Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-24@23:18:21 GMT

۱۱ بهترین درمان‌های گیاهی و خانگی جوش داخل گوش

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۰۷۴۹۲

۱۱ بهترین درمان‌های گیاهی و خانگی جوش داخل گوش

علت جوش داخل گوش چیست؟

از مهم ترین علل و عوامل جوش زدن داخل گوش می توان به موارد زیر اشاره کرد؛

محیط آلوده و کثیف فرو کردن انگشت های کثیف در گوش شنا در آب های کثیف و آلوده استرس و اضطراب تغییرات هورمونی به ویژه در نوجوانان سوراخ کردن غیر بهداشتی گوش استفاده از کلاه به مدت طولانی واکنش های آلرژیک و حساسیت بهترین درمان های گیاهی و خانگی جوش داخل گوش 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
کمپرس گرم

کمپرس گرم یکی از بهترین روش ها برای درمان جوش داخل گوش محسوب می شود؛ در واقع کمپرس گرم به کاهش التهاب و بهبود گردش خون در گوش کمک کرده و جوش چرکی و دردناک داخل گوش را درمان می کند.

در مرحله ی اول، داخل گوش را با الکل تمیز کنید و سپس کمپرس گرم را به مدت 15 تا 20 دقیقه بر روی آن بگذارید. این روش را روزی 2 بار تکرار کنید تا نتیجه بگیرید.

2. کمپرس یخ

اگر جوش داخل گوش بسیار دردناک است می توانید از کمپرس یخ برای کاهش درد آن استفاده کنید. یخ باعث کاهش سرعت جریان خون و کاهش التهاب شده و به کاهش قرمزی و درمان جوش داخل گوش کمک می کند.

چند تکه یخ را در یک حوله ی نازک و تمیز بگذارید و آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه بر روی جوش قرار دهید.این روش را 2 یا 3 بار در روز تکرار کنید.

3. چای سبز

چای سبز حاوی مقادیر بالایی پلی فنول ها و آنتی اکسیدان هست که دارای خواص ضد التهابی هستند و به درمان سریع جوش داخل گوش و همچنین جوش بر روی لاله گوش کمک می کنند.

یک چای سبز کیسه ای را در آب جوش بیندازید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا دم بکشد، سپس آن را بر روی گوش گذاشته و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه بر روی گوش بماند.

اگر چای سبز کیسه ای ندارید، می توانید تفاله های چای سبز را لای دستمال کاغذی بگذارید و آن را بر روی گوش قرار دهید.

این روش را روزی 2 بار تکرار کنید تا زودتر نتیجه بگیرید.

4. شیر گرم

شیر گرم یکی از بهترین درمان های خانگی برای جوش چرکی و دردناک داخل گوش می باشد؛ شیر حاوی مقادیر بالایی ویتامین B، آلفا هیدورکسی اسید، آنتی اکسیدان ها و کلسیم است که پوست را تغذیه کرده و با کاهش چربی به درمان جوش گوش کمک می کند.

علاوه بر این، شیر حاوی اسید لاکتیک است که می تواند با میکروب ها و باکتری هایی که باعث جوش می شوند، مبارزه کند.

شیر را کمی گرم کنید، یک پد پنبه ای را به شیر آغشته کرده و به مدت 10 دقیقه بر روی گوش بگذارید، سپس با آب سرد خوب بشویید.

5. روغن درخت چای

روغن درخت چای حاوی بسیاری از ترکیبات ضد باکتریایی است که می تواند به درمان جوش داخل گوش و همچنین جوش روی لاله گوش کمک کند. روغن درخت چای همچنین به کاهش قرمزی ناشی از جوش، التهاب و تورم آن کمک می کند.

در مرحله ی او گوش را با آب گرم بشویید، بر روی یک پد پنبه ای یا سوآپ 2 تا 3 قطره روغن درخت چای بریزید و آن را به مدت 2-3 دقیقه بر روی جوش بمالید، بگذارید یک شب بماند تا جوش را درمان کند.

این روش را هر شب تکرار کنید تا نتیجه بگیرید.

6. روغن اوکالیپتوس

روغن اوکالیپتوس یکی از بهترین روغن های گیاهی برای درمان جوش در گوش می باشد؛ روغن اوکالیپتوس دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری قوی بوده و با کاهش چربی پوست به درمان جوش کمک می کند.

2 تا 3 قطره روغن اکالیپتوس را با یک قاشق غذا خوری روغن نارگیل رقیق کنید. یک پد پنبه ای یا سوآپ را به آن آغشته کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه بر روی جوش ماساژ دهید و سپس با آب گرم بشویید.

7. ژل آلوئه ورا

آلوئه ورا دارای خواص ضد باکتری قوی است و می تواند باکتری های ایجاد کننده جوش را از بین ببرد. علاوه بر این به دلیل خواص مرطوب کننده که دارد، چربی پوست را کنترل کرده و جوش توی گوش را درمان می کند.

گوش را با آب گرم تمیز کنید. ژل آلوئه ورا را بر روی جوش گوش بگذارید و اجازه دهید 20 دقیقه بماند. این روش را دو بار در روز تکرار کنید.

8. سرکه سیب

سرکه سیب دارای خواص ضد عفونی قوی است که می تواند باکتری های موجود در گوش را از بین ببرد و با کاهش چربی پوست، جوش داخل گوش و جوش روی لاله گوش را درمان کند.

گوش را با آب گرم تمیز کنید. یک پنبه ای را در سرکه سیب فرو کرده و به مدت 5 تا 10 دقیقه بر روی جوش بگذارید و بلافاصله بشویید.

این روش را 3 بار در روز تکرار کنید تا زودتر نتیجه بگیرید.

9. عسل و دارچین

تحقیقات نشان داده که ترکیب عسل و دارچین دارای خواص ضد باکتریایی قوی است و یکی از بهترین درمان های خانگی برای جوش داخل گوش شناخته می شود.

یک قاشق چای خوری پودر دارچین را با یک قاشق چای خوری عسل طبیعی مخلوط کنید و یک قطره از آن را بر روی یک سوآپ بمالید و بر روی جوش بگذارید. اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بماند و سپس با آب بشویید.

10. لیمو ترش

آب لیمو ترش تازه، یکی دیگر از روش های آسان برای درمان سریع جوش چرکی و دردناک داخل گوش می باشد. طبق تحقیقات، آب لیمو ترش دارای خواص ضد باکتری بوده و با از بین بردن باکتری های ایجاد کننده جوش توی گوش به درمان آن کمک می کند.

آب نصف لیمو ترش تازه را بر روی یک پد پنبه ای بریزید و به آرامی بر روی جوش بگذارید، اجازه دهید 20 دقیقه بماند و سپس با آب ولرم خوب بشویید.

11. زردچوبه

زردچوبه در طب سنتی برای درمان آکنه و جوش استفاده می شود؛ زردچوبه دارای خواص ضد التهابی است که می تواند به درمان جوش داخل گوش کمک می کند.

یک قاشق چای خوری پودر زردچوبه را با مقداری آب ترکیب کنید تا خمیری به دست آید، این خمیر را بر روی جوش بمالید و بگذارید تا خشک شود سپس با یک پد پنبه ای خیس، خوب تمیز کنید.

منبع: coca

منبع: فردا

کلیدواژه: جوش جوش گوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۷۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص درمانی گیاه عطسه

آفتاب‌‌نیوز :

گیاه عطسه Achillea ptarmica L. گیاهی است چند ساله با ریزوم خشبی و خزنده و ساقه‌های افراشته و برگ‌های متناوب و نیزه‌ای شکل. گل این گیاه در خوشه‌های باز و میوه آن فندقه است. از همه قسمت‌های گیاه عطر خوشایندی متصاعد می‌شود. انواع این گیاه در تمام اروپا تا قفقاز و سیبری یافت می‌شود؛ این گیاه به خاطر کشت آن به امریکا برده شده است.

گیاهی است که در اماکن مرطوب، و در کنار جویبارها، گودال ها، مرغزار‌های مرطوب، دشت هاتا کوهپایه‌ها می‌روید. این گیاه از قرن شانزدهم به عنوان گیاهی دارویی و تزیینی کشت می‌شود. این گیاه را به دلیل ریزوم و برخی مواقع گل‌ها و شاخه‌های برگ دارش جمع می‌کرده اند. ریزوم‌ها را در سال دوم کشت از زیر زمین بیرون می‌آورند و به خوبی می‌شویند و قسمت‌های سبز آن را جدا نموده در سایه‌ای که هوا جریان داشته باشد یا در خشک کن با حرارتی که از ۳۵ درجه تجاوز ننماید خشک می‌کنند.

قسمت‌های مؤثر آن دارای نوعی اسانس روغنی است که فعالانه علیه ضعف در اعمال بدن، کم اشتهایی و ناراحتی‌های مجاری ادراری مبارزه می‌کند. این ماده در صورت وجود اشکال در عمل دفع نیز مؤثر بوده مسهل صفرا و تنظیم کننده مواد دفعی است و ضمنا درد دندان و روماتیسم را نیز کاهش می‌دهد.

 از این گیاه به شکل دم کرده به مقدار دو قاشق مربا خوری ریزوم خرد شده برای دو فنجان در هر روز استفاده می‌گردد. علاوه بر این ریزوم آن را می‌توان جوید. ضمنا پتارمیک یک گل تزیینی پرطرفدار است و اغلب نوع پر پر آن را کشت می‌کنند.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • استفاده از گونه‌های گیاهی خشک منظر در فضای سبز مشهد
  • خواص درمانی گیاه عطسه
  • ۱۲ منبع پروتئین گیاهی
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • «پرویز خان» در بخش نمایش خانگی اکران خواهد شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی (فیلم)
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی
  • یکی از معجزه‌آساترین خواص این گیاه تقویت دید چشم است
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست