Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - دبیر شورای توسعه فعالیت های قرآنی کشور ضمن تاکید بر بکارگیری نخبگان قرآنی در دارالقران های آموزش و پرورش گفت: این وزارتخانه محور فعالیت های قرآنی در کشور است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین حمید محمدی روز سه شنبه در گردهمایی اساتید و پیشکسوتان قرآنی استان که با موضوع هم افزایی فعالیت های قرآنی برگزار شد، اظهار داشت: همه مسلمانان به ویژه فعالان قرآنی باید ادامه دهنده رسالت نبوی در ابلاغ قرآن کریم باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به ویژگی های قرآن اشاره کرد و افزود: قرآن کتابی خواندنی، دیدنی، شنیدنی، فهمیدنی و عمل کردنی است و این پنج مورد از ویژگی های ابلاغی قرآن مجید است.
دبیر شورای توسعه فعالیت های قرآنی کشور اضافه کرد: گسترش فرهنگ واگذاری همه وجود به قرآن که توسط قاریان تلاوت می شود از موارد ضروری است که موجب دستیابی به رحمت الهی خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی یادآور شد: خیر و برکتی که در قرائت و خواندن قرآن وجود دارد اگر با تدبیر و عمل همراه شود چندین برابر خواهد شد.
وی با بیان اینکه کردستان یکی از استان های موفق در زمینه فعالیت های قرآنی است، گفت: آموزش و پرورش محور فعالیت های قرآنی است که اگر به رسالت خود در این حوزه بدرستی عمل کند بسیاری از مشکلات جامعه برطرف خواهد شد.
دبیر شورای توسعه فعالیت های قرآنی کشور بر بکارگیری نخبگان قرآنی در دارالقران های آموزش و پرورش تاکید کرد و افزود: از سه ساعت درس قرآن یک ساعت باید برای حفظ اختصاص یابد که این موضوع توسط وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شده است.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی متوجه کردن مسئولان به فعالیت های قرآنی را از رسالت های فعالان این حوزه خواند و تاکید کرد: پیامبر (ص) پایه گذار جلسات خانگی است و ما هم باید این راهبرد را داشته و در دستور کار خود قرار دهیم.
وی با اشاره به اینکه 35 نوع جلسه خانگی در کشورمان وجود دارد، اظهار داشت: جلسات امروز بیشتر روضه خوانی شده و قرآن به حاشیه رفته که باید این مساله اصلاح شود.
دبیر شورای توسعه فعالیت های قرآنی کشور یادآور شد: توسعه رشته های دانشگاهی در تهران انجام و رشته های قرآن محور طراحی شده که دانشگاه های استان های مختلف برای راه اندازی این رشته ها باید همت کنند.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی اضافه کرد: سال گذشته تنها 100 میلیارد ریال از کل بودجه اختصاص داده شده به این شورا پرداخت شد.
وی افزود: بودجه سال 96 معاونت قرآن و عترت اداره کل ارشاد کردستان هم پارسال یک میلیارد ریال بود که تاکنون 400 میلیون ریال آن پرداخت شده و به زودی مابقی این مبلغ هم پرداخت خواهد شد.
در این گردهمایی جمعی از پیشکسوتان و اساتید قرآنی استان خواستار ساماندهی نشست های قرآنی، برگزاری دوره های تخصصی قرآن، یادواره شهدای قرآنی، هماهنگی و همسو بودن فعالیت های قرآنی دستگاه های اجرایی و ایجاد رشته علوم قرآن و قرائت در دانشگاه ها شدند.
7348/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي معارف قرآن اموزي آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۶۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان

 اسماعیل زارعی‌کوشا همراه با فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی، به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی‌کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و افزود: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، گفت: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روز‌ها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • قرآن همه چیز ماست
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان
  • وزیر ارشاد از ابلاغ مصوبه برپایی بازار هنر ایران خبر داد
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت