Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رشت- ايرنا- معاون بهره برداري شرکت آب و فاضلاب روستايي گيلان با اشاره به پراکندگي خانوارهاي روستايي و موقعيت جغرافيايي استان گفت: با توجه به شرايط موجود ميزان لوله گذاري و هزينه اجراي طرح هاي آبرساني روستايي استان دو برابر ميانگين کشوري است.

به گزارش ايرنا، علي جعفري روز يکشنبه در نشست تخصصي کارگاهي و هم انديشي امور مشترکان آب و فاضلاب روستايي شهرستان رشت با اشاره به کيفيت پايين آب سفره هاي زيرزميني مناطق جلگه اي استان اظهار داشت: تامين کيفيت مطلوب آب شرب اين روستاها هزينه بر است که در اين راستا، از دستگاههاي تصفيه فيزيکي استفاده کرده ايم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به کاهش سطح آب هاي زيرزميني گيلان طي چند سال گذشته وآخرين وضعيت تاسيسات آبرساني روستايي استان افزود : تفاوت فاحش قيمت تمام شده آب با فروش آن ، فرسوده بودن 30 درصد از تاسيسات آبرساني روستايي و وجود 400 روستاي فاقد تاسيسات آب آشاميدني از چالش هاي مهم شرکت آب و فاضلاب روستايي گيلان است.
جعفري بر پرداخت هزينه آب بهاء از سوي مشترکان تاکيد و بيان کرد: با عنايت به هزينه بالاي توليد آب شرب و نگهداري از تاسيسات آبرساني روستايي پرداخت به موقع قبوض توسط روستاييان ما را در ارائه هر چه بهتر خدمات ياري مي کند.
غلامعلي جعفرزاده نماينده مردم شهرستان رشت در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين نشست با اشاره به گردشگر پذير بودن استان و افزايش ساخت و ساز در مناطق روستايي بر وصول مطالبات از مشترکان بدهکار تاکيد و تصريح کرد: در سال هاي گذشته بروز خشکسالي کار تامين آب شرب را در روستاها با مشکل مواجه ساخته است.
رئيس اداره درامد و مشترکان شرکت آب و فاضلاب روستايي استان نيز در سخناني با تبيين جايگاه و اهميت آب در زندگي انسان ها گفت: در سال هاي گذشته از آب به عنوان يک کالاي اقتصادي ياد مي شد اما با توجه به افزايش تقاضا و بحران کم آبي در جهان هم اينک آب به عنوان کالاي استراتژيک مطرح است.
محمد رحيم زاده با تاکيد بر لزوم مديريت صحيح مصرف آب توسط آحاد جامعه افزود: قيمت تمام شده هر متر مکعب حدود يکهزار و 500 تومان است که بر اساس تعرفه تکليفي دولت ، شرکت هاي آب و فاضلاب روستايي فقط 250 تومان را از مشترکان دريافت مي کنند.
وي با اشاره به اينکه وصول مطالبات و تامين نقدينگي هاي لازم موجب خدمات رساني بهتر به روستاييان مي شود، گفت: متاسفانه وجود مصارف و انشعابات غير مجاز علاوه بر آلوده کردن شبکه هاي آبرساني هزينه هايي را به شرکت هاي آبفار تحميل کرده است.
رحيم زاده از دهياران و اعضاي شوراهاي اسلامي روستايي خواست انشعابات غير مجاز را شناسايي و به امور ابفار شهرستان خود معرفي کنند.
وي خاطر نشان کرد: در زمان حاضر ، 290 هزار مشترک روستلايي استان از نعمت آب شرب برخوردارند.
همچنين مدير امور آب و فاضلاب روستايي رشت با اشاره به اينکه هم اکنون از 278 روستاي اين شهرستان تعداد 183 روستا از آب آشاميدني مناسب و بهداشتني برخوردارند ، گفت: 46 هزار مشترک اين روستاها از خدمات امور ابفار شهرستان رشت بهره مند هستند .
عليرضا زهري افزود: ارائه بي وقفه و مستمر خدمات آب شرب به مشترکان مستلزم پرداخت به موقع قبوض است .
وي تصريح کرد: مشترکاني که داراي بدهي هاي بالا هستند با مراجعه به امور آبفار شهرستان رشت مي توانند نسبت به تقسيط و پرداخت ان اقدام کنند.
در اين نشست تخصصي دهياران و اعضاي شوراهاي اسلامي روستايي شهرستان رشت حضور داشتند.
در حال حاضر يکهزار و 789 روستاي استان از نعمت آب شرب سالم و بهداشتي برخوردارند.
7296 /6030
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۶۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار

محمد کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در راستای تحقق شعار دولت سیزدهم که مصمم است با تمام توان برای رفع محرومیت و آبادانی روستاها گام بردارد، جهاد آبرسانی در ۱۰ هزار روستا در کشور آغاز و این مهم به سرانجام رسید.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای آبرسانی به روستای کهن‌دژ افزود: بهسازی و محوطه‌سازی یک دهنه چشمه، نصب اتاقک برق، حفر و تجهیز چاهک پمپاژ و همچنین نصب و راه‌اندازی سیستم گندزدایی آب شرب از جمله کارهایی است که در محل آبگیر انجام شده.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری از اقدامات دیگر در جهت بهره‌مندی مردم کهن دژ از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی و پایدار را اجرای چهار کیلومتر شبکه آبرسانی در روستا، اجرای یک هزار و ۲۵۰ متر خط انتقال آب از چشمه به مخزن، نصب و مدفون‌سازی یک عدد مخزن ذخیره آب به حجم ۵۰ مترمکعب از جنس پلی اتیلن، خرید انشعاب و اجرای شبکه برق سه فاز، نصب ۳۵ فقره انشعاب با تجهیزات کامل نظیر کنتور آب و… دانست.

کریمی عنوان کرد: این پروژه آبرسانی با مشارکت قرارگاه محرومیت‌زدایی ارتش جمهوری اسلامی و با هدف تأمین آب شرب اهالی روستای کهن‌دژ اجرا شده است.

وی اعتبار هزینه شده برای این طرح آبرسانی روستایی را ۵۰ میلیارد ریال معادل ۵ میلیارد تومان اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: روستای کهن‌دژ از توابع بخش ناغان شهرستان کیار در حدود ۱۰۰ کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

کد خبر 6089482

دیگر خبرها

  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد