Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از قزوین، رؤیا اسماعیلی مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان قزوین در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه اظهار کرد: آموزش حقوق شهروندی، عفاف و حجاب، تحکیم بنیان خانواده و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ازجمله محورهایی است که برای برنامه‌های هفته کتاب در نظر گرفته‌شده است.
وی افزود: نهادینه شدن فرهنگ کتاب‌خوانی فقط به هفته کتاب ختم نمی‌شود بلکه باید در تمام زمان‌ها در راستای افزایش فرهنگ مطالعه گام‌های مؤثری را برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسماعیلی خاطرنشان کرد: به‌منظور ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی نیازمند عزم و اراده ملی و حضور دستگاه‌های مختلف فرهنگی، دانشگاه‌ها، حوزه هنری، انجمن‌ها، پژوهشگران، اصحاب رسانه و همهٔ افراد هستیم.
مدیرکل کتابخانه‌های استان اضافه کرد: خانواده، مدرسه و رسانه‌ها سه عنصر اساسی هستند که می‌توانند درزمینهٔ افزایش فرهنگ کتاب‌خوانی نقش ایفا کنند.
وی تأکید کرد: پدر و مادر به‌عنوان عنصری‌ترین افراد در خانواده می‌توانند کتاب را به‌عنوان کالای اساسی در اختیار فرزندان خود قرار دهند و بتوانند درزمینهٔ افزایش سرانهٔ مطالعهٔ کتاب گام بردارند.
مدیرکل کتابخانه‌های استان گفت: کتاب‌درمانی راهکاری مهم در جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است و کتابخانه‌ها به‌عنوان یک مکان امن و خانه امید برای تعدادی از افراد شده است.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: در اجرای طرح کوپه دانایی 5 هزار جلد کتاب در نظر گرفته‌شده که در موضوعات مختلف خانوادگی، حقوق شهروندی، ورزشی و سرگرمی و با لحاظ کردن کم‌حجم و کوتاه بودن کتاب در نظر گرفته‌شده است.
وی اعلام کرد: استان قزوین توانسته است در تأمین منابع کتاب برتر شناخته شود و هم‌چنین انجمن کتابخانه‌های شهرستان البرز نیز به‌عنوان برترین رتبهٔ کشوری انتخاب شد.
اسماعیلی تأکید کرد: در حوزهٔ عفاف و حجاب اداره کل کتابخانه حائز رتبه برتر و درزمینهٔ اشاعهٔ فرهنگ نماز و امربه‌معروف و نهی از منکر اداره کل شایستهٔ تقدیر شد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر مدارس ازنظر تجهیزات کتابخانه‌ای ضعیف هستند و لازم است تا در این زمینه تلاش بیشتری صورت گیرد.
اسماعیلی با اشاره به اینکه به همت عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین طرحی مبنی بر طرح اهدای کتاب به‌منظور جلوگیری از حبس کتاب اجراشده است گفت: در این طرح 27 هزار کتاب جذب شد.
مدیرکل کتابخانه‌های استان در پایان گفت: سرانهٔ مطالعهٔ کتاب به‌طور دقیق مشخص نیست اما طبق بررسی‌های صورت گرفته تقریباً 17 دقیقه ثبت‌شده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قزوین قرآن کتابخانه کتابخوانی هفته کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۸۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار مهر، اسد بابایی عصر شنبه در جریان بازدید اعضای هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی از کتابخانه مرکزی تبریز افزود: طی سال گذشته تعداد اعضای کتابخانه های عمومی استان از ۷۷ هزار نفر به ۱۶۱ هزار نفر رسیده که این افزایش در طول سال‌های اخیر بی نظیر بوده است.

وی تعداد کتبی که سال گذشته از کتابخانه های عمومی استان به امانت برده شده است را ۷۰۰ هزار جلد عنوان کرد و اظهار داشت: این تعداد امسال با رشدی بالغ از ۱۵۳ درصد به رکورد یک میلیون و ۷۰۰ هزار جلد رسیده است.

وی از اجرای طرح کودک کتابخوان در استان خبر داد و گفت: بر اساس این طرح که با همکاری مراکز بهداشت استان در حال اجرا است، کودکان ۶ ساله در موعد تزریق واکسن شأن با یک کارت دعوت خاص به عضویت در کتابخانه های عمومی استان ترغیب می‌شوند.

بابایی ادامه داد: با اجرای این طرح سال گذشته ۱۲ هزار نفر کودک ۷ ساله عضو کتابخانه های استان شدند.

مدیر کل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در ادامه از اجرای طرح خانواده‌های کتابخوان در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: با اجرای این طرح به دنبال شناسایی و معرفی خانواده‌هایی به جامعه هستیم که همه اعضایشان عضو فعال کتابخانه های استان هستند و کتاب به امانت می‌برند و بر این اساس آن خانواده‌هایی که بیشترین تعداد کتاب را به امانت برده باشند مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: طرح جدیدی هم مدنظر داریم که در صورت مشارکت ادارات عملیاتی خواهیم کرد و آن هم راه اندازی باکس‌های ویژه امانت کتاب در برخی ادارات است که هدف از آن به اشتراک قرار دادن کتاب‌های کارمندان برای مطالعه سایر همکاران است.

بابایی ابراز امیدواری کرد: با همکاری شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی این طرح به صورت پایلوت در تعدادی از ادارات عملیاتی شود تا در آینده نزدیک در تمام دستگاه‌های دولتی مورد استفاده قرار گیرد.

وی همچنین از آمادگی این اداره کل برای حمایت از برنامه‌های شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان خبر داد.

این گزارش می‌افزاید، در ادامه این نشست محمد عزیزی راد دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند مدیر کل کتابخانه های عمومی استان ابراز امیدواری کرد با تداوم چنین اقداماتی شاهد افزایش فرهنگی مطالعه بین اقشار مختلف مردم شویم.

همچنین در ادامه هر یک از اعضای به بیان دیدگاه‌های خود پیرامون زمینه‌های همکاری بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی و اداره کل کتابخانه های عمومی استان اشاره کردند که راه اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات همزمان با ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی از جمله آن بود.

کد خبر 6090268

دیگر خبرها

  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی