Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه شهر مود با تاکید بر اینکه ماندگاری و اثر معرفتی شعر بسیار است، گفت: شاعران باید سعی کنند با مطالعه دقیق ابعاد گوناگون زندگی فردی و اجتماعی امام رضا علیه السلام بهترین سیمای و سیره را از امام رئوف در قالب شعر به نمایش بگذارند.

حجت الاسلام حسین فلسفی در گفتگو با خبرنگار شبستان  در بیرجند در خصوص برگزاری جشنواره ملی ترانه و شعر سپید رضوی اظهار کرد: یکی از مهمترین موضوعات در سیره اهل بیت علیه السلام قبل از توجه به فضائل، توجه به سبک زندگی آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: امروز با توجه به تخریب معنویت در بستر فضاهای مجازی ضرورت دارد با استفاده از تمام ظرفیت‌ها، امکانات و روش‌های نوین علمی قدرت نفوذ آنان را گرفت.

 

امام جمعه شهر مود با بیان اینکه امام رضا علیه السلام فرمودند«اگر مردم زیبایی‌های کلام ما بدانند هر آیینه از ما پیروی خواهند کرد»، گفت: بر همین اساس نیاز است ابعاد گوناگون زندگی شخصی و شخصیتی امام رئوف احصاء شود و جامعه را به سوی ارزش‌های معنوی سوق دهیم.

 

حجت الاسلام فلسفی با تاکید بر اینکه گسترش و انتقال معارف اهل بیت علیه السلام نیاز به ابزار و شیوه های خاص دارد که یکی از این ابزار موثر شعر است، ادامه داد: نقش شعر بر کسی پوشیده نیست و در طول تاریخ شعرا در تحول و تحرک جامعه به سوی ارزش‌ها یا ضد ارزش‌ها نقش بسیاری ایفا کرده‌اند.

 

به گفته وی اهل بیت علیه السلام بخصوص امام رضا علیه السلام در بیان مظلومیت عاشوراییان از زبان شعر استفاده کردند لذا باید در موضوعات مختلف و برای انتقال مفاهیم به هنر شعر توجه شود.

 

امام جمعه شهر مود با اشاره به اینکه شعر عقل و احساس را با یکدیگر عجین می‌کند بنابراین ماندگاری و اثر معرفتی آن بسیار است، گفت: در دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی معرفت آفرینی اشعار شاعران بود که هم انقلاب را به پیروزی رساند و هم در اعزام نیرو به جبهه‌های حق علیه باطل کمک کرد.

 

حجت الاسلام فلسفی بیان کرد: گاهی یک مصرع شعر آنچنان غوغایی به پا می‌کند که یک سخنرانی طولانی هم نمی‌تواند به این میزان تاثیرگذار باشد لذا هر میزان شاعران بیشتر جنبه‌های انقلابی و سیاسی حرکت امام رضا علیه السلام و فرهنگ و سیره رضوی را در قالب شعر به تصویر بکشند خواهیم توانست جامعه را در مقابل تهاجمات دشمن مدیریت کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه شعر جوششی است نه کوششی، افزود: شاعران باید سعی کنند با مطالعه دقیق ابعاد گوناگون زندگی فردی و اجتماعی امام رضا علیه السلام بهترین سیمای و سیره را از امام رئوف در قالب شعر به نمایش بگذارند.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان همدان اردبیل اجلاس جهانی گردشگری افتتاح پروژه هفته کتاب و کتابخوانی کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان اسحاق جهانگیری شبستان یزد شیراز جشنواره شعر رضوی شاعران امام رضا ع خراسان جنوبي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۶۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟

امیرالمؤمنین علیه‌السلام در روایتی فرمود «مَنْ أَصْلَحَ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ اللَّهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ النَّاسِ؛ وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْیَاهُ؛ وَ مَنْ کَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ، کَانَ عَلَیْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ.»؛ یعنی «هرکه آنچه را میان او و خداست اصلاح کند، خداوند آنچه را بین او و مردم است اصلاح کند و هر کس کار آخرتش را به اصلاح آورد، خداوند کار دنیایش را اصلاح کند و آن را که از خود بر خود واعظ است، از خدا بر او نگهبان است.»

ارتباط اصلاح ارتباط با خدا با اصلاح رابطه با مردم از آن جهت است که اصلاح رابطه با خدا مسلتزم صدق و امانت و راستى است. کسى که صدق و امانت و راستى پیشه کند، به یقین مردم به او علاقه‌مند مى‌شوند و امین مردم خواهد بود و به او اعتماد مى‌کنند و مشکلى با او نخواهند داشت. اصلاح امر آخرت وابسته به تقوا و پرهیزگارى است و به یقین انسان‌هاى با تقوا در زندگى مادى خود نیز موفق خواهند بود، زیرا راه خلاف در پیش نمى‌گیرند؛ به کسى ظلم و ستم نمى‌کنند، همه با او مهربان هستند و او نیز با همه مهربان.

این سخن را با حدیثى از امام باقر (علیه السلام) که مرحوم کلینى در اصول کافى آورده پایان مى دهیم. مطابق این حدیث امام باقرعلیه‌السلام فرمود: خداوند عزّوجلّ چنین فرموده است: «وَ عِزَّتِی وَ جَلاَلِی وَ عَظَمَتِی وَ عُلُوِّی وَارْتِفَاعِ مَکَانِی لاَ یُؤْثِرُ عَبْدٌ هَوَایَ عَلَى هَوَى نَفْسِهِ إِلاَّ کَفَفْتُ عَلَیْهِ ضَیْعَتَهُ وَ ضَمَّنْتُ السَّمَاوَاتِ وَ الاَْرْضَ رِزْقَهُ وَکُنْتُ لَهُ مِنْ وَرَاءِ تِجَارَةِ کُلِّ تَاجِر؛ به عزت و جلال و عظمت و نورانیت و علو مقامم سوگند یاد مى‌کنم که هیچ بنده مؤمنى خواسته مرا بر خواسته خود در چیزى از امور دنیا مقدم نمى‌شمرد مگر این که من بى‌نیازى او را در دل او و همّت او را در آخرتش و آسمان‌ها و زمین را ضامن روزى او قرار مى‌دهم و براى او از تجارت هر تاجرى بهتر خواهم بود» (کافى، ج ۲، ص ۱۳۷، ح ۱)

منبع: تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • حضرت نجمه خاتون علیهاالسلام، مصداقی برای آیه شریفه تطهیر است
  • اجتماع بزرگ صادقیون با میزبانی از شهید گمنام برگزار می‌شود
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • ترمیم حرم‌ مطهر ائمه تعظیم شعائر اسلامی است
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟
  • ویدیو کست| پیام امام رضا علیه‌السلام به محبینش در سفارش به عبدالعظیم حسنی
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)