Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ این کتاب، بخش دوم آوای مکتوب و مجموعه سخنرانی‌هایی است که از سال نود و چهار تا نود و هفت- توسط نگارنده به عنوان عضو هیأت علمی پژوهشکده امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی- در مراسم‌های مختلف و در جمع افرادی که خواستار شنیدن نظرات امام بوده‌اند، ایراد شده است. بیشتر این سخنان الهام گرفته از رأی و اندیشه امام خمینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیشترین انگیزه نگارنده از بیان این‌گونه سخنان مبتنی بر این باور است که دنیا، یغماگری است که به آسانی و زیرکی سرمایه‌های معنوی انسان را به تاراج می‌برد و راه مبارزه با این یغماگر هفت رنگ، خروج از غفلت و رهایی از اضطراب‌های وجودی است و کلام راه یافته‌گان به حقیقت و انسان‌های رسته از دام تعلقات پوچ و اعتباری، می‌تواند همچون نسیم بهاری روح انسان طالب حقیقت را بنوازد و غفلت و افسردگی را از جان انسان بزداید.

امام، صفاتی همچون صفا، محبت و تواضع را بر کسانی که به ارشاد و هدایت مردم می‌پردازند ضروری می‌دانند و می‌نویسند: «تا نورانیت و صفا و محبت و تواضع در قلب عالم و مرشد نباشد، نمی‌تواند به ارشاد خلق و تعلیم مردم قیام کند و نمی‌تواند تخم معارف و حِکَم را در قلوب مردم بنشاند» و همچنین به پیامد شوم عالم بی‌اخلاق اشاره کرده و هشدار می‌دهند که: «عالم، با اخلاق ناهنجار و صفات مذموم خود، حق را از میان مردم می‌برد و این بزرگ‌ترین خیانت به علم و معارف است». از این رو مؤلف بر این باور است واگویی سخنان عالمان راه یافته به حقیقت و شنیدن یافته‌های آنان بر انسان طالب یکی از شروط تعالی و استکمال است.

کتاب آوای مکتوب، در سه بخش تدوین شده است: بخش اول: سخنرانی‌های اخلاقی – اجتماعی؛ بخش دوم: سخنرانی‌های مناسبتی و بخش سوم: سخنرانی‌های عرفانی.

یادآور می‌شود، کتاب «آوای مکتوب ۲» مروری بر آرای عرفانی و اخلاقی امام خمینی(ره) تألیف فاطمه طباطبایی در قطع وزیری، ۲۸۳ صفحه و با قیمت ۴۱۰ هزار ریال در مهرماه سال جاری توسط انتشارات پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی به چاپ رسید.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: فاطمه طباطبایی خبرگزاری قرآن ایکنا امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۷۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند

به گزارش صدای ایران از ایرنا از حوزه علمیه خراسان، آیت‌الله سیداحمد حسینی خراسانی روز شنبه در مراسم اقامه عزای امام جعفرصادق (ع) در مدرسه علمیه آیت‌الله خویی (ره) مشهد افزود: حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند و باید برای دفاع از ذخایر شیعی تدابیر هوشمندانه‌ای داشته باشد.

وی گفت: حوزه باید عالم به زمان خود و فرهنگ‌های رایج روزگارش باشد و از سیاست و سیاست مداران زمان با خبر و دنیای خودش را بشناسد و از آنچه که در غرب، مراکز نظامی، اماکن صنعتی و نظام بانکداری اطلاع جامع داشته باشد.

عضو مجلس خبرگان ادامه داد: حوزه علمیه علاوه بر عالم بودن و نگهبانی از ارزش‌های دینی، و صیانت از عزت، شرف و استقلال ملت باید اهل عمل باشد، چرا که اگر از پیشرفته‌ترین فنون و مهارت‌ها در عرصه‌های مختلف دانش برخوردار باشد، اما اهل عمل نباشد در انجام رسالتش موفق نخواهد شد.

وی افزود: حوزه با مردم و در میان مردم باشد، چرا که اگر حوزه به عنوان علامه دهر روزگار خود شناخته شود، اما از مردم بریده و جدا باشد، دیگر نمی‌تواند نگهبان ایمان، عقیده، فرهنگ، اخلاق، ادب و حجاب و عفاف ملت باقی بماند.

آیت الله حسینی خراسانی گفت: حوزه‌های علمیه و روحانیت مایه چشم روشنی رهبر معظم انقلاب هستند.

وی همچنین با اشاره به عملیات وعده صادق گفت: نظام جمهوری اسلامی به فرماندهی فرمانده کل قوا و فقیهی از مکتب امام صادق (ع) توانست مراکز حساس اسرائیل را هدف قرار دهد و گنبد آهنین این رژیم منحوس را در هم کوبد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه مردم پشتوانه حوزه‌های علمیه هستند، یکی از دلایل پایداری روحانیت را، حمایت ملت خواند و افزود: حوزه‌های علمیه با همه زهد، تقوا و دیانت بدون حمایت مردم اعتبار ندارند.

وی به وضعیت معیشت طلاب و روحانیت اشاره و بیان کرد: اگر معیشت سامان نگیرد، از هر قشر و ملتی که نیز باشند، دچار آسیب خواهند شد، البته با قناعت، زهد و مجاهدت می‌شود شرایط زندگی را مدیریت کرد، اما باید مشکل معیشت به صورت اساسی حل شود.

دیگر خبرها

  • فقدان مرحوم ماموستا فخری یک ضایعه بود
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی
  • ۱۱ شب جشن و شادمانی رضوی کاشانی‌ها با «آه و آهو»
  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است
  • نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • فیلم/ نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • آهنگران: امام(ره) فرمودند که نسل ما، نسل حماسه است
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند