Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@08:07:06 GMT

نمایشگاه کتاب در قصرشیرین گشایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۰۴۰۲۶

نمایشگاه کتاب در قصرشیرین گشایش یافت

قصرشیرین- ایرنا- به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی نمایشگاه کتاب با شعار' حس خوب خواندن '، روز سه شنبه با حضور مسئولان در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قصرشیرین گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قصرشیرین در آیین افتتاح این نمایشگاه، گفت: در این نمایشگاه یک هزار جلد کتاب در قالب 100 عنوان در معرض نمایش گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سحر پوره افزود: این نمایشگاه با همکاری اداره کتابخانه های عمومی قصرشیرین و شهرداری در موضوع های مختلف عمومی، رمان، ادبیات، اجتماعی، کودکان، خانواده و پزشکی برپا شده است.
وی اظهار داشت: کتاب های موجود در این نمایشگاه با 30درصد تخفیف به علاقه مندان عرضه می شود.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قصرشیرین، هدف از برپایی این نمایشگاه را دسترسی آسان شهروندان به کتاب های مورد نیاز و انس بیشتر آن ها با مطالعه کتاب و گسترش فرهنگ کتابخوانی در جامعه ذکر کرد.
به گفته پوره، این نمایشگاه به مدت یک هفته در 2 نوبت صبح و عصر آماده بازدید علاقه مندان است.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه آثار چهارتن از نویسندگان قصرشیرین به نام های ' محسن پروانه ، سعدیه بابایی، شیرزاد جلیلیان و ادریس محمدی' و آثار معرق کاری هنرمند نوجوان ' حنیف رسولی ' نیز به منظور ترغیب و حمایت از هنرمندان به خلق آثار هنری در معرض دید علاقه مندان گذاشته شده است.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار قصرشیرین نیز گفت: هفته کتاب و کتابخوانی فرصتی برای ترویج فرهنگ مطالعه و تشویق و ترغیب شهروندان جهت انس با کتاب و افزایش سرانه مطالعه است.
حشمت الله رضایی افزود: کتاب و کتابخوانی و میزان گرایش به مطالعه امروزه یکی از شاخص های توسعه به شمار می رود و هفته کتابخوانی فرصتی است تا بتوانیم شاخص مطالعه را به خصوص در بین نسل جوان و نوجوان بالا ببریم.
وی اظهار داشت: اکنون بیش از 2 هزار تن از شهروندان این شهرستان عضو فعال کتابخانه های عمومی هستند که این میزان 10 درصد از جمعیت را شامل می شود.
شهرستان قصرشیرین چهار باب کتابخانه عمومی دارد که شامل یک باب کتابخانه شهری ، 2 باب کتابخانه روستایی و یک کتابخانه سیار روستایی با 50 هزار جلد کتاب است.
قصرشیرین در غرب استان کرمانشاه بیش از 27 هزار تن جمعیت دارد.
3033/3012/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي نمايشگاه كتاب قصرشيرين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان

ایسنا/کردستان دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با انتقاد از اینکه متأسفانه کتابخانه های عمومی در استان طی سنوات گذشته مورد بی مهری قرار گرفته است، گفت: تجهیز ۱۰ شهرستان بدون کتابخانه در کردستان در اولویت برنامه‌های این نهاد در استان است.

مهدی رمضانی امروز چهارشنبه (۵ اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: سه هزار و ۸۰۰ کتابخانه در شبکه کتابخوانی کشور وجود دارد که از این تعداد ۲۷۰۰ کتابخانه توسط کتابخانه های عمومی کشور اداره می شود.

وی شبکه و خدمات را دو محور اساسی کتابخانه های عمومی کشور ذکر کرد و افزود: در حوزه تعریف خدمات اقدامات زیادی در سطح کشور انجام شده حدود ۴۰ خدمت در حال انجام و ارائه است.

دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به وجود مدل های مختلف مردمی و دولتی مدیریت کتابخانه های عمومی در دنیا بیان کرد: مدل اداره کتابخانه های عمومی در ایران به صورت بینابینی با ترکیب حمایت و نظارت دولت و ظرفیت های مردمی است و مردم نقش زیادی در اداره این نهاد عمومی دارند.

وی با تأکید بر اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام اولویت دولت کنونی است، عنوان کرد: سیاست کلی کتابخانه های عمومی کشور نیز اتمام پروژه‌های نیمه تمام کتابخانه در کشور است و توسعه کتابخانه های سیار نیز به دستور رییس‌جمهور در دستور کار قرار دارد.

اجرای طرح ملی کتابخوانی در مدارس کشور 

رمضانی ادامه داد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، پایه فعالیت های کودکان و نوجوانان باید اساس کتابخانه‌های عمومی کشور باشد و بر همین اساس اتصال مدارس به کتابخانه ها و اختصاص یک زنگ به کتابخوانی در مدارس در دستور کار قرار گرفته است که در این زنگ مسائل مربوط به کتاب و کتابخوانی تدریس شود.

وی، افزود: اجرای برنامه هد هد سفید در حوزه‌های مختلف از جمله دیگر اقدامات مهم کتابخانه های عمومی کشور در حوزه کودک و نوجوان است.

دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور، در ادامه کردستان را استانی فرهنگی ذکر و بیان کرد: نهاد کتابخانه های عمومی در استان از سنوات گذشته مورد بی توجهی قرار گرفته است و ۱۰ شهرستان استان  فاقد کتابخانه است.

رمضانی استان کردستان را به لحاظ فرهنگی و هنری ظرفیت های زیادی دانست و خاطرنشان کرد: با این وجود مردم زیاد به کتابخانه های عمومی استان مراجعه نمی کنند و به نظر می رسد که زیرساخت و ظرفیت این فضا برای مردم کردستان مهیا نشده است که باید این مشکل، با پیگیری و همدلی مسئولان استان رفع شود.

وی بیان کرد: با افزایش قیمت کتاب و هزینه ها، دولت موظف است که دسترسی به کتاب را در کتابخانه های عمومی ثابت و سیار سهل کند و در این راستا دسترسی آسان کودکان و دانش آموزان به کتاب، تقویت فضای مجازی و الکترونیک در حوزه کتاب از جمله اقدامات دولت برای دسترسی آسان به کتاب است.

وی از اجرای طرح کتابخانه‌های بدون کتاب؛ کتابخانه‌ الکترونیکی یا آینده در کشور خبر داد و افزود: «کتابخانه بدون کتاب» نسل جدیدی از کتابخانه‌هاست که در آن خبری از کتاب کاغذی نیست و به جای آن تجهیزات و امکان دسترسی به منابع الکترونیکی و صوتی، پایگاه‌های اطلاعات علمی، انواع بازی‌، فیلم، موسیقی، منابع یادگیری الکترونیک در اختیار کاربران قرار داده می‌شود.

رمضانی با بیان اینکه طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است، تصریح کرد: ارائه خدمات کتابخانه در مواقع بحران، سیل و زلزله نیز در دستور کار است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است
  • فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم
  • لزوم اجرای برنامه های فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی