Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@13:31:21 GMT

نان جو بخوریم یا نان گندم؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۰۲۸۰۸

 امروزه نان جو به یکی از محبوب ترین نان های رژیمی و پر خاصیت در میان مردم تبدیل شده است. اما این که "خواص نان جو" چیست؟ و بهتر است نان گندم بخوریم یا نان جو را در ادامه بخوانید. نان جو از آرد جو بدون سبوس و یا سبوس دار تهیه می شود، تفاوت این دسته از نان ها با نان هایی مانند نان گندم قدرت سیرکنندگی و فیبر بالایشان است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم چنین جالب است بدانید که در طب سنتی اسلامی نیز به مصرف نان جو تاکید بسیار شده است.

شگفت انگیزترین خواص نان جو کدامند؟

نان جو بخورید تا قند خونتان کاهش پیدا کند: پس نان جو برای افراد دیابتی بسیار مفید است.

سیستم ایمنی بدن تقویت می شود: این نوع نان با دارا بودن آنتی اکسیدان های فراوان و اسید چرب های مفید برای بدن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و با رشد تومورها مقابله می کند.

نان جو سرشار از فیبر است: همین ویژگی موجب پاک سازی دیواره های معده و روده از ذرات آلوده می شود و از بیماری های دستگاه گوارش جلوگیری می شود.

خاصیت رژیمی نان جو: از خواص نان جو که دلیل اصلی استفاده از آن می توان به مقوی بودنش اشاره داشت که باعث احساس سیری در فرد می شود.

با استفاده از این نان فشار خون شما تعدیل می یابد.

کاهش کلسترول خون: با خوردن نان جو از تولید چربی های زیان آور در خون جلوگیری می شود.

از بیماری های قلبی عروقی پیش گیری می شود.

موجب تنظیم فعالیت های دستگاه گوارشی بدن می گردد.

باعث تحریک انسولین سازی در بدن فرد می شود و برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند مصرف نان جو بسیار توصیه می گردد.

وجود ویتامین های گروه ب: موجب تقویت حافظه، شادابی و زیبایی پوست، آرامش و پیش گیری از نرمی استخوان در کودکان می شود.

از خواص نان جو می توان به وجود مواد ضدسرطانی اشاره داشت که باعث سرکوب عوامل سرطان به خصوص پیش گیری از بروز سرطان در بستر روده ها می شود. علاوه بر این با خوردن نان جو می توان موجب تومورهای سرطانی شد.

با خوردن نان جو سبوس دار از سفید شدن زودرس موهایتان نیز جلوگیری کنید.

مواد معدنی و املاح فراوان در نان جو در افزایش سلامت و استحکام استخوان های شما نقش به سزایی دارد.

پس با این اوصاف توصیه ما به شما این است که به جای نان های دیگر مانند نان گندم و... نان جو بخورید و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.

نکات مهم در استفاده و مصرف نان جو

اگر گفته می شود نان جو جزو نان های رژیمی است به این معنی نیست که هر چه قدر دلتان خواست از آن استفاده کنید. بلکه منظور جایگزینی آن با سهم نان روزانه تان است.

فیبر بالا از خاصیت های نان جو است ولی به علت این که پس از مصرف آن مقدار زیادی از آب بدن شما به علت فیبر زیاد جذب می شود. بهتر است از آب ومایعات فراوان استفاده کنید.

اگر به پروتئین گلوتن موجود در نان جو حساسیت دارید از مصرف آن خودداری کنید . چون موجب بیماری سلیاک در فرد می گردد.

موارد گفته شده تنها بخش کوچکی از خواص نان جو است که با مصرف به اندازه و مناسب آن می توانید تاثیر به سزایی در افزایش سلامتی تان داشته باشید. اگر طعم نان جو را دوست ندارید می توانید از ترکیب آرد جو و آرد گندم بر اساس استانداردهای تهیه نان مورد تایید متخصصان تغذیه استفاده کنید. امید که سلامتی موهبت و همراه همیشگی زندگی تان باشد. هم چنین در خرید نان جو دقت کافی داشته باشید تا نوع تقلبی را خریداری نکنید.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: طب سنتی قند سیستم ایمنی بدن رشد فشار خون بیماری های قلبی عروقی ویتامین زیبایی کودکان سرطان سلامت تغذیه نان جو نان گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۲۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از معجزه‌آساترین خواص این گیاه تقویت دید چشم است

 رازیانه از جمله گیاهان دارویی است که طبع گرم و خشکی دارد. به دلیل اینکه این گیان بسیار گرم است، در طب سنتی ایران، از آن  به عنوان ضدبلغم و صفرا یاد می‌شود. لذا در هنگام استفاده باید همراه با مسهل‌هایی سنکجبین و عسل استفاده شودکه حرارت گیاه را کم کند.

به گزارش سرگرمی روز، قسمت‌های مورد استفاده رازیانه عبارتند از: بذر، برگ و ریشه. مقدار مصرف روزانه رازیانه. در طب سنتی ایرانی مصرف روزانه   ۵ گرم یا یک تا سه استکان عرق آن توصیه می‌شود و برای اینکه مصرف آن موثر باشد و  خواص درمانی خود را به جای بگذارد، حداکثر ۴۰ روز زمان نیاز دارد.

فواید رازیانه

رازیانه خواص هورمونی دارد و برای بیش از ۹۰ درصد از خانم‌ها تجویز می‌شود.چراکه در ترکیب آن، استروژن (هورمون زنانه) بالایی پیدا می‌شود. به همین دلیل باعث افزایش شیر شده و بهترین درمان برای قطع قاعدگی است.

یکی دیگر از خواص رازیانه ضد چاقی بودن آن است، همچنین التهاب‌های واژن و علائم یائسگی مثل گرگرفتگی را برطرف می‌کند. علاوه بر این اگر با گل گاوزبان صرف شود، قاعده‌آور است به این صورت که قطع قاعدگی را متوقف می‌کند.

تاثیر رازیانه بر روی پوست

رازیانه برای پوست  هم خواص بیشماری دارد. به عنوان مثال برای ورم پلک و چین و چروک پوست مفید است که البته باید به صورت پماد مصرف شود. بدین صورت که باید بذر رازیانه را جوشانده و یا پودر کرد و سپس آن را داخل کُلد کرم ریخت و به صورت کرم به پوست مالید. کُلدکرم یک کرم پایه است که در داروخانه‌ها موجود است.

رازیانه به شکل ضماد برای از بین بردن موهای زائد بسیار مناسب است. برای این کار، پودر بذر رازیانه را با یک نوع روغن (مثل روغن زیتون یا روغن بادام) مخلوط شود و به صورت ماسک روی صورت گذاشته شود. این ماسک باعث روشن شدن و شفاف شدن پوست می‌شود.

ضد سکسکه

رازیانه خواص فراوانی برای کلیه دارد و همراه با کاکل ذرت باعث دفع سنگ‌های کلیوی می‌شود. اگر فردی که مبتلا به سنگ کلیه (کوچکتر از ۵ میلی‌متر) است، روزی ۴ تا ۵ مرتبه بذر رازیانه و کاکل ذرت را بجوشاند و میل کند، سنگ‌ها دفع خواهد شد.

علاوه براین ریشه این گیاه نیز باعث برطرف شدن مشکلات کلیوی می‌شود.

یکی از معجزه‌آساترین خواص رازیانه تقویت دید چشم است. به این ترتیب که عرق رازیانه جوشانده شود تا استریل شود و از وجود هر نوع میکروب یا عفونت پاک شود. سپس آن را داخل قطره‌چکان ریخته و چند قطره در داخل چشم ریخته شود.

روزی چند قطره (صبح، ظهر و شب) باعث افزایش نورچشم، کاهش التهابات چشم (مثل قرمزی) و کاهش خطر ابتلا به آب‌مروارید می‌شود. رازیانه همچنین برای درمان التهاب پلک‌ها و درمان شب‌کوری بسیار مفید است.

علاوه براین برای جلوگیری از بدبویی دهان و درمان گلو‌درد نیز می‌توان رازیانه را قِرقِره کرد و یا بذر آن را داخل دهان گذاشت و چند دقیقه جوید.

زنان باردار با صرف رازیانه به زیباتر شدن نوزاد کمک می‌کنند.همچنین رازیانه احتمال اینکه فرزند دختر باشد را نیز افزایش می‌دهد، به این ترتیب که به تعیین جنسیت جنین نیز کمک می‌کند.

مضرات رازیانه

مصرف بیش از حد رازیانه، احتمال آلرژی‌های پوستی را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، افرادی که ناراحتی‌های تنفسی دارند نیز باید مراقب باشند؛ زیرا ممکن است با تنفس و یا مصرف گیاه دچار حمله‌های آسم شوند.

از دیگر تاثیرات جانبی رازیانه، احتمال کاهش نیروی جنسی در آقایان و لاغری در خانم‌ها است. علاوه بر این مصرف زیاد از حد آن باعث قطع و یا کاهش شیر در زنان شیرده می‌شود. افراد سردمزاج نیز با خوردن این گیاه ممکن است دچار سردرد شوند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟
  • ۳ فایده بی‌نظیر تخم‌مرغ/ روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • برای حفظ سلامتی روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم؟
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن
  • خواص درمانی رازیانه
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • خواص میوه خشک برای کودکان
  • یکی از معجزه‌آساترین خواص این گیاه تقویت دید چشم است
  • خواص آب هویج بستنی