Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب «رمان‌تیک» مجموعه‌ای شامل معرفی ۱۳۰ عنوان از جذاب‌ترین رمان‌ها و کتاب‌های داستانی برای کودکان و نوجوانان با مضامین تربیتی، همزمان با هفته کتاب به کتابخانه‌های دارای بخش کودک و نوجوان سراسر کشور ارسال خواهد شد. ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا‌، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، با توجه به اینکه طی سال‌های اخیر یکی از سیاست‌های مهم، راهبردی و بلند مدت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در حوزه کودک و نوجوان، توجه به منابع مورد نیاز کتابداران بخش کودک و نوجوان بوده است، اداره کل منابع نهاد همزمان با آغاز هفته کتاب اقدام به تهیه و ارسال کتاب «رمان تیک» به کتابخانه‌های عمومی دارای بخش کودک و نوجوان در سراسر کشور کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید باقر میرعبداللهی، مدیرکل منابع نهاد در این باره گفت: رمان‌تیک به معرفی داستان‌هایی پرداخته که دارای پیام تربیتی برای نوجوانان است؛ مخاطب اصلی این کتاب تمامی کتابداران به ویژه کتابداران بخش کودک کتابخانه‌ها هستند تا بتوانند به بهترین نحو پاسخگوی نیازهای اطلاعاتی مخاطبین باشند. از آنجا که رسالت اصلی کتابداران راهنمایی اعضای کتابخانه‌ها و جهت‌دهی به آنان برای ارتقای رفتار کتاب‌خوانی است، امیدواریم که ارسال این‌گونه منابع برای کتابداران و کتابخانه‌ها، به تحقق این هدف یاری رساند.

کتاب «رمان تیک» جلد پنجم از مجموعه «تربیت با کتاب» توسط معاونت پژوهشی مؤسسه مصباح الهدی در انتشارات شفق منتشر شده است که به معرفی 130 رمان و کتاب داستانی مناسب و دارای پیام تربیتی در حوزه کودک و نوجوان اختصاص یافته است.

این رمان‌ها و داستان‌ها در شش بخش «داستان‌های اجتماعی» شامل داستان‌های ایرانی و داستان‌های غیر ایرانی، «داستان‌های مربوط به انقلاب اسلامی»، «داستان‌های تاریخی»، «داستان‌های تخیلی»، «زندگینامه»، «کتاب‌های مربوط به دفاع مقدس»  شامل کتاب‌های خاطرات و کتاب‌های داستان، برای مخاطبان ارائه شده است.

در معرفی داستان‌های این کتاب ابتدا «شناسنامه کتاب‌ها» شامل اطلاعاتی چون نام کتاب، نام نویسنده، نام مترجم، ناشر، تعداد صفحات زاویه دید، فضای داستان و قطع کتاب ارائه شده است. در ادامه «موضوع کتاب‌ها» با رویکرد تربیتی، یعنی آنچه که می‌تواند از منظر تربیتی خط اصلی و دست‌مایه داستان دانسته شود، آورده شده است. همچنین «پیام اصلی»، «پیام‌های فرعی» و «بهره تربیتی» بخش‌های دیگر معرفی 130 داستان ارائه شده در این اثر هستند.

در پایان این کتاب علاوه بر فهرست ناشران کتاب‌های معرفی شده، فهرستی از بهره‌های تربیتی و بینشی این داستان‌ها ارائه شده که به ترتیب در بخش «تربیتی» به چهار حوزه روحیه و استعدادها، احساسات، مهارت‌ها و رفتارها و در بخش «بینشی» به هفت حوزه آموزه‌های دینی و مذهبی، تغییر نگرش به انسان و هستی، خانواده و دوست و مربی، توانمندی‌های مورد نیاز در زندگی، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و ایران اسلامی پرداخته شده است.

ارسال این آثار به کتابخانه‌های عمومی و قرار گرفتن آن در قفسه‌های بخش کودک و نوجوان این کتابخانه‌ها می‌تواند یاری‌رسان فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی کتابداران در سراسر کشور باشد.

انتهای پیام/

R1013198/P1013197/S4,35/CT12 واژه های کاربردی مرتبط هفته کتاب نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هفته کتاب نهاد کتابخانه های عمومی کشور هفته کتاب نهاد کتابخانه های عمومی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۳۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت

محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز در سن ۶۳ سالگی چشم بر دنیا فرو بست.   به گزارش ایسنا، این نویسنده، اسطوره‌شناس، پژوهشگر و طنزپرداز زاده‌ ۱۶ فروردین ۱۳۴۰ در بم، بود که در سال‌های اخیر به تنهایی زندگی می‌کرد و بر اساس هفته‌نامه محلی بم روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دیار خود درگذشت.     او دانش‌آموخته علوم سیاسی دانشگاه تهران بود و از دهه شصت فعالیت روزنامه‌نگاری خود را در روزنامه اطلاعات آغاز کرد و از دهه هفتاد نیز به طور جدی‌تر وارد حوزه ادبیات داستانی و فرهنگ مردم شد.   تالیف ده‌ها عنوان کتاب با موضوعات داستانی و پژوهشی و صدها عنوان مقاله مطبوعاتی و پژوهشی حاصل یک عمر فعالیت‌های او بود.     از رمان‌های معروف او می‌توان به «سوگ مغان»، «آذرستان»، «ظلمات»، «اندوهگرد»، «پریباد»، «داستان‌های غریب مردمان عادی»، «هزار و یک شب نو»، «خانه کوچک» و «عطای پهلوان» اشاره کرد.     رمان «آذرستان» او در سال ۷۷ کتاب برگزیده سال از سوی وزارت ارشاد وقت و رمان طنز «شاهنشاه در کوچه دلگشا» برنده سی سال رمان طنز ایران شد.     کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کاظم فیروزمند نویسنده و مترجم برجسته درگذشت محسن میهن‌دوست، شاعر و نویسنده، درگذشت پرویز بابایی، مترجم و نویسنده درگذشت

دیگر خبرها

  • طنین «آواز آن پرنده آتشین» در نمایشگاه کتاب
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • رمان «تو خواب میکائیل هستی» رونمایی می‌شود
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • رمان «تو خواب میکاییل هستی» رونمایی می‌شود
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • به نشر با ۷۸۲ عنوان در نمایشگاه کتاب حاضر می‌شود