Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مديرعامل شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل کشور گفت: از سال 1380 تاکنون قيمت قير 400 برابر افزايش يافته و چالش بزرگي در توسعه راه ها و نگهداري آن در کشور به وجود آورده است.

به گزارش ايرنا، «خيرالله خادمي» روز سه شنبه در دهمين همايش ملي قير، آسفالت و ماشين آلات در محل مرکز تحقيقات راه مسکن و شهرسازي افزود: محور حمل و نقل کشور ما جاده اي است و در 10 سال گذشته با وجود توسعه شبکه راه‌هاي کشور، بيش از 3300 کيلومتر ساخت شبکه ريلي در دستور کار قرار گرفته تا بتوانيم بخشي از بار و مسافر کشور را به خطوط ريلي کشور منتقل کنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته معاون وزير راه و شهرسازي، 10 درصد حمل بار در کشور با ريل و 90 درصد ديگر از طريق جاده است.
خادمي با يادآوري اينکه اکنون 7800 مسير جاده اي جديد در کشور در حال ساخت است، تاکيد کرد: خودرو محوري سبب شده که نيازهاي کشور در اين بخش بيشتر از اين باشد.
به گفته معاون وزير راه و شهرسازي، اکنون حدود 18 هزار کيلومتر آزادراه و بزرگراه در کشور وجود دارد در حالي که براي تسهيل تردد بار و مسافر بايد طول اين آزادراه ها و بزرگراه ها به حدود 35 هزار کيلومتر برسد.
وي افزود: متاسفانه هزينه استفاده از قير و آسفالت در کشور بسيار افزايش يافته و اين سبب شده مصرف 25 تا 30 ميليون تن آسفالت کشور اکنون به حدود 15 ميليون تن کاهش يابد.
معاون وزير راه و شهرسازي اظهار داشت: قيمت قير امسال نسبت به پارسال سه و نيم برابر افزايش يافته و اين سبب شده حجم استفاده از نيروها و مشتقات آن در سطح کشور روند نزولي داشته باشد.
خادمي افزود: با وجود کمبود منابع مالي، بايد تلاش کنيم با استفاده از قير و آسفالت با کيفيت، عمر مفيد جاده هاي کشور را 10 تا 15 سال افزايش دهيم و از اين ثروت ملي به خوبي استفاده کنيم.
وي، استفاده از روش بتن ريزي به جاي آسفالت و افزايش کيفيت توليد قير در کشور را مهمترين عامل تغيير رويکردها در اين بخش اعلام کرد و گفت: با تغيير رويکردها مي توانيم مصرف قير و آسفالت را در کشور کاهش و از راهکارهاي ديگري براي توسعه راه ها و نگهداري آنها استفاده کنيم.
** کاهش توليد و مصرف آسفالت در کشور
رئيس مرکز تحقيقات راه مسکن و شهرسازي نيز در ادامه اين همايش گفت: توليد و مصرف آسفالت در سال‌هاي اخير بسيار کاهش يافته به طوري که توليد ساليانه 30 ميليون تن آسفالت، اکنون به 10 تا 12 ميليون تن رسيده است.
«محمد شکرچي‌زاده» يادآورشد: دستيابي به توسعه پايدار بدون توجه به معيارهاي علمي، عملي نيست و مرکز تحقيقات راه و ساختمان به عنوان يک بازوي علمي، در اختيار وزارت راه و شهرسازي است تا بتوانيم با استفاده از يافته هاي جديد، هزينه‌هاي خود را در توسعه راه‌ها و نگهداري آن‌ها بيش از پيش کاهش دهيم.
وي گفت: اکنون 12 آزمايشگاه تخصصي در کارخانه هاي توليدي کشور مستقر هستند تا بر چگونگي توليد کيفي در کشور نظارت دقيقي شود .
شکرچي زاده افزود: در سال‌هاي اخير به توسعه راه‌هاي روستايي کمتر توجه شده اما توسعه راه‌هاي روستايي از مطالبات مردم و نمايندگان مجلس است.
رئيس مرکز تحقيقات راه مسکن و شهرسازي افزود: وزير راه و شهرسازي ما را موظف کرده براي توسعه راه‌هاي روستايي توجه بيشتري کرده و دستورالعمل هاي لازم در اين زمينه را نيز تهيه کنيم.
وي خاطرنشان ساخت: معتقدم بدنه کشور از راه‌هاي موجود در کشور رضايت کافي ندارند، زيرا کيفيت راه‌ها کاهش يافته است و عمر لازم را براي ارائه خدمات مناسب به هموطنان را ندارد.
«مردم انتظار دارند با توجه به نيازهاي آنها، راه هاي مناسبي را با استفاده از مصالح مناسب طراحي و اجرا کنيم.»
** توليد ساليانه 102 هزار تن تراشه آسفالت در کشور
دبير علمي اين همايش نيز گفت: تراشه هاي آسفالت يکي از مهمترين منابع موجود کشورند که مي‌توانند بار ديگر با استفاده از مصالح جديد مورد استفاده قرار گيرند.
فريدون مقدس نژاد افزود: ساليانه حدود 102 هزار تن تراشه آسفالت در کشور توليد مي‌شود که 42 هزار تن آن مربوط به قير است.
وي، ارزش اين تراشه ها را 165 ميليارد تومان اعلام کرد و گفت: بايد تلاش کنيم از اين تراشه ها براي بازسازي راه‌ها بخوبي استفاده کنيم.
به گزارش ايرنا، دهمين همايش ملي قير، آسفالت و ماشين آلات از امروز تا 24 آبان ماه با حضور کارشناسان و برخي از دستگاه‌هاي اجرايي کشور در مرکز تحقيقات راه مسکن و شهرسازي برگزار مي شود.
اقتصام**1108**9132 ** 2023
اقتصام 1108
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۳۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبی سریلانکا توسط ایران/توسعه صادرات فنی و مهندسی در دستورکار

وزیر نیرو با بیان اینکه توسعه صادرات فنی و مهندسی صنعت آب و برق در دستور کار دولت قرار دارد، گفت: پروژه چند منظوره «اومااویا» به عنوان بزرگ‌ترین پروژه آبی کشور سریلانکا توسط مهندسان ایرانی اجرایی شد و اکنون آماده بهره‌برداری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی‌اکبر محرابیان با اشاره به ظرفیت‌های عظیم کشور ایران در حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها، اظهار کرد: ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت در اختیار دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان ایرانی است.

وی ادامه داد: اکنون توان فنی و مهندسی کشورمان در حوزه ابزارهای مدیریت منابع آب از جمله شبکه آبیاری زهکشی، تونل‌ها و سدسازی به ۱۰۰ درصد رسیده است و ایران در بین ۴ کشور برتر جهان در این حوزه قرار دارد.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه یکی از برجسته‌ترین شاخصه‌های دیپلماسی دولت سیزدهم بازاریابی و زمینه‌سازی برای صادرات خدمات فنی و مهندسی و کالای ایرانی در بازارهای بین‌المللی است، گفت: پیش‌بینی می‌شود ارزآوری از این محل صادرات خدمات فنی مهندسی تا ۲ سال آینده به ۵ میلیارد دلار برسد.

محرابیان خاطرنشان کرد: در مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم، سریلانکا یکی از کشورهای هدف وزارت نیرو محسوب می‌شود و در این زمینه یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی و بزرگ‌ترین پروژه آبی این کشور از سوی شرکت‌های ایرانی ساخته و هم اکنون آماده افتتاح است.

وی با اشاره به اینکه طرح منحصر به فرد و چند منظوره «اومااویا» با تکیه بر توان و دانش مهندسان و متخصصان ایرانی در جنوب شرقی سریلانکا افتتاح می‌شود، گفت: تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تأمین آب مورد نیاز ۵۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک کشور سریلانکا از جمله مزایای این طرح است.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه هزینه اجرای پروژه سد اومااویا ۵۳۰ میلیون دلار بود که به صورت نقدی به مجری ایرانی پرداخت شد، گفت: این طرح از جمله بزرگ‌ترین و فنی‌ترین پروژه‌های صدور خدمات فنی و مهندسی شرکت‌های ایرانی محسوب می‌شود که صفر تا ۱۰۰ مراحل مطالعاتی و اجرایی آن توسط مهندسان ایرانی صورت گرفته است.

منبع: ایرنا

کد خبر 747395

دیگر خبرها

  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • بزرگ نمایی تحریم، چالش حوزه روابط مالی نفت و دولت
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبی سریلانکا توسط ایران/توسعه صادرات فنی و مهندسی در دستورکار
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد
  • توسعه پایانه های مرزی و افزایش پروازها میان ایران و پاکستان
  • توسعه پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان
  • اولویت‌دهی به بهبود معیشت محیط بانان و نیرو‌های یگان حفاظت