Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@22:48:35 GMT

هزینه‌های نامحسوس دیابت

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۰۵۳۷۵

هزینه‌های نامحسوس دیابت

رئیس مرکز تحقیقات دیابت دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تشریح نحوه ارائه خدمات در کلینیک‌های دیابت، گفت: دیابت هزینه دیگری تحت عنوان هزینه نامحسوس نیز دارد؛ منظور از هزینه نامحسوس، وقت و شرایط روحی است که بیمار برای درمانش استفاده می‌کند.

به گزارش ایسنا، دکتر انسیه نسلی در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی دیابت در پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، گفت: بیماری دیابت یک بیماری مزمن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلینیک‌های دیابت بسیاری از شرایط و جنبه‌های مختلف را برای کاهش هزینه‌های درمانی دیابت برای بیمار ایجاد می‌کنند. بیماری دیابت هزینه‌های زیادی چه مستقیم و چه غیرمستقیم را به دنبال دارد. منظور از هزینه مستقیم همان هزینه‌های ناشی از درمان است و هزینه‌های غیر مستقیم شامل غیبت از کار، از کارافتادگی زودرس و ... است.

وی افزود: دیابت هزینه دیگری تحت عنوان هزینه نامحسوس دارد. منظور از هزینه نامحسوس، وقت و شرایط روحی است که بیمار برای درمانش استفاده می‌کند. بسیاری از بیماران دیابتی از درمان دلسرد شده و به دلیل وقت‌گیر بودن آن از ادامه درمان خود سر باز می‌نهند. کلینیک‌های دیابت از میزان هزینه‌های نامحسوس نیز می‌کاهد. بر همین اساس بیماران دیابتی زمان مراجعه به کلینیک‌ها علاوه بر ویزیت و درمان متداول دیابت از نظر تغذیه، برنامه غذایی مناسبی دریافت می‌کنند و معایناتی از قبیل معاینات چشمی، کلیه، قلبی و ... برای آنها انجام می‌شود. همچنین برخی از بیماران از لحاظ روحی دچار آسیب می‌شوند و نیازمند مشاوره هستند که این کلینیک‌ها برنامه‌های مشاوره‌ای نیز در اختیار بیماران قرار می‌دهند.

نسلی با بیان اینکه در کلینیک‌های دیابت خدمات بر اساس استاندارد ملی هستند، گفت: بر اساس مطالعات درمان‌های دارویی و داروهای جدید حدود 0.6 درصد در کاهش قند سه ماهه فرد موثر هستند. این در حالیست که توانمندسازی بیمار و کنترل درست از طریق تغییر شیوه زندگی می‌تواند 0.5 درصد در کاهش قند سه ماهه موثر باشد. با این تفاوت که در این روش از عوارض دارویی دیگر خبری نیست.

وی افزود: در این کلینیک تمام اطلاعات بیمار ثبت می‌شود و بر اساس همین اطلاعات، پژوهش‌هایی برای کنترل و کاهش دیابت انجام می‌شود که برای کارآمدی زندگی بیماران موثر است.

در ادامه دکتر ضیایی - موسس کلینیک دیابت یاس، گفت: این کلینیک خصوصی است، اما الگویی که در آن ارائه می‌شود بر اساس الگوی خدمات درمانی است. این کلینیک بر سه محور درمان، آموزش و پژوهش فعالیت می‌کند. در این کلینیک بخش‌های گوناگونی مانند چشم، مغز و اعصاب، کلیه و مجاری ادرار و همچنین داروخانه وجود دارد و هر چه که یک بیمار دیابتی برای درمان به آن نیاز دارد، در این کلینیک فراهم شده است.

وی با بیان اینکه دیابت یک بیماری بیمار محور است، گفت: برای کنترل و پیشگیری از ابتلا به دیابت بیشترین عنصر تاثیرگذار خود فرد یا بیمار است. بر همین اساس یکی از محورهای ما آموزش است. آموزش‌های ما هم به صورت فردی و هم گروهی انجام می‌شود. بر اساس این آموزش‌ها می‌خواهیم نگرش بیمار را نسبت به بیماری تغییر دهیم تا درمان موثرتر باشد. همچنین در این کلینیک ثبت داده‌ها انجام می‌شود و بر اساس همین ثبت داده‌ها، کارهای پژوهشی ما شکل می‌گیرد. کلینیک‌های خصوصی با توجه به اینکه سلایق بیماران در ارائه خدمات گوناگون است، می‌توانند بخشی از این سلایق را پوشش دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دیابت سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۵۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند