Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@06:14:06 GMT

۱۰ رویداد مورد تایید بنیاد ملی نخبگان اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۰۷۵۳۶

۱۰ رویداد مورد تایید بنیاد ملی نخبگان اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، ۱۰ رویداد مورد تایید بنیاد ملی نخبگان اعلام شد.

جشنواره بین‌المللی خوارزمی، جشنواره جوان خوارزمی، جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، جشنواره بین‌المللی فارابی، جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی، جشنواره تحقیقات صنعتی سلمان فارسی نیروهای مسلح، مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران، مسابقه ملی فناوری نانو، المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو و مجموعه رقابت های تخصص فناورد از جمله رویدادهای مورد تایید بنیاد ملی نخبگان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد خبر 4457435 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد ملی نخبگان جشنواره خوارزمی فناوری نانو نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو فناوری فضایی امنیت اطلاعات اینترنت محمد جواد آذری جهرمی فیس بوک هوشمندسازی هوش مصنوعی رایانه شرکت دانش بنیان شبکه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۷۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعی: راز‌های کائنات و مغز انسان هنوز سر به مهر مانده است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی مقتدایی در افتتاح سومین رویداد بین المللی نوروتاک این دانشگاه عنوان کرد: یکی از اهداف دانشگاه‌ها تلفیق علم و عمل برای تحقق یک زندگی سالم برای آحاد جامعه است و از اهداف مهم رویداد نوروتاک نیز افزایش کیفیت زندگی و سلامت مردم در جامعه است.
وی با اشاره به برگزاری سه رویداد نوروتاک از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ ادامه داد: به دلیل بازخورد بسیار مناسب این رویداد، تلاش برای برگزاری منظم و سالیانه این رویداد است، زیرا این رویداد برای افزایش آگاهی مردم از دانش علوم اعصاب به زبان ساده بسیار کارایی دارد.

مقتدایی با اشاره به پیچیدگی‌های علوم اعصاب افزود: علوم اعصاب امروزه یک دانش بین رشته‌ای مرتبط با رشته‌های مهندسی، کامپیوتر، پزشکی است و در این زمینه حتی در جهان یک دهه به نام دهه مغز نامگذاری شده است.

وی با تاکید بر بهره گیری از فناوری‌های نوین پزشکی برای ارائه خدمات مناسبتر برای درمان بیماران عنوان کرد: یکی از مهمترین شاخص‌های این مسئله دانش علوم اعصاب است که مستلزم است تا اساتید و دانشجویان و نخبگان از این دانش بهره‌مند شوند تا استفاده از فناوری‌های نوین پزشکی توسعه یابد.

جامعی: راز‌های کائنات و مغز انسان هنوز سر به مهر مانده است

در ادامه این رویداد دکتر سید بهنام الدین جامعی رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه مطالعه مغز هم سخت و هم آسان است، در اهمیت جایگاه دانش مغز عنوان کرد: در دنیا دو مورد به عنوان راز‌های سر به مهر بشریت شناخته می‌شود که آن دو مورد کائنات و مغز انسان است.

وی با اشاره به اینکه مغز شاهکار خلقت است ادامه داد: در مغز یکصد میلیون عصب وجود دارد و سفر دانشی درباره مغز انسان از منظر تاریخ، یک قدمت ۱۰ هزار ساله دارد و نخستین دست نویس‌ها در این زمینه مربوط به آثار مصری‌ها است.

جامعی با اشاره به چالش‌های موضوعات مغز از زمان افلاطون و ارسطو عنوان کرد: امروزه موضوعات دانش علوم اعصاب در فناوری‌های MRI و تلسکوپ فضایی جیمز وب تعریف می‌شود و به واقع عملکرد این تلسکوپ گسترش مغز انسان در فضا است.

عضو هیئت ممتحنه، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته دکترای پزشکی عمومی ادامه داد: علوم اعصاب دانش بین رشته‌ای است که پاسخ می‌دهد که رفتار‌ها باید چگونه شکل پذیرد و بیشترین تحقیقات در دنیا نیز مربوط به رشته علوم اعصاب است و با وجود نام گذاری یک دهه از ۱۹۹۰ تا سال ۲۰۰۰ میلادی به نام دهه مغز، هنوز موارد بسیاری در این حوزه دانشی در جهان بی پاسخ مانده است.

جامعی با تشریح محور‌های سخنرانان سومین رویداد نوروتاک دانشگاه علوم پزشکی ایران به اهمیت مولفه‌های جان، خرد و اندیشه براساس شعر معروف حکیم فردوسی (به نام خداوند جان و خرد / کزین برتر اندیشه بر نگذرد) خاطرنشان کرد: برای ایران باید با امید بسیار کار و تلاش کرد، همانطور که در جلوی ساختمان کتابخانه مرکزی این دانشگاه به زیبایی نگاشته شده است: برای آن که ایران گوهری تابان شود خون دل‌ها خورده ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد
  • ماجرای ورود پارک علوم و فناوری به فیلمنامه‌نویسی
  • رویداد بین المللی نوروتاک
  • رقابت ۱۰ نقال و پرده خوان در اختتامیه جشنواره روستایی آسمان هشتم
  • رقابت ۱۰ پرده‌خوان در اختتامیه جشنواره روستایی آسمان هشتم
  • رازهای سر به مهر مانده «مغز» انسان
  • جامعی: راز‌های کائنات و مغز انسان هنوز سر به مهر مانده است
  • برگزاری سومین رویداد بین المللی نوروتاک
  • بیانیه بنیاد ملی نخبگان در پی انجام عملیات پر افتخار «وعده صادق»
  • انتخاب دکتر صابر امیری به عنـوان عضـو هیئت‌علمـی برگزیده طـرح کاظمـی آشـتیانی از سـوی بنیاد ملی نخبگان کشور