Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بنی طبا کارشناس اقتصاد در برنامه گفتگوی 18:30 شبکه خبر در خصوص عوامل ثبات بازار ارز و طلا اظهار داشت:مدیریت بانک مرکزی علت کاهش نوسانات است.در واقع بانک مرکزی از یک ماه قبل مداخله خوبی در بازار داشته که این امر همزمان با خرید و فروش ارز بوده استو

وی ادامه داد:در این مدت بانک مرکزی ذخائر اسکناسی خوبی برای خودش ایجاد کرده ، همچنین قوه قضاییه اقدامات مناسبی در برخورد با مخلان بازار انجام داده که مجموع این عوامل یک ثباتی در بازار ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد:تا قبل از این وقتی خبری منفی منتشر می شد و انتظار افزایش قیمت پیش می آمد تقاضای خرید زیاد می شد که منجر به گرانی قیمت می شد اما اکنون با خبر اعلام تحریم که جنبه منفی داشت، بانک مرکزی عرضه را زیاد کرد تا تقاضای افزایشی را خنثی کند.

وی در خصوص راهکارهای ادامه روند کاهشی اظهار داشت:ما باید دارایی هایی در اقتصاد ایجاد کنیم تا برای مردم عادی حفظ ارزش سرمایه داشته باشد. 

بنی طبا تصریح کرد:می توان در بورس اوراقی بدین منظور ایجاد شود. معاملات مشتقات ارزی و طلایی در بازار سرمایه ایجاد کنیم تا بازار سفته بازی را به این سمت هدایت کنیم.

 

بر اساس این گزارش ترکاشوند دبیرکل انجمن صرافان در این خصوص تصریح کرد: تنظیم بازار توسط بازیگران بازار همچون بانک مرکزی ،صرافان ،  شرکت های دارای ارز و همچنین تسهیلاتی که برای ورود ارز از کشورهای همسایه ایجاد شده به ایجاد تعادل در بازار کمک کرد.

وی ادامه داد:ایجاد اطمینانی که مردم از طرف دولت گرفتند باعث شده تورم انتظاری ایجاد نشود و ما همه دنبال این هستیم که بازار به تعادل برسد.

دبیرکل انجمن صرافان  تصریح کرد:بخشی از تقاضای بازار تقاضای احتیاطی است و مردم برای حفظ سرمایه نسبت به خرید اقدام می کنند احساس امنیت در حوزه اقتصادی اجتماعی بسیاد تاثیر گذار است اگر مسئولین نشان دهند تصمیمات جزیره ای نیست و یک عقل کلی حاکم بر بازار است و تصمیمات منطقی دراین خصوص می گیرد بازار به تعادل می رسد.

وی ادامه داد:این اتفاق افتاده است و باید ادامه پیدا کند. باید همه مجموعه نظام پای کار بیایند و این احساس امنیت را برای مردم ایجاد کنند.

بر اساس این گزارش محمد ولی اظهار داشت:اگر سیاست اقتصادی خوب مدیریت شود و نگاه کنونی به اقتصاد ادامه داشته باشد بازار ارز و طلا می تواند به آرامش اصلی برسد به شرطی که عرضه و تقاضا متعادل باشد و مصرف مردم را تامین کنیم.

وی تصریح کرد:بحث نقدینگی را هم باید کنترل شود اکنون نقدینگی در بازار در دست مردم زیاد است اگر کنترل شود تاثیر آن را در بازار طلاو ارز خواهیم دید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارز طلا اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی اینوتکس ۲۰۲۴ بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، یکی از بخش‌های رویداد بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴ ، «فروم حکمرانی» یا همان G-forum است. فروم حکمرانی امسال توسط «کارخانه نوآوری رسانه راهکار» برگزار می‌شود و پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری کشور را بررسی می‌کند.

«تنظیم‌گری»،«حقوق رقابت در حوزه‌های نوآورانه»، «نقش فناوری در حکمرانی»،از دیگر مباحثی هستند که نمایندگان بخش دولتی و خصوصی در فروم حکمرانی از آن صحبت می‌کنند. البته محور‌های این بخش به همین موارد محدود نیستند.

قرار است در دو روز رویداد بیشتر از ۳۰ صاحب‌نظر از مباحث نوآوری در تنظیم‌گری به کمک مردم، رسانه و دولت، بحث‌های خود را ارائه کنند.

در اولین روز از فروم حکمرانی در ۱۹ اردیبهشت، ۶ پنل تخصصی با محوریت «رسانه قدرتمند و نقش آن در تنظیم‌گری»، «بازخوانی تجربه اپل»، «تنظیم‌گری و قانون‌گذاری اکوسیستم‌های نوآوری»، «چرا نوآوران باید مسئولیت بپذیرد؟»، «نوآوری در خاورمیانه و اهم چالش‌های فعلی حکمرانی در فضای اقتصاد دیجیتال» برگزار می‌شود.

موضوع یکی از پنل‌ها، «رکن چهارم یا کتک‌خور از همه‌طرف» است که در آن به اهمیت و نقش رسانه در تنظیم‌گری با حضور صاحب‌نظران و رسانه‌داران مطرح در کشور پرداخته می‌شود.

«خط قرمز» نام پنل دیگر این بخش است که موضوع مسئولیت متقابل پلتفرم‌ها و مردم را بررسی می‌کند و در واقع نوعی از هم نشینی دو بخش خصوصی و دولتی است.

«دبی چطور نوآوری را به پیش می‌برد؟» با نگاهی بر خاورمیانه و تجربه تنظیم‌گری دیگران دو پنل دیگر روز اول هستند که تجربه موفق کشور‌های همسایه ایران را مورد بررسی قرار خواهند داد.

یکی دیگر از پنل‌های تخصصی این بخش که این موضوع آن این روز‌ها بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است، «مسئولیت متقابل پلتفرم‌ها و مردم» است.

در دومین روز از بخش فروم حکمرانی، مصادف با سومین روز از رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ موضوعاتی از جمله «ابعاد گوناگون شیوه‌های نوآورانه تنظیم‌گری بررسی» و« تنظیم‌گر یا مجری»، «تنظیم‌گری با کمک مردم و حمایت‌های دولتی از دیروز تا امروز» پرداخته می‌شود. 

در این روز ۵ پنل با حضور نمایندگان بخش دولتی و اکوسیستم نوآوری و استارتاپی برگزار می‌شود. «تقلب، سایبربولی، کلاه‌برداری‌های دیجیتال با حضور شناخته شده‌ترین پلتفرم‌های ایرانی»، «دولت‌ها و نوآوری در ایران»، «کارزار‌های نوآورانه و آی‌سی‌تی‌استارتاپ، نوآفرین» و «یک سیاهه بلند» عنوان این پنل هاست.

افرادی که به آشنایی با روند‌های تاثیرگذار بر تنظیم‌گری فناوری‌های نوظهور و بررسی رابطه دولت‌ها و مردم و پلتفرم‌ها و از همه مهم‌تر کارزار‌ها علاقه‌دارند، می‌توانند در این برنامه دو روزه شرکت کنند و همچنین از تاثیرات و اثربخشی سیاست‌های کشور در زمینه توسعه اکوسیستم نوآوری در سال‌های اخیر آگاه شوند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارت‌آپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکار‌ها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی اینوتکس ۲۰۲۴ بررسی می‌شود
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف