Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون علمی و فناوری رئیس جمهور حمایت از واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان را از اولویت های دولت دانست و گفت: صندوق پژوهش و فناوری پارک علم و فناوری کردستان 20 میلیارد ریال کمک دولتی دریافت می کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سورنا ستاری روز سه شنبه در حاشیه بازدید از پارک علم و فناوری کردستان اظهار داشت: صندوق پژوهش و فناوری استان کردستان اکنون 15 میلیارد ریال منابع دارد لذا کمک به این صندوق در دستور کار قرار گرفته و 20 میلیارد ریال دیگر از منابع دولتی به آن کمک خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون رئیس جمهور با بیان اینکه دولت وظایفی نسبت به این استان دارد که باید انجام دهد، افزود: از واحدهای فناور استان و کارآفرینی این حوزه به صورت جدی حمایت می کنیم.
وی اضافه کرد: حضور واحدهای فناوری پتانسیلی ویژه در کردستان است که شکوفا شدن آنها در دستور کار دولت و پارک علم و فناوری این استان است.
ستاری همچنین بر حضور بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در این حوزه تاکید کرد و یادآور شد: حمایت های دولت در اصل مُسکنی بر مشکلات است و با توجه به این مهم نباید بدون حضور بخش خصوصی انتظار توسعه شرکت های دانش بنیان داشت.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان نیز در سخنانی گفت: هم اکنون در این پارک 92 واحد فناور وجود دارد که 813 نفر در آنها مشغول بکار هستند و دولت به این واحدها 31 میلیارد ریال کمک کرده است.
خالد سعیدی با اشاره به اینکه این واحدها سال جاری توانسته اند 48 میلیارد ریال در آمد زایی داشته باشند، تاکید کرد: به صورت میانگین گردش مالی هر واحد فناور استان 25 میلیارد ریال است همچنین توانسته اند 240 هزار دلار صادرات داشته باشند.
وی اظهار داشت: این واحدها توانسته اند 21 مورد اختراع و چهار مورد علائم تجاری را ثبت کرده و 31 محصول را نمونه سازی کنند که از این تعداد 30 مورد تجاری شده است.
سعیدی به فعالیت 17 شرکت رشد یافته در استان اشاره کرد و یادآور شد: این شرکت ها توانسته اند از سال 92 تاکنون 113 میلیارد ریال درآمد داشته باشند و در سال جاری نیز میزان درآمد آنها به 54 میلیارد ریال رسیده است.
به گزارش ایرنا، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور همچنین از مرکز شتاب دهندگی و نوآوری پارک علم و فناوری که 92 واحد نوآور استان در آن فعالیت می کنند نیز بازدید کرد.
سورنا ستاری روز سه شنبه برای بازدید از چند طرح و افتتاح پروژه دانش بنیان به کردستان سفر کرد.
وی در این سفر یک روزه، با نماینده ولی فقیه در کردستان دیدار و سپس از پارک نوآوری بازدید کرد و در مراسم افتتاح مرکز نوآوری دانشگاه کردستان شرکت کرد.
ستاری در ادامه ساختمان بنیاد ملی نخبگان کردستان را افتتاح و از شرکت‌های دانش بنیان تولیدی کیمیا بومی سازان، کنترل گستر کهربا، روماک گستر غرب و شرکت گیاهان دارویی شفا بازدید می کند.
شرکت در شورای اداری استان کردستان آخرین برنامه معاون علمی رئیس جمهور در سفر به کردستان است.
پارک علم و فناوری کردستان در سال 92 و پیرو مصوبات دولت دهم ایجاد شد و ساختمان جدید مرکز رشد این مجموعه در زمینی به مساحت 1620 متر و زیر بنای تقریبی 6800 متر شهریور سال 96 به بهره برداری رسید.
این ساختمان دارای 6 طبقه، شامل 15 آزمایشگاه و کارگاه در طبقه زیرزمین، یک سالن چند منظوره برای برگزاری استارت آپ، فرایندهای شتاب دهی و فضای انجام کارهای گروهی (Co-working Place) است.
3034/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي صندوق پژوهش پارك علم و فناوري معاون رئيس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۲۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید

عباس علی زمانی رئیس پارک علم و فناوری زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: اکنون۱۳۲ واحد فناور در پارک علم وفناوری استان زنجان مستقر هستند. در نظر داریم سال ۱۴۰۳ تعداد واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری زنجان را به ۲۰۰ ارتقا دهیم. همچنین قصد داریم واحد‌های فناور را به سمت و سویی سوق دهیم تا بتوانند مشکلات استان و کشور را برطرف کنند.

این دکترای شیمی تجزیه محیط زیستی افزود: ورود یک سری امکانات علم و فناوری به شهرستان‌ها، یکی دیگر از مباحث مهمی است که ما در پارک علم و فناوری استان زنجان پیگیر آن هستیم. در حال حاضر مراکز نوآوری در شهرستان‌های ابهر، سلطانیه، خرم دره، قیدار، طارم( با نام زیتون) داریم اما هنوز در شهرستان‌های ایجرود و ماهنشان مرکز نوآوری دایر نشده است که به فکر راه‌اندازی این مراکز در این شهرستان‌ها نیز هستیم.

وی اظهارکرد: در نظر داریم ضمن ارتقای مراکز نوآوری و تبدیل آن‌ها به مراکز رشد، برای رعایت عدالت علم و فناوری در شهرستان‌ها، پردیس‌های علم و فناوری‌مان را نیز رشد و توسعه دهیم.

زمانی تأکید کرد: هم اکنون ۱۱۰ شرکت دانش‌بنیان در این استان شکل گرفته‌اند، از این نظر استان زنجان رتبه ۱۳ ایران را دارد. یکی از مهمترین برنامه‌های ما برای سال آینده افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان‌مان است. قصد داریم تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری زنجان را به ۱۵۰ تا ۱۶۰ شرکت برسانیم. تحقق این امر مستلزم ایجاد زیرساخت‌های لازم با کمک بخش دولتی و خصوصی است.

وی بیان کرد: زمین مهمترین زیرساختی است که پارک علم و فناوری استان زنجان به آن نیاز دارد. یکی از بزرگترین ضعف‌های اکوسیستم علم و فناوری در استان زنجان عدم وجود زمین و ساختمان است.

زمانی گفت: در حال حاضر تمام ساختمان‌های این پارک استیجاری‌اند. تنها زمین نیم هکتاری در تملک پارک علم و فناوری استان زنجان قرار دارد. این زمین در کنار پارک گلستان و در جاده دانشگاه زنجان توسط یک خیر هبه شده است که طی ۳ تا ۴ ماه آینده تبدیل به مکان مناسبی برای استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان خواهد شد. استاندار استان زنجان نیز پیگیر ایجاد زیرساخت‌های لازم برای واحد‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری است.

پارک‌های علم و فناوری نیاز به ادبیات جدید دارند

رئیس پارک علم و فناوری زنجان گفت: جذب سرمایه پارک علم و فناوری استان زنجان در سال ۱۴۰۲، ۵۳۳ میلیارد تومان بود که برای سال آینده در نظرداریم این میزان را به هزار میلیارد تومان برسانیم. درآمد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان زنجان نیز ۳۰۴ میلیارد تومان بود که سال آینده قصد داریم به ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان برسانیم.

به گفته وی، همچنین برای ۷۶۰ نفر در شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان زنجان اشتغال ایجاد کرده‌ایم که قصد داریم سال آینده میزان اشتغال جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی را به هزارو 500 نفر برسانیم.

زمانی افزود: پارک‌های علم وفناوری باید ادبیات جدیدی را فرا بگیرند، بدین معنا که اگر بگوییم پارک‌های علم و فناوری تنها در محدوده خودشان فعالیت کنند، بسیاری از شرکت‌های بزرگ مستقر در پارک، دیگر نمی‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند و پس از گذشت مدت زمانی نیز باید از پارک خارج شوند.

وی اضافه کرد: اگر ما بتوانیم ادبیات پردیس‌های علم و فناوری واقع در شهرک‌های صنعتی را به صورت قانونی و کاملاً منظم نهادینه کنیم و این قانون در آیین‌نامه‌ها بگنجانیم و برای هر شهرک صنعتی یک محدوده علم و فناوری مشخص کنیم، آن زمان بسیاری از مشکلات شرکت‌های فناور رفع خواهد شد و سپس این شرکت‌ها می‌توانند در شهرک‌های صنعتی مستقر و از مزایای استقرار در پارک علم و فناوری برخوردار شوند.

۴۶ درصد بودجه ۱۴۰۲ محقق نشده است

وی اظهارکرد: امسال بیش از 3 میلیارد تومان بودجه به پارک علم و فناوری استان زنجان اختصاص داشت که تنها ۵۴ درصد آن محقق شد. پارک علم و فناوری استان زنجان، یکی از تازه تأسیس‌ترین پارک‌های علم و فناوری است.

زمانی گفت: همچنین آخرین پارک علم و فناوری ساخته شده در سطح استان ها پارک زنجان است؛ از این نظر باید برای ساخت زیرساخت‌های لازم و تأمین سایر مسائل آن بودجه مناسبی در نظر گرفته شود. این میزان بودجه بسیار اندک است از اینرو پیگیریم از طریق مجرا‌های قانونی برای سال جدید بودجه‌ را افزایش دهیم. تلاش داریم به طرق مختلف بودجه سال آینده پارک علم و فناوری استان زنجان را به ۲۵ تا ۳۰ میلیارد تومان ارتقا دهیم.

وی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری استان زنجان کارنامه مثبتی دارد. هرچند این پارک زمین ندارد اما توانمندی‌های بالقوه‌ای دارد. نیروی انسانی جوان این مجموعه باعث شده که ما به فکر افزایش بودجه و فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم برای علم و فناوری استان زنجان باشیم.

زمانی گفت: مجموعه پارک علم و فناوری استان زنجان در نظر دارد با استفاده از توان بخش خصوصی و با حمایت استانداری، زمین‌هایی که اکنون در اختیار پارک است را تبدیل به مکانی ثابت برای استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان استان کند و مجموعه‌ای بالغ بر ۵. ۶ هکتاری در کنار عوارضی اتوبان زنجان به قزوین داشته باشد. قطعاً با آغاز عملیات عمرانی این مجموعه در سال آینده، دستاوردبزرگی برای شرکت‌های پارک علم و فناوری استان زنجان رقم می‌زند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • فاز اول «شهرک فناوری» کرمانشاه امسال کلید می‌خورد
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید