Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-دبیرکل اتحادیه بنکداران گفت:در چند هفته گذشته و در بازار مواد غذایی رکود حاکم شده و پس از افزایش قیمت‌ها در چند ماه گذشته، شاهد کاهش میزان خرید مواد غذایی از سوی مردم بودیم.

 قاسمعلی حسنی با بیان این مطلب گفت: تا ۱۳ آبان شرایط بی ثباتی در بازار مواد غذایی حاکم بود و اکنون دوران سکوت و رکود و کسادی در این بازار حاکم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در ۲۰فروردین امسال ارز مبادله ای ۳۸۰۰ تومانی ناگهان به ۴۲۰۰ تومان افزایش یافت بنابراین ۱۵درصد بر روی قیمت ها افزوده شد. وی تصریح کرد: بعد از آن شاهد افزایش نرخ دلار بودیم و ارز «نیما» با قیمت حدود ۸۲۰۰تومان سبب شده تا در برخی از کالاها شاهد افزایش قیمت تا ۲۵درصد باشیم. 

حسنی درباره وضعیت موجودی کالاهای اساسی در بازار گفت:‌ مواد غذایی مانند برنج، قند، شکر، چای، حبوبات و … به وفور در بازار وجود دارد اما مردم توان خرید ندارند. وی تاکید کرد:‌ خوشبختانه برای تقویت توان خرید مردم قرار است که سبد حمایتی معیشت داده شود. 

وی در پاسخ به این سئوال که آیا اتحادیه بنکداران در تامین سبد حمایتی معیشت با دولت همکاری دارد؟‌ توضیح داد:‌خیر در این زمینه همکاری نداریم و دولت اقلام این سبد را تامین می کند. 

دبیرکل اتحادیه بنکداران تاکید کرد:‌ساختارهای سیستمی در کشور ما اشتباه است زیرا هر سال بین ۲۹اسفند و اول فروردین ماه ۱۰۰درصد شاهد افزایش هزینه ها در تولید هستیم که این موارد شامل ۲۰درصد افزایش دستمزد پرسنل، ۲۰درصد مالیات، ۲۰درصد بیمه، ۲۰درصد حمل و نقل و ۲۰درصد مواد اولیه که وقتی این موارد در کنار هم در نظر گرفته می شود به طور میانگین ۲۳ تا ۲۴درصد بر قیمت ها افزوده خواهد شد. 

حسنی درباره احتمال افزایش قیمت مواد غذایی در ماه های آینده گفت: این موارد از هم اکنون برای ما پیش بینی شده است بنابراین اگر دولت خواستار افزایش نیافتن قیمت مواد غذایی است باید حداقل ۵سال هزینه های تولید را به اصطلاح ساکت نگه دارد و افزایش ندهد. 

وی درباره تاثیر تحریم‌ها بر قیمت مواد غذایی بیان کرد:‌ مواد غذایی شامل تحریم ها نمی شود اما تجار ما برای واردات با بانک‌های چینی دچار مشکل شده اند که این مساله می‌توان ۲۴تا۲۵درصد بر هزینه‌ها بیافزاید. 

دبیرکل اتحادیه بنکداران درباره تاثیر این افزایش هزینه ها بر قیمت تمام شده مواد غذایی در بازار تاکید کرد: این افزایش قیمت شامل ماه های پایانی سال ۹۷ نمی شود بلکه در سال ۹۸ اتفاق خواهد افتاد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۶۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند

عطیه رزازی مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: مشکل اصلی جامعه ما افزایش روند چاقی در گروه سنی کودک و نوجوان است که طبق بررسی‌های به عمل آمده، ۲۰ درصد کودکان و نوجوانان استان دچار چاقی شکمی هستند.

وی با بیان اینکه استان قزوین هم‌پای شاخص‌های کشوری پیش می‌رود، اما جزو استان‌هایی است که چاقی در آن یک زنگ خطر محسوب می‌شود، اضافه کرد: برای این معضل باید مداخلاتی از خانه و توسط والدین شروع شود و کل خانواده باید طبخ مواد غذایی را اصلاح کنند تا به کاهش اضافه وزن، تناسب اندام و شرایط اغذیه سالم برسیم.

رزازی با بیان اینکه دریافت مواد غذایی باید متناسب با شرایط هر انسانی در نظر گرفته شود و تحرک بدنی و فعالیت فیزیکی نیز با توجه به سن وی باید تعریف شود، افزود: دانش آموزان در برنامه ریزی‌های کشوری، باید روزی یک ساعت فعالیت بدنی و میانسالان روزی نیم ساعت تحرک فیزیکی مناسبی داشته باشند.

این مسئول چاقی را تجمع بیش از اندازه چربی در بدن به نسبت قد انسان تعریف کرد و گفت: در یک فرد بزرگسال با ۱۶۰ سانتی متر قد، ۶۰ کیلوگرم وزن طبیعی محسوب می‌شود و اگر این وزن به ۷۰ کیلوگرم برسد، دچار چاقی می‌شود، اما کودک و نوجوان به این دلیل که در سن رشد قرار دارند، تغییرات قد با توجه به سن آنها اتفاق می‌افتد و نمی‌توان یک وزن مشخصی تعیین کرد، بلکه چاقی کودکان و نوجونان با نمودار‌های استاندارد رشد مشخص می‌شود که وزن و قد آن‌ها در چه وضعیتی قرار دارد.

مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: وضعیت اقتصادی در کشور و سواد مردم در مصرف کیک، شیرینی، شکلات و فست فود دست به دست هم داده تا شاهد افزایش اضافه وزن در کودکان و نوجوانان باشیم.

رزازی به عوامل موثر در چاقی و اضافه وزن اشاره کرد و افزود: برخلاف باور عموم که ژنتیک را علت اصلی چاقی می‌دانند، اما تغییر الگوی زندگی از جمله شیوه زندگی ماشینی در عصر شهرنشینی، نوع رژیم غذایی و نداشتن تحرک بدنی از دلایل اصلی افزایش روند چاقی محسوب می‌شوند.

مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: تحقیقات نشان داد که به علت افزایش قیمت مواد غذایی همانند گوشت و میوه و سبزیجات، مردم غذا‌هایی با قیمت ارزان همانند نان، برنج، ماکارانی که دارای کربوهدیرات ها، روغن هستند را مصرف می‌کنند که ارزش سیرکنندگی بیشتری دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است
  • ریزش نرخ دلار چه تاثیری بر قیمت خودروهای داخلی گذاشت؟
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!