Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: نظام مهندسی و وزارت راه باید تعامل را به جای تقابل قرار دهند. ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۳ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدمهدی مقدسی ظهر امروز در آیین معارفه مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی اظهار داشت: مراسم تودیع یک سنت حسنه و ارزشمندی است، خانواده راه و شهرسازی یک خانواده بزرگ بوده و ماموریت و گستردگی فعالیت‌ها و حوزه فعالیت وزارت راه و شهرسازی می‌طلبد که یک توجه ویژه‌ای به این حوزه و قسمت‌های مختلف آن شود، موضوع مهم شهرسازی تنوعی از فعالیت‌ها است، وزیر راه و شهرسازی باید دقت داشته باشد که این‌وزارتخانه گسترده بوده و باید با انتخاب معاونان توانمند، خلاق و فعال یک فضایی را فراهم شود که با تویض اختیار و نظارت بیشتر، مدیران زیر مجموعه با اختیار تام اقدام به فعالیت کنند و انجام هر فعالیتی به امضای وزیر منجر نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این امر یک اصلاح ساختاری در حوزه مدیریتی است، جوانان خلاق و خوش فکر و نخبه در کشور در حوز‌های مختلف کم نییستند و آنها تنها نیازمند توجه هستند،همان گونه که انقلاب و نظام به ما اعتماد کرد، باید شرایط اعتماد به این جوانان فراهم شود،  این موضوع باید مورد توجه وزارت راه و شهرسازی قرار گیرد، زیرا نیروهای بسیار ارزشمندی در وزارت‌خانه وجود دارد که باید از آنها استفاده کرد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در استان مرکزی هم نیروهای ارزشمندی وجود دارد که باید آنها را دید، وزیر راه و شهرسازی به تنهایی نمی‌تواند همه کارها را انجام دهد، وزیر نباید یک ماشین امضا بوده و وقت خود را در جلسات و بازدیدهای بیهوده هدر دهد، بلکه باید با انتخاب شایسته معاونان خود سعی در سبک کردن بار خود برای افزایش عملکرد داشته باشد، وزیر باید به ظرفیت درون وزارت خانه توجه کند و تنها به طیف خاصی توجه نداشته باشد و باید از همه پتانسیل وزارت خانه استفاده کند.

مقدسی اضافه کرد: در حوزه حمل و نقل ریلی، چندین کشور در شمال ایران محصور به خشکی هستند و آرزوی دسترسی به آب‌های آزاد دارند، برقراری ارتباط ریلی بین چابهار و زاهدان، یک حرکت مناسب در حوزه حمل و نقل ریلی برای کار ترانزیتی و درآمد کشور است، در حوزه ریل ظرفیت‌های بسیار خوب 12هزار کیلومتر راه‌آهن و 24 هزار واگن داریم، این همه تصادف در حوزه جاده‌ای اتفاق می‌افتد، برای توسعه  باید از این ظرفیت‌ها برای سرمایه‌گذاری استفاده کرد، زیرا نمی‌توان تنها با هزینه های دولتی در این زمینه فعالیت کرد.

وی بیان کرد: در حوزه جاده و اتوبان، راه سلفچکان به اراک یک معضلی است که باید برطرف شود، همپنین دو دو خطه کردن راه سریع‌السیر قم اراک از‌جمله مواردی است که باید در استان پیگیری شود، در وزارت راه باید اراده باشد، در کشور در خصوص سرمایه‌دار و سرمایه‌گذاری کارهایی انجام می‌شود که سبب تخریب و ناامیدی آنها می‌شود، این بخش خصوصی است که با نظارت بیشتر می‌تواند در حوزه‌های مختلف ایفای نقش کند و در حوزه‌های مختلف جایگزین دولت شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد:  ‌باتوجه به چالشی که در بین نظام مهندسی و وزارت راه و شهرسازی ایجاد شد، بهترین راهکار استفاده تعامل به جای تقابل است، در هر حوزه که اشکال وجود دارد باید برطرف شود، به جای این که انرژی یکدیگر را خنثی کنیم باید تقابل را به تعامل منطقی برای استفاده درست از ظرفیت‌ها تبدیل شود.

مقدسی اضافه کرد: استان مرکزی به سبب موقعیت جغرافیایی و صنعتی بودن، واقعا در زمینه راه‌های مواصلاتی به استان‌های جنوبی هم نمی‌رسد، جاهایی مثل خنداب و کمیجان اوضاع خوبی ندارند، به مشکلات اعتباری آگاه هستیم اما لازم است بیشتر به این موارد توجه شود، مجمع نمایندگان استان علی‌رغم وجود تضارب آرا که یک امر طبیعی است، با یکدیگر متحد هستند و در هر زمان که ‌نیاز باشد ورود پیدا می‌کنند تا از ظرفیت نمایندگان،  تشکل‌ها و افرادی که علاقمند به عمران استان دارند استفاده شود.

وی تصریح کرد: اگر در کنار هم باشیم اثر بخشی بیشتر می‌شود، هم اکنون در  کشور ضرورت  حفظ انسجام و وحدت ملی وجود دارد، در استان مرکزی هم ضمن حمایت از مدیران به دنبال اثر بخشی بیشتر کارها هستیم، فضا را برای به کارگیری جوانان بیشتر فراهم شود تا شاهد افزایش رونق در کشور باشیم.

انتهای پیام/ن

R41371/P1361/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۷۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است

امیر سرتیپ دادرس، گفت: آنچه امروز در دستان نظام اسلامی وجود دارد، همرده با آخرین دستاوردهای فنی - مهندسی کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی بوده و لازم است تا این برتری در حوزه‌ جنگ سخت را با بهره‌گیری از مهارت‌های نیروهای انسانی و قدرت نرم جوانان کشور، به موفقیت دوچندان بدل کرد.

به گزارش ایسنا،‌ امیر سرتیپ محمدحسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، با حضور در آیین افتتاحیه بیست و ششمین دوره‌ هیات معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، ضمن ابراز مسرت از حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در این دوره‌ هیات معارف جنگ، گفت: همان‌طور که امام خمینی (ره) فرمودند «دوران هشت سال دفاع مقدس، دانشگاه انسان‌سازی بود»؛ بدین معنا که تمامی آحاد جامعه، با هر رنگ و جنسیتی، از هر قومیت و گویشی، برای پاسداری از آب و خاک میهن اسلامی خود به پا خاسته و با وجود تمام تفاوت‌های رفتاری و زیستی، از انقلاب و نظام اسلامی دفاع کردند.

وی افزود: تبدیل شدن به انسان‌هایی وارسته و متعالی برای حراست از آب و خاک کشور و عبور از کسوت‌ها و تعلقات دنیوی و دست یافتن به صفات و نشانه‌های الهی بر روی زمین، رسیدن به تجرد معنوی که افراد را به اصل خود نزدیک‌تر کرده تا به پاسداشت ارزش‌ها و هنجارهای ناب انقلاب اسلامی پرداخته و از این رهگذر بتوان در مقابل هر دشمنی از شرق تا غرب عالم ایستادگی کرد، همان مراد و منظوری است که امام خمینی (ره) از دانشگاه بودن جنگ و دوران هشت سال دفاع مقدس مد نظر داشتند.

امیر سرتیپ دادرس با تأکید بر توأمانی شناخت گذشته برای نیل به موفقیت در آینده، اظهار کرد: همکاری و تعامل میان تمام افراد دست‌اندرکار و نیز ایستادگی به پای ارزش‌ها و اصول بنیادین نظام اسلامی، با وجود انواع هجمه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، اصلی است که می‌تواند نظام مقدس جمهوری اسلامی را در مقابل هرگونه توطئه، تحمیل یا تغییر ارزش‌های غیرمرتبط با اسلام ناب محمدی رهایی بخشد.

وی حضور مؤثر در فضای مجازی را برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و تقویت بنیه‌های انقلابی ضروری دانسته و تصریح کرد: با حضور در عرصه‌ فضای مجازی می‌توان ضمن برخورداری از آخرین اطلاعات، در راه دفاع و حفاظت از ارزش‌های والای هشت سال دفاع مقدس نیز کوشش کرد تا بدین ترتیب بتوان با تقویت اعتقادات و تکیه بر ارزش‌هایی که در دوران جنگ تحمیلی، سبب برتری ما بر دشمنان شده‌اند، برای روزها و حوادث آتی نیز آمادگی و بصیرت خود را حفظ کنیم.

امیر سرتیپ دادرس در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که امروز در دستان نظام اسلامی وجود دارد، همرده با آخرین دستاوردهای فنی- مهندسی کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی بوده و لازم است تا این برتری در حوزه‌ جنگ سخت را با بهره‌گیری از مهارت‌های نیروهای انسانی و قدرت نرم جوانان کشور، به موفقیت دوچندان بدل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • تقابل آلومینیوم، پیکان در اتوبان تهران
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • برگزاری آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • برگزاری دوره آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • حسینی: دولت سیزدهم به تقابل میدان و دیپلماسی اعتقادی ندارد