Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-03-29@02:07:38 GMT

اجازه ایجاد امامزاده جدید داده نمی شود

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۰۳۸۳۳

اجازه ایجاد امامزاده جدید داده نمی شود

مدیرکل امور اجتماعی وموسسات خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: امروز به هیچ وجه اجازه ایجاد امامزاده جدید داده نمی شود مگر از صدها سال پیش باشد چرا که امروز برخی می خواهند خرافات را ترویج دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام ولی الله عادلی امروز (22 آبان) در همایش یاوران وقف و نکوداشت آیت الله محمد حسن هردنگی اظهار کرد: عرصه وقف از ماندگارترین کارهای خیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه در گذشته هر قوم و ملتی که قوای جسمانی بیشتری داشت بر دیگران برتر و حکومت می کرد، گفت: بشر رشد و تکامل کرد و از این مرحله گذشت و به مرحله ای رسید که برتری به علم و دانش بود و سپس در مرحله بعد ملاک برتری انسان ها اخلاق مداری شد.

 

مدیرکل امور اجتماعی و موسسات خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه مهمترین راز محبوبیت اهل بیت علیه السلام اخلاق مداری است، افزود: امروز در دنیا دلیل آشفتگی و پریشانی ابرقدرت ها و صاحبان تسلیحات نظامی همین اصل است که مردم از ملت و حکومت های تبعیت می کنند که صاحب اخلاق و ارزش هستند.

 

حجت الاسلام عادلی با تاکید بر اینکه قدرت پوشالی امریکا و ابرقدرت ها رو به افول است، ادامه داد: دشمن بسیار تلاش کرد تا حضور مردم در اربعین حسینی را کمرنگ کند اما مردم بخاطر فضائل اخلاقی و ارزشمند اهل بیت علیه السلام حضور باشکوهی در اربعین و مراسم عزاداری حسینی داشتند.

 

وی با بیان اینکه دلیل گرایش مردم دنیا به حکومت اسلامی فضائل اخلاقی است، گفت موقوفات یکی از دلایل آن همین ترویج و احیای فضایل اخلاقی در جامعه بوده است.

 

مدیرکل امور اجتماعی وموسسات خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد: هرکاری برای رضای خداوند باشد خیر است و یکی از ویژگی های وقف نسبت به کارهای خیر ماندگاری وقف است.

 

حجت الاسلام عادلی به تمام خیران تاکید و توصیه کرد تا برای کارهای خیر از جمله مدرسه سازی و بیمارستان سازی وقف نامه بنویسند و ثبت کنند تا دستخوش تغییر و تبدیل ها نشود.

 

به گفته وی امسال از محل موقوفات بیش از 40 هزار کیف و لوازم تحریری بین دانش آموزان نیازمند توزیع شده است لذا وقف موجب زنده ماندن نام واقف می شود.

 

مدیرکل امور اجتماعی وموسسات خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به وجود حدود 100 بقعه متبرکه و امامزاده در خراسان جنوبی، گفت: در کشور حدود 8 هزار بقعه و امامزاده وجود دارد اما امروز به هیچ وجه اجازه ایجاد امامزاده جدید داده نمی شود مگر از صدها سال پیش باشد چرا که امروز برخی می خواهند خرافات را ترویج دهند.

 

حجت الاسلام عادلی عنوان کرد: موقوفات بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بسیار افزایش یافته اما به لحاظ کیفیت تفاوت دارد و به اندازه مالکیت های قدیم نیست.

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: شبستان یزد توان دفاعی تحریم استان همدان وزیر امور خارجه محمد جواد ظریف ظریف برگ ریزان پاییز اداره کل اوقاف خراسان جنوبي بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۳۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌ها و تاکیدات رئیس جمهور در دیدار خیرین

به گزارش «ابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی در شب میلاد با سعادت امام حسن مجتبی، کریم اهل بیت (ع) میزبان جمعی از خیرین کشور بود و در نشستی صمیمی ضمن شنیدن سخنان آنان، جهت رفع مشکلات و دغدغه‌های مطرح شده نکاتی بیان کرد.

رئیس جمهور در این دیدار خیرین را شریکی راهبردی برای دولت دانست و با بیان اینکه دولت خود را موظف به حمایت از خیرین می‌داند، بر تسهیل مسیر انجام کارهای خیر از سوی همه دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد.

رئیسی فرهنگ دینی و قرآنی مردم و بهره‌مندی از سیره اهل بیت (ع) را عامل توجه سطح وسیعی از جامعه به امور خیر و کمک به نیازمندان و مستمندان در دوران‌های مختلف دانست و گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز که اساس و فلسفه وقوع آن توجه به مردم بوده، راهبرد محرومیت‌زدایی و توانمندسازی نیازمندان در دستور کار قرار گرفت و براساس آن نهادهایی از جمله کمیته امداد امام خمینی ایجاد شد و توانست با اقدامات خود در جهت حمایت از محرومان اعتماد مردم را کسب کند.

رئیس جمهور با اشاره به کارکردهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مراکز خیریه، بر ضرورت آماده‌سازی زمینه افزایش مشارکت مردم در کارهای خیر و رفع موانع مردمی‌سازی و مشارکت عمومی در این زمینه تاکید کرد و از تدوین و ابلاغ آیین‌نامه‌های لازم برای حمایت دولت از خیرین در اسرع وقت خبر داد.

رئیسی در ادامه این جلسه ناظر به سخنان تعدادی از خیرین بر «ضرورت انجام تعهدات دولت در کارهای مشترک با خیرین»، «برگزاری جلسه مشترک وزیر بهداشت با خیرین حوزه سلامت با هدف رفع موانع درمان بیماران صعب‌العلاج و نیازمند»، «رفع مشکل پزشکان و پرستاران شاغل در بیمارستان‌های خیریه»، «برگزاری جلسه مشترک وزیر آموزش و پرورش با خیرین مدرسه‌ساز و رفع موانع پیش‌روی آنان»، «ایجاد شعبه ویژه امور مالیاتی برای خیرین در وزارت امور اقتصادی و دارایی»، «فراهم کردن زمینه مشارکت ایرانیان خارج از کشور در مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی»، «تجلیل از مقام و جایگاه خیرین در ایام ولادت امام حسن مجتبی (ع) در تقویم برنامه‌های رسمی کشور» و «استفاده از ظرفیت خیرین جهان اسلام برای بازسازی غزه» تأکید کرد.

رئیس جمهور در پایان همچنین به تحولات غزه و استمرار جنایتگری و تجاوزکاری رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: بدون تردید با مقاومت جانانه مردم مقاوم، مظلوم و مقتدر غزه، پیروزی از آن مردم فلسطین و شکست و نابودی سرنوشت جنایتکاران صهیونیست خواهد بود.

پیش از سخنان رئیس جمهور، سید احمد عبودتیان دستیار رئیس جمهور در امور مردمی‌سازی دولت گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه ظرفیت‌های مردمی و ریل‌گذاری فرصت‌های حضور مردم در مشارکت با دولت ارائه کرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در گزارشی از تسهیل امور خیرین و افزایش تعداد مؤسسات خیریه مشمول مزیت مالیاتی در دولت مردمی به تعداد همه این مؤسسات در دولت‌های قبل خبر داد.

همچنین محمدصالح طیب‌نیا مدیرعامل بنیاد خیریه آلاء، محمدحسین رضایی پیشکسوت امر خیر، حبیب‌الله بوربور رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور، احمد اثنی عشران مدیر بنیاد خیرین ام‌الیتامی حضرت خدیجه (س)، ناصر قفلی رئیس هیئت مدیره خیرین مدرسه‌ساز کشور، جمال جعفریان خیر حوزه سلامت، اکبر اخوان مقدم مدیر موسسه نذر اشتغال امام حسین (ع)، محمدرضا امامی فعال در عرصه مدرسه‌سازی، سیدمحمدحسین حسینی سیرجانی عضو مؤسس و هیئت مدیره مجمع خیرین اشتغال، محمدمهدی جعفری مدیرعامل بنیاد تعالی زندگی و خانم دکتر غفاری رئیس انجمن اوتیسم ایران به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در زمینه نگرش راهبردی به اقتصاد امر خیر، استفاده از ظرفیت ستاد هم‌افزایی خیرین در مسائل زیرساختی، نذر تخصص و بانک زمان، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و موسسات خیریه در کمک به مردم غزه، موانع و مشکلات پیش‌روی اشتغال‌های خرد، استفاده از ظرفیت خیرین خارج از کشور، لزوم ایجاد، تثبیت و تحکیم اشتغال، مأموریت‌سپاری به دستگاه‌ها و احیا و تقویت دفاتر یا ستادهای خیرین دستگاه‌ها، توجه به نوسازی مدارس و فضاهای آموزشی، به روزرسانی تجهیزات و نوسازی ساختمان‌های بیمارستان‌های خیریه، هم‌افزایی در حمایت از بازماندگان از تحصیل، اعتبارسنجی و رتبه‌بندی تشکل‌های مردمی و مؤسسات خیریه و تنظیم سند اوتیسم و حمایت دولت و خیرین در ایجاد مرکز جامع الگوی کشوری اوتیسم پرداختند.

دیگر خبرها

  • ۲۰۰۰ بسته معیشتی میان مددجویان کمیته امداد و بهزیستی آذربایجان‌شرقی توزیع شد
  • برپایی افطاری ساده در ۷۴ امامزاده مازندران
  • ۲۰۰۰ بسته معیشتی بین مددجویان آذربایجان شرقی توزیع شد
  • توصیه‌ها و تاکیدات رئیس جمهور در دیدار خیرین
  • بهار با آرامش بهاری
  • ۵۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان بیرجند توزیع شد
  • دو وقف جدید در خوسف ثبت شد
  • ثبت دو وقف جدید در خوسف
  • اجرای طرح ضیافت الهی برای ۲ هزارو ۳۰۰ زائر چهارمحال و بختیاری
  • نصف استان کرمان وقف است