Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی گفت: ۸۰ درصد مشکلات مردم در بخش منابع طبیعی مربوط به قانون نیست بلکه مربوط به اجرا است. ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۷ استانها خراسان جنوبی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدباقر عبادی صبح امروز در دیدار مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: در رابطه با قوانین مزاحم در بخش کشاورزی، مجلس در دور قبل از همه وزارتخانه‌ها خواست که قوانین مزاحم را به مجلس ارائه دهند و تاکنون بیش از 90 درصد دستگاه‌ها چنین پیشنهاداتی به مجلس ارائه نداده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگرقانونی است که پیشنهاد می‌شود باید با معاونت پارلمانی وزارتخانه نیز هماهنگ شود.

وی تصریح کرد: در هر زمینه‌ای که ردیف خاصی برای خراسان جنوبی لازم است باید به مجمع نمایندگان ارائه شود و 80 درصد مشکلات مردم در بخش منابع طبیعی مربوط به قانون نیست بلکه مربوط به اجرا است.

عبادی یادآور شد: شورای رفع تداخلات برای مساعدت در مشکلات مردم با منابع طبیعی می‌تواند مشکلات را به راحتی حل و فصل کند.

بخش کشاورزی از ارکان اقتصادی و توسعه استان است

نماینده مردم زیرکوه و قاین در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه حوزه جهاد کشاورزی از ارکان اقتصادی و توسعه جدی در استان است اظهار داشت: قشر زیادی از مردم با این حوزه در ارتباط هستند.

فرهاد فلاحتی یادآور شد: انتظار ما تلاش مضاعف برای رفع مشکلات بخش کشاورزی با رویکردهای جدی است.

وی گفت: براساس گزارشاتی که داده شد زعفران، زرشک و عناب چند محصول منحصر به فرد در کشور است و در سفر وزیر جهاد کشاورزی به خراسان جنوبی مطرح کردیم برنامه جامع برای کشت، داشت و برداشت از یک سطح مشخص داریم و می‌خواهیم به چه افقی از توسعه و تولید  برسیم.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی افزود: باید طبق برنامه جامعی به عنوان مثال ظرف مدت سه سال برای همه استان بارگاه زرشک ایجاد کرد و شخص وزیر جهاد کشاورزی هم از این پیشنهاد استقبال کرد.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی تصریح کرد: باید در کشاورزی علمی نگاه کنیم چون برخی از روستاهای ما عادت به کشت زعفران دارند و با وجود نداشتن آب حاضرند هزینه سنگین آبیاری با تانکر را تقبل کنند اما کاشت زعفران را داشته باشند و نمی‌توانیم آنها را از کاشت زعفران منع کنیم. 

مبلغ احیای قنوات در خراسان جنوبی کم است

فلاحتی با بیان اینکه تکلیف نمایندگان در استان در بخش کشاورزی مشخص شود و اگر علمی جلو برویم مشکلات کمتر میشود چون جزو استان‌های کم برخوردار هستیم و اگر منابع آبی کاهش یافته باید بتوانیم الگوی کشت استان را اصلاح و علمی مصوب کنیم. 

وی افزود: احیای قنوات در استان خراسان جنوبی بسیار مهم است اما مبلغ احیای قنوات کم است و از سویی بالاترین تعداد قنوات را داریم اما کمترین رقم احیای قنوات را در استان داریم که باید  نوبخت پاسخگو باشد.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی بیان کرد: قوانین مجلس در زمینه روستائیان عشایر بسیار کارگشا بوده اما نیاز است مدیریت جهادی را عملیاتی کنیم چون بودجه سال آینده سخت‌تر از امسال خواهد بود و باید بتوانیم بهره‌وری را افزایش دهیم و با حداقل هزینه بیشترین بهره‌وری را داشته باشیم. 

انتهای پیام/م

R41348/P1486/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۳۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی

ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی گفت: پارسال با ورود دستگاه قضایی بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی رفع تصرف شده است.

وی اضافه کرد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بیش از ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در هزار و ۱۳۷ فقره به مساحت بیش از هزار و ۲۴۷ هکتار بود.

عتباتی همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی طی پارسال نیز پرداخت و افزود: دستگاه قضایی استان پارسال به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲ هزار و ۶۸۶ مورد تغییرکاربری غیرمجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی کرد.

رئیس دادگستری آذربایجان‌غربی ادامه داد: همچنین در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار به تعداد هزار و ۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی جلوگیری کرد.

عتباتی همچنین با اشاره به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی گفت: پارسال بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان رفع تصرف شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی