Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه سپهری، نویسنده کتاب زندگی‌نامه شهید حسن طهرانی مقدم، همزمان با سالروز شهادت این شهید بزرگوار، بخشی از این کتاب را برای نخستین‌بار منتشر کرد. ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۵ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، معصومه سپهری نویسنده کتاب‌های «لشکر خوبان» و «نورالدین پسر ایران» که در حال حاضر مشغول نگارش زندگی‌نامه شهید حسن طهرانی مقدم، پدر موشکی ایران است، همزمان با هفتمین سالروز شهادت این شهید بزرگوار، بخشی از این کتاب را برای نخستین‌بار منتشر کرد که در ادامه می‌خوانید:

حاج آقا! این مهندسی که تازه اومده تو دفتر ما، کارش خیلی خوبه، خیلی خوب شد اومد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظاهرش مثل ماها نیست ولی... تا گفت ظاهرش مثل ماها نیست، حاج‌حسن(طهرانی مقدم) سرش را بلند کرد و زل زد به محسن!

محسن فهمید که دسته گل به آب داده، برای جبران حرفش گفت:« حاج آقا! منظورم اینه مثل ماها تیپش مذهبی نیست...»

دو فرمانده؛ شهید حسن طهرانی مقدم در کنار شهید حاج داوود کریمی، فرمانده وقتِ سپاهِ تهران، اسفند 1360

انتظار داشت حاج حسن تأییدش کند یا دیگر آن طورِ خاص، نگاهش نکند اما حاجی زد توی برجکش:

- خب! حالا مثلاً ماها که ظاهر مذهبی داریم، چی هستیم؟!... ببین محسن! من، صد تا آدمِ یقه‌باز با گردن‌بند طلا را تو کارم بیارم، بهتر از یه دونه ازین آدماییه که یقه‌شونو همچین محکم بستن که خون به مغزشون نمی‌رسه! ... آدمایی با ظاهر مذهبی که هیچ کاری ازشون برنمیاد و مثلا اهل نمازن اما هر روز، زیرآبِ صد نفرو می‌زنن به دردی نمی‌خورن...»

حسن مقدم در کار بزرگش، با طیف بزرگی از افراد در ارتباط بود، از افراد دانشمند و صنعتگر و تاجر و مهندس و ... از مؤمن‌های خیلی حزب‌اللهی تا افرادی که فقط عِرق مِلی و وطن‌پرستی‌شان، آنها را دور حسن جمع کرده بود. هنر حسن، ارتباط درست و‌احترام به همه آنها بود. او مثل یک روانشناس‌ِ خبره می‌دانست با هر کس چطور رفتار کند... .

انتهای پیام/

R1013197/P1013197/S4,35/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ادبیات دفاع مقدس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ادبیات دفاع مقدس ادبیات دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۷۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم فرهنگ آب رفت

  زندگی فرهنگی اغلب با هزینه همراه است و محصولات فرهنگی همچون فیلم، کتاب، سفر، پوشاک و... نیاز به هزینه دارد. شاخص هزینه‌کرد فرهنگی خانوار، نسبت جامعه را با صنایع فرهنگی پیش روی ما می‌گذارد. جالب این‌که با وجودی که میانگین هزینه‌کرد فرهنگی خانوارهای ایرانی از نظر اسمی روند صعودی داشته و درسال۱۴۰۱به ۲۶۱ هزار میلیارد تومان رسیده اما نکته حائز اهمیت ارزش واقعی هزینه‌کرد بوده که کاهش یافته است.با احتساب تورم، میانگین هزینه‌کرد فرهنگی خانوارهای ایرانی ازسال۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱، روند نزولی داشته است. به‌طوری که سهم هزینه‌ فرهنگی خانوار از سبدخرید آنها از۱۱.۵درصد درسال۱۳۹۶ به ۹.۳درصد در سال۱۴۰۱کاهش یافته است. رشد ریالی بازار سینما، کتاب و موسیقی در سال گذشته، بیش از آن‌که ناشی از افزایش تعداد مخاطبان و میزان فروش باشد، ناشی از افزایش تورم بوده است. اتفاقی که برای سال جاری هم ضعیف‌تر شدن بازارهای فرهنگی را پیش چشم می‌گذارد. به‌عنوان مثال و بر‌اساس گزارش خانه کتاب و ادبیات ایران، سال گذشته، بالغ بر ۱۱۵هزارو۱۴۱عنوان کتاب منتشر شده که نسبت به سال۱۴۰۱رشد ۵.۸درصدی داشته است. بدون پرداختن به محتوای عناوین منتشر شده، دقت بیشتر به آمار تفکیکی نشر، گویای این است که این افزایش بیشتر از آن‌که نشان‌دهنده بهبود انتشار کتاب در حوزه فرهنگ عمومی و بزرگسال باشد متأثر از تیراژ کتاب‌های کمک‌آموزشی بوده است. به‌عنوان مثال از اردیبهشت تا مرداد سال گذشته انتشار کتاب‌های کمک‌آموزشی نسبت به سال۱۴۰۱ از ۸۲ تا ۱۵۵‌درصد افزایش داشته‌ است.همچنین به‌جز فروردین واسفند۱۴۰۲که افزایش کتاب‌های کمک‌آموزشی به ترتیب رشدهای منفی۲ ومنفی۱۵درصدی را تجربه کرده‌، درسایر ماه‌های سال انتشار آنها بیش از ۲۲‌درصد رشد داشته است. همین رویه به نوعی در حوزه‌های سینما و موسیقی با بلیت‌های۹۰۰هزارتومانی ادامه دارد. هرچه هست، تورم همه اجزا حوزه فرهنگ چه در بخش تولید و چه در بخش مصرف را تحت تأثیر قرار داده و به کاهش یا حذف کامل سهم آن از سبد خانوار منجر شده است. 

دیگر خبرها

  • قدردانی از مقام شامخ شهید حسن طهرانی مقدم
  • گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • بخشی از اقتدار کشور مرهون تلاش رزمندگان خط مقدم نبرد اقتصادی است
  • انتشار تصاویری از سیستم لانچ و پرتاب پهپاد ۱۳۶ برای اولین بار
  • سهم فرهنگ آب رفت
  • انتشار زندگینامه فرمانده گردان تبوک در «خواب‌های زنگ‌دار»
  • ماجرای موشکی که جلوی چشم رهبری از آب بیرون آمد
  • ماجرای موشکی که جلوی چشم رهبری از آب بیرون آمد | جواب جالب طهرانی مقدم به ژنرال روسی
  • معلمان نظام فکری شهید مطهری را سرلوحه خود قرار دهند