Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت طبیعی را در رفع سرماخوردگی، آنفلوآنزا و عفونت معده موثر دانست.

شربت گل زوفا ( گل زوفا، آویشن، گل پنیرک و عسل) حاوی انواع ویتامین های A ، C ، E ، K ، گروه ویتامین های B ، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، منیزیم، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، منگنز، فیبر، کلسیم، مس، اسید فولیک، تیمول، فلاونوئیدها، آنتوسیانین ها، هیسوپین و موسیلاژ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای بررسی خواص شربت گل زوفا و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت و گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می خوانید.

 

مهم ترین خواص شربت گل زوفا

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی  درباره مهم ترین خواص شربت گل زوفا اظهار کرد: این شربت نقشی موثر در بهبود بیماری های تنفسی، سرماخوردگی، آنفلوآنزا، سرفه، التهابات برونش ها، تنگی نفس، گرفتگی بینی، گلو درد، آسم، تسکین درد و کاهش تب دارد.

وی درباره خواص دیگر شربت گل زوفا بیان کرد: این شربت عفونت معده ( هلیکوباکترپیلوری)، ریه و مجاری ادراری را رفع می کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت گل زوفا معده و دستگاه گوارش را تقویت و اضطراب، استرس، عصبانیت و کم خونی را هم برطرف می کند.

عظمایی تاکید کرد: شربت گل زوفا خاصیت ضد میکروبی، ویروسی و باکتریایی دارد، خلط آور است و گوش درد را درمان می کند.

وی تصریح کرد: شربت گل زوفا به علت داشتن ویتامین های A ، C ، E ، فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها خاصیت آنتی اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری های مختلف و انواع سرطان ها محافظت می کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت گل زوفا تاثیری چشمگیر در بهبود عملکرد روده ها و رفع یبوست داشته و به رفع کیست و ترشحات غیر طبیعی رحم کمک می‌کند.

عظمایی اظهار کرد: شربت گل زوفا نقشی موثر در شادابی و طراوت پوست و مو، تقویت بینایی و سیستم قلبی و عروقی، استحکام استخوان ها و بهبود درد و التهابات مفاصل (آرتریت) دارد.

وی بیان کرد: شربت گل زوفا برای مبتلایان به صرع مفید است و اشتهای افراد را هم افزایش می دهد.

موارد منع مصرف شربت گل زوفا

عظمایی درباره موارد منع مصرف شربت گل زوفا یادآوری کرد: مصرف این شربت برای زنان باردار ممنوع است.

مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت گل زوفا

گل زوفا ۵۰ گرم

آویشن ۲۵ گرم

گل پنیرک ۲۵ گرم

عسل ۵۰۰ گرم

آب معدنی ۱.۵ لیتر

طرز تهیه شربت گل زوفا

- نخست گل زوفا، گل پنیرک و آویشن را داخل آب معدنی بریزید و بگذارید پنج ساعت بماند.

- سپس مخلوط مواد را به مدت پنج تا ۱۰ دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید.

- پس از اینکه دمای مخلوط مواد متعادل شد (به ۵۰ درجه سانتی گراد رسید) آن را صاف و عسل را به آن اضافه کنید.- شربت را به خوبی هم بزنید تا قوام بیاید.

- شربت را داخل ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

- برای تهیه یک لیوان شربت گل زوفا، سه تا چهار قاشق غذاخوری از شربت غلیظ را داخل لیوان بریزید، بقیه لیوان را آب جوشیده شده ولرم اضافه کنید.

- شربت گل زوفا را می توان روزانه سه تا چهار لیوان (صبح، ظهر، عصر و شب) میل کرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: طب سنتی ویتامین قند طب درمان سیستم ایمنی بدن سرطان پوست زنان آنفلوانزا سرما سرماخوردگی طب سنتی ویتامین عفونت معده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۴۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه ویژگی نخست تواصی در مسیر «اخوت»

حجت الاسلام والمسلمین سید حسن علوی شامگاه دوشنبه در نشست ماهانه مدیران و فعالان فعالان فرهنگی شهر اصفهان درباره موضوع تواصی «اخوت و ولایت» که به همت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد:سه گام مهم در نظام معرفت هست، نخست چیستی معرفت است، که باید به آن به خوبی پرداخت، طلب معرفت یک واجب عینی برتمام مسلمین بوده است.

وی افزود: در بسیاری از میادین فرهنگی که در جامعه به آن ورود می کنیم، نیازمند معرفتی اکتسابی هستیم چرا که با معرفت تقلیدی راهگشا نیست، قرآن کتاب درسی و مطالعه معرفت است.

استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: باید عموم مردم در عرصه معرفت دینی گام بردارند، علما و مردم عام جامعه، توامان نیازمند کتاب خداوند قرآن کریم و کسب معرفت هستند، هر زمان طلب معرفت و مطالعه کتاب الله را فقط وظیفه علما دانستیم، زمان انحراف جامعه فرا رسیده است، چرا که بعضاً برخی از مردم نورانیت و خلوص باطنی دارند که تلقی آنها از یک روایت بسیار عمیق تر از انگاشت یک عالم می تواندباشد.

حجت الاسلام والمسلمین علوی اذعان کرد: پله آخر و اوج ایمان، تواصی است، باور و ایمان از معرفت حاصل می شود و بلوغ ایمان، منجر به عمل صالح و اوج عمل صالح، تواصی است.

وی درباره جایگاه تواصی تشریح کرد: تعاطف، تراحم و تعاظم همگی در مسیر تواصی در بستر اخوت و ولایت است، یعنی تواصی زمانی رخ می دهد که یک مسلمان برای برادر مسلمان خود بیشتر از خویشتن دلسوز بوده و ترحم می کند، به نوعی تواصی گفتمان دو طرف است.

استاد حوزه ادامه داد: دومین ویژگی تواصی این است که ماده اصلی تواصی از وصیت است و عرب، لغت وصیت را به گفتمانی از جنس نصیحت و موعظه می داند و به نوعی گفتمانی است که از دل برمی آید.

وی سومین ویژگی تواصی متاثر از یک ارتباط قلبی و روحی میان دو برادر دانستو افزود: اگر ارتباط قلبی برقرار نباشد، تواصی اخوت محقق نمی شود.

حجت الاسلام والمسلمین علوی بیان کرد: زمانی ارتباط قلبی و روحی بین دو برادر برقرار می شود که به تعبیر امام صادق(ع) از ریشه سه گانه همه رذایل دنیا یعنی کبر، حسد و طمع دور باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در تواصی که بر مبنا وصیت محقق می شود، عهد و پیمان وجود دارد که برعهده وصی ما یعنی(برادر دینی) تو است.

استاد حوزه خاطرنشان کرد: روح و ریشه تواصی و مواصات، اخوت است و مصداق بارز مواسات رابطه حضرت علی(ع) با رسول اکرم (ص) بوده، طبق روایات در جامعه دینی دوران غیبت اگر ۳۱۳نفر به مرتبه تواصی برسند، ظهور بر امام عصر(عج) واجب می شود.

وی ابراز کرد: طبق روایات، علل استجابت نشدن بسیاری از دعاها و ریشه گرفتاری های ما این است که برادر دینی خود را بر نفس و خویشتن مقدم نمی دانیم، باید آنگونه که برای خود می خواهیم برای برادر دینی بخواهیم و چه بسا بیشتر و بهتر خواستار باشیم.

این کارشناس دینی در پایان یادآور شد: زیارت حضرت عباس(ع) سراسر مملو از نشانه‌های مواصات در مسیر اخوت وولایت است.

دیگر خبرها

  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • سه ویژگی نخست تواصی در مسیر «اخوت»
  • معنی جالب ریشه کلمه ورجه وورجه + فیلم
  • هر جا نامی هست، داستانی دارد
  • استاندار اردبیل از شاعر و پژوهشگر نمینی تجلیل کرد
  • راه‌حل‌های یک پژوهشگر علوم اجتماعی برای افزایش جمعیت