Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی واقعی ظهر سه شنبه در دیدار با مجمع نمایندگان استان، اظهار کرد: با توجه به نبود امکانات و معضلات مالی در سطح کشور و استان مشکلات آموزش و پرورش منحصر به فرد و زیاد است.

وی با بیان اینکه خشکسالی ها باعث مهاجرت ها به مرکز استان و موجب کمبود فضای آموزشی شده است، افزود: به دلیل اینکه برخی از ساختمان های اجاره ای استاندارد کافی را برای مدارس ندارند باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه کمبود فضاهای آموزشی در سطح استان بسیار زیاد است، گفت: در حال حاضر ۳۵۲ کلاس آموزشی در سطح استان کمبود داریم.

وی با بیان اینکه بخش عمده ای از فضاهای آموزشی در سطح استان فرسوده هستند و نیاز به مقاوم سازی دارند، عنوان کرد: اعتبارات آموزش و پرورش کفاف این حجم از کمبود فضای آموزشی را ندارد.

واقعی با اشاره به اینکه در بودجه امسال نمایندگان توجه ویژه ای بر حداقل حقوق آموزش و پرورش داشته باشند، بیان کرد: با توجه به شناور بودن قیمت ها در عصر امروز خرید برای مدارس به خصوص مدارس شبانه وزی با مشکلات جدی مواجه شده است.

وی با بیان اینکه سعی داریم از کالاهای تنظیم بازار برای مدارس شبانه روزی استفاده کنیم، اظهار داشت: بیشترین آمار مدارس شبانه روزی در کشور مربوط به استان خراسان جنوبی است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۵۱ مدرسه شبانه روزی در سطح استان با تعداد ۱۸ هزار دانش آموز فعالیت می کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش همواره با کمبود سرانه مواجه است و اگر کمک والدین نباشد باید درب مدارس را ببندیم، افزود: با توجه به اینکه مردم استان از وضعیت اقتصادی خوبی برخوردار نیستند اطلاق خودگردان بودن از فضاهای اردوهی، کانونی و رفاهی منطقی نیست.

وی با بیان اینکه اگر بحث حاکمیتی آموزش و پرورش واقعیت دارد باید برای همه دستگاه ها تبیین شود، گفت: اعتبار کافی برای بسیاری از امور در حوزه آموزش و پرورش در نظر گرفته نشده است.

واقعی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش استان نیازمند سیستم های اولیه جهت هوشمند سازی مدارس است، عنوان کرد: کمبود نیروی انسانی در استان بیداد می کند در صورتی که برای دو سال آینده به شدت نگران کننده خواهد بود.

وی با بیان اینکه سهمیه اختصاص یافته نیروی انسانی به استان خراسان جنوبی بسیار کم است، اظهار داشت: قالب مدارس در سطح استان به دلیل کمبود فضای آموزشی به سمت دو شیفته شدن می روند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه چالش نیروی انسانی در استان را نمی توانیم با این سهمیه موجود پر کنیم، افزود: در حال حاضر ۲۷ هزار نفر ساعت حق التدریس در مدارس استان داریم.

وی با بیان اینکه کمترین تخلفات مالی در حوزه آموزش و پرورش استان وجود دارد، گفت: یارانه مواد غذایی برای دانشگاه ها لحاظ شده اما برای دانش آموزان مدارس شبانه روزی هیچ سهمی لحاظ نشده است.

کد خبر 4457263

منبع: مهر

کلیدواژه: بیرجند کمبود فضای آموزشی یوم الله 13 آبان بوشهر مشهد شهرکرد گرگان راهپيمايي 13 آبان خرم آباد اربعین 97 خطبه های نماز جمعه تبریز شیراز اربعین حسینی سنندج یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۴۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد مدارس آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود سعادتی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی در جلسه انتخابات مجمع خیرین مدرسه‌ساز آذربایجان‌شرقی اظهار داشت: خیرین مدرسه ساز، عزیزانی هستند که فرهنگ متعالی و ارزشمند مدرسه‌سازی را سال‌هاست که در کشور عزیزمان ایران پایه گذاری کرده‌اند و در سال‌های اخیر، فضاهای آموزشی زیادی را به جامعه تحویل داده و به یک الگوی متفاوت از کار خیر تبدیل شده‌اند.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل خیرین مدرسه ساز در ارتقا نظام تعلیم و تربیت استان و کشور گفت: امروزه خیرین مدرسه‌ساز، نقش تأثیرگذاری را در تأمین آینده دانش‌آموزان مملکت اسلامی دارند، چرا که کار خیر و استفاده از ظرفیت‌های مردمی در فرهنگ بخشش و وقف، یک فرهنگ دیرینه در ایران و فرهنگی ملی و دینی است؛ در گذشته کار خیر به کارهای شخصی و معیشتی افراد محدود شده بود ولی با باز شدن پای خیرین در حوزه مدرسه سازی، یک تحول فرهنگی بود و تلاش مضاعفی برای پیشرفت فرهنگی قابل توجه برای ارتقا آینده خانواده‌ها و جامعه بوده و هست.

سعادتی افزود: برادران مردانی آذر نه در استان آذربایجان‌شرقی و چه در سطح ملی، عزیزانی بوده اند که فراتر از یک محدوده جغرافیایی به نام آذربایجان شرقی، عمل کرده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی با بیان این که در سال‌های اخیر تصمیمات خوبی در استان گرفته شده است، یادآور شد: با سیاست‌های درست سازمان نوسازی مدارس کشور به تبع آن ادارات کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش در سال‌های اخیر، قسمت عمده پروژه‌های نیمه تمام در استان به بهره‌برداری رسیده است.

سعادتی بیان داشت: امروزه افتخار می‌کنیم که با همکاری شما عزیزان، ایمن‌ترین فضاها در کشور مدارس هستند.

این مقام مسؤول در دستگاه تعلیم و تربیت استان گفت: حدود ۳۰ درصد مدارس ما در استان آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است و از این باب جز استان‌های لازم التوجه هستیم چرا که جمعیت دانش‌آموزی در استان زیاد است. لازم به ذکر است که همکاری خیرین و دولت یک سرمایه ملی است و این سرمایه ملی باید علمی تر و دقیق‌تر خرج شود، و لذا باید تلاش کنیم تا برای این سرمایه اولویت بندی خوبی را داشته باشیم.

وی تصریح کرد: امیدواریم تا با کمک شما عزیزان این اتفاق خوب در دوره جدید را شاهد باشیم و لذا بدانید که آموزش و پرورش و نوسازی مدارس در کنار شما عزیزان هستند تا سقفی استاندارد و مقاوم را برای همه دانش‌آموزان عزیز داشته باشیم.

کد خبر 6084407

دیگر خبرها

  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • معلمان ایلامی در انتظار اجرای طرح مهرآفرین
  • به کارگیری ۲۸ هزار نفر از پذیرفته‌شدگان در مدارس ابتدایی
  • ۲۸ هزار نفر در مدارس ابتدایی کشور به کارگیری می‌شوند
  • ۲۸ هزار نفر نیروی جدید در مدارس ابتدایی بکارگیری می شود
  • ۳۰ درصد مدارس آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است
  • تعیین تکلیف دستمزد معلمان حق‌التدریس