Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمتر از 4 سال دیگر(2022) کشور کوچک ولی ثروتمند قطر قرار است میزبان بزرگترین رویداد فوتبالی جهان باشد.با این حال، کوچک بودن این کشور احتمالا منجر به وجود آمدن مشکلات عدیده ای خواهد شد؛ به همین خاطر گمانه زنی های زیادی در مورد احتمال مشارکت ایران در میزبانی این بازی ها در رسانه های معتبر جهانی مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک، ایران به تازگی به دوحه پیشنهاد داده است از تیم های شرکت کننده در جام جهانی آینده که چهار سال دیگر به میزبانی کشور کوچک قطر برگزار می شود، میزبانی کند.

در همین زمینه، «حسن التاوادی» رییس کمیته سازماندهی جام جهانی 2022 قطر در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری فرانسه در خصوص مشارکت ایران در میزبانی جام جهانی 2022 اظهار داشت: این موضوع بخشی از برنامه اجرایی است، اما لزوم هماهنگی با فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) امری بدیهی است.

التاوادی در ادامه اظهار داشت: قطر پیشنهادهای فراوانی از بسیاری از کشورها برای میزبانی از تیم ها در زمان برگزاری جام جهانی که از 21 نوامبر 2022 آغاز می شود، دریافت کرده است.

وی افزود: اما هنوز هیچ تصمیمی در این خصوص گرفته نشده و همچنان در دست بررسی است.

التاوادی اعلام کرد: او امیدوار است همسایه‌های قطر اجازه دهند که شهروندانشان در طول جام جهانی از این کشور دیدن کنند.

او هم‌چنین در پایان اعلام کرد: برنامه‌های قطر برای میزبانی جام جهانی یک تورنمنت ۳۲ کشوری است. این‌ در حالی است که جیانی اینفانتنیو، رییس فیفا نیز پیش تر اعلام کرده بود که افزایش تعداد تیم‌های جام جهانی ۲۰۲۲ به ۴۸ تیم اقدامی سخت است.

این اظهارات التاوادی در بسیاری از رسانه های جهان و به ویژه رسانه های عربی و اسرائیلی بازتاب گسترده ای داشت؛ واکنش هایی که بیشتر در راستای جلوگیری از میزبانی ایران در جام جهانی 2022 در جریان است.

در همین راستا، وبسایت رادیو فردا نوشته است که پذیرش درخواست ایران برای میزبانی، موضع جمهوری اسلامی ایران در برابر آمریکا در شرایطی که واشنگتن به دنبال انزوای ایران است را تقویت خواهد کرد.

از سوی دیگر، اعطای بخشی از میزبانی به ایران می تواند بحران در میان کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس و به ویژه بحرام میان عربستان و امارات با قطر را تشدید کند.

لازم به ذکر است، از سال ۲۰۱۷ عربستان سعودی، بحرین، امارات و مصر، قطر را تحریم کردند و این کشور را متهم به روابط نزدیک با ایران و حمایت از گروه‌های اسلامی افراطی کرده‌اند. قطر اتهامات را رد کرده و همسایگانش را به تلاش برای تغییر رژیم متهم کرده است.

در همین زمینه، چند رسانه میزبانی ایران در جام جهانی پیش رو را گام بلندی برای پیشرفت و توسعه ورزش کشورمان خوانده اند و معتقد اند کسب میزبانی برخی بازی های جام جهانی برای مقامات بلند پایه ایران با وجود تحریم های آمریکا دستاورد بزرگی محسوب می شود. البته آن ها انتخاب ایران به عنوان کشور دوم را از سوی قطری ها بی ارتباط با مناقشات این کشور با همسایگان عربی خود نمی دانند.

تکمیل و بهره برداری از استادیوم هایی چون امام رضا، نقش جهان و فولاد آرنا در کنار بازسازی ورزشگاه آزادی می تواند به تحقق رویای شیرین میزبانی جام جهانی رنگ و بوی جدی تری بخشد.

به نظر می رسد غیر از وجود برخی از مسائل داخلی، موانع خارجی عمده ای-به ویژه از سوی آمریکا و عربستان و امارات- برای سهیم شدن ایران در میزبانی جام جهانی 2022 قطر وجود دارد که در صورتی که کشور قطر بتواند بر آن ها فائق آید، میزبانی ایران در این رویداد بزرگ دور از انتظار نخواهد بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ایران قطر میزبانی جام جهانی 2022 عربستان امارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۸۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی ایمنی هوایی در 2023

تین نیوز

یاتا گزارش ایمنی سالانه 2023 خود را با نتایج خوبی منتشر کرد. اگرچه در سال 2023بالغ بر 37 میلیون جابجایی هواپیما (جت و توربوپراپ) انجام شد که افزایش 17 درصدی نسبت به سال 2022 داشت، اما در این سال هیچ گونه تلفات یا حادثه مرگباری برای هواپیماهای جت مسافربری رخ نداد.

نکات برجسته این گزارش عبارتند از:

نرخ کل تصادفات 0.80 در هر میلیون (یک حادثه برای هر 1.26 میلیون پرواز) که نسبت به 1.30 در سال 2022 بهبود یافته و کمترین نرخ در یک دهه گذشته است. این نرخ نسبت به میانگین 1.19 پنج ساله (2019-2023) عملکرد بهتری داشت (میانگین یک تصادف برای هر 880293 پرواز).
خطر مرگ و میر از 0.11 در سال 2022 به 0.03 در سال 2023 و 0.11 برای پنج سال 2019-2023 بهبود یافته است. در این سطح ایمنی، به طور متوسط یک نفر باید هر روز به مدت 103239 سال با هواپیما سفر کند تا یک تصادف مرگبار را تجربه کند.
شرکت های هواپیمایی عضو یاتا و شرکت های هواپیمایی ثبت شده در حسابرسی ایمنی عملیاتی یاتا ( آیوسا ) در سال 2023 حادثه مرگباری را تجربه نکردند.
عملکرد ایمنی 2023 همچنان نشان می دهد که پرواز ایمن ترین روش حمل و نقل است. هوانوردی بالاترین اولویت خود را بر ایمنی قرار می دهد و این در عملکرد سال 2023 نشان داده شد. عملیات هواپیماهای مسافری با موتور جت بدون تلفات یا سانحه بدنه بود.

ایمنی منطقه ای

برای اکثر مناطق، نرخ تمام تصادفات در سال 2023 در مقایسه با سال 2022 بهبود یافته است و آمریکای شمالی و آسیا اقیانوسیه استثنا هستند. هیچ منطقه ای در سال 2023 سانحه ای از هواپیماهای جت را تجربه نکرد و آسیا-اقیانوسیه فقط یک سانحه توربوپراپ را ثبت کرد.
آمریکای شمالی: نرخ کل تصادفات از 0.53 در هر میلیون در سال 2022 به 1.14 در سال 2023 افزایش یافت، اما بهتر از میانگین پنج ساله خود برای منطقه 1.21 باقی ماند. بیشترین سهم تصادفات در سال 2023 مربوط به خرابی ارابه فرود بوده است.

آسیا و اقیانوسیه: نرخ کل تصادفات از 0.56 در هر میلیون در سال 2022 به 0.78 در سال 2023 افزایش یافته است، اما بهتر از میانگین پنج ساله برای منطقه 1.06 بوده است. نرخ خطر مرگ و میر در هر میلیون برای اپراتورهای آسیا-اقیانوسیه از 0.00 در سال 2022 به 0.16 افزایش یافته است که دلیل آن حادثه در نپال ژانویه 2023 است.
آفریقا: نرخ تمام تصادفات از 10.88 در هر میلیون در سال 2022 به 6.38 در سال 2023 بهبود یافته است که بهتر از میانگین پنج ساله 7.11 است. در سال 2023 هیچ تلفاتی نداشت. این منطقه از سال 2020 تاکنون هیچ گونه تلفات بدنه جت یا حادثه مرگبار نداشته است.
خاورمیانه و شمال آفریقا: نرخ کل تصادفات از 1.30 تصادف در هر میلیون در سال 2022 به 1.16 در سال 2023 بهبود یافته است و همچنین بهتر از میانگین پنج ساله 0.96 بوده است. اگرچه هیچ حادثه ای به تداخل سامانه ماهواره ای ناوبری جهانی مربوط نمی شود، اما به عنوان یک منطقه مهم نگرانی در منطقه ظاهر شده است.
کشورهای مشترک المنافع: نرخ کل تصادفات از 2.16 تصادف در هر میلیون در سال 2022 به 1.09 در سال 2023 بهبود یافته است. این نرخ بهتر از میانگین پنج ساله منطقه است که 3.19 تصادف در هر میلیون است.
اروپا: نرخ کل تصادفات از 0.98 در هر میلیون در سال 2022 به 0.48 تصادف در سال 2023 بهبود یافته است. این نرخ بهتر از میانگین پنج ساله منطقه است که 0.77 تصادف در هر میلیون بوده است. خطر مرگ و میر این منطقه از سال 2018 به صفر رسیده است. بیشترین درصد تصادفات مربوط به خرابی ارابه فرود بوده است.
شمال آسیا: نرخ کل تصادفات از 0.45 تصادف در هر میلیون در سال 2022 به 0.00 در سال 2023 بهبود یافته است. این نسبت از میانگین پنج ساله منطقه که 0.16 تصادف در هر میلیون بود، بهتر بود. نرخ خطر مرگ و میر از 0.23 در سال 2022 به 0.00 در سال 2023 بهبود یافته است.
آمریکای لاتین و کارائیب: در سال 2023، این منطقه افزایش تصادفات را نسبت به سال قبل معکوس کرد. نرخ کل تصادفات در هر میلیون از 4.47 در سال 2022 به 0.37 در سال 2023 بهبود یافته است که بهتر از میانگین پنج ساله 1.91 است.

فرهنگ ایمنی

فرهنگ ایمنی قوی در صنعت هوانوردی برای بهبود مستمر در تمام جنبه های عملیات ضروری است. ایجاد محیطی که گزارش شفاف و به موقع حوادث و سوانح را تشویق کند، برای شناسایی مسائل سیستمی و جلوگیری از وقوع حوادث آتی ضروری است. یاتا به طور فعال در دو جبهه برای تقویت این تلاش کار می کند:

ارتقای فرهنگ ایمنی خطوط هوایی: در سال 2023، یاتا منشور مدیریت ایمنی را معرفی کرد که برای تقویت فرهنگ ایمنی سازمانی از طریق مدیران خطوط هوایی که به هشت اصل رهبری ایمنی یاتا متعهد هستند، طراحی شده است. تا به امروز 45 شرکت هواپیمایی این پروتکل را امضا کرده اند.
تشویق کشورها به ارائه گزارش های تصادفات به موقع، جامع و عمومی: تجزیه و تحلیل یاتا از تحقیقات تصادفات از سال 2018 تا 2022 نشان داد که بیش از نیمی از آن ها مطابق با کنوانسیون شیکاگو بررسی و منتشر می شوند. کمبود در انطباق، مانع از دسترسی سهامداران مختلف صنعت هوانوردی به اطلاعات حیاتی می شود که می تواند ایمنی پرواز را به طور قابل توجهی بهبود بخشد.
افزایش ایمنی و پیشگیری از حوادث آینده ناشی از یادگیری از حوادث گذشته است. برای خطوط هوایی، این به معنای پرورش یک فرهنگ ایمنی قوی است که در آن هر کارمند نسبت به ایمنی احساس مسئولیت می کند و انگیزه دارد و انتظار می رود اطلاعات مربوط به ایمنی را گزارش کند.
برای ایالت ها، شامل ارائه گزارش های تصادفی به موقع، جامع و عمومی است. از مجموع 226 تصادف در شش سال گذشته، تنها 121 گزارش تصادف نهایی در دسترس قرار گرفته است. این کمبود نه تنها بی توجهی آشکار به کنوانسیون شیکاگو است، بلکه ایمنی مسافران و خدمه ما را نیز تضعیف می کند. دولت ها و سازمان های آنها باید تلاش های خود را افزایش دهند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مسابقات دارت آزاد قهرمانی کارگران ایران
  • رکوردشکنی ایمنی هوایی در 2023
  • کشتی گیر مهریزی قهرمان ایران شد
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • سیل دوبی یا تنش ایران - اسرائیل؛ کدام یک میزبانی را از ایران گرفت؟
  • اهداف سیاسی و ابعاد رسانه‌ای گزارش اخیر بی بی سی جهانی
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • راهیابی دختران تبریزی به جام جهانی رباتیک هلند
  • احتمال انصراف ریاض از میزبانی مسابقات کشتی