Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-27@05:19:28 GMT

ضرورت ترویج احسان و نیکوکاری در جامعه

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۱۱۴۳۶

ضرورت ترویج احسان و نیکوکاری در جامعه

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام هادی صادقی در همایش ملی مددکاری اجتماعی و توسعه پایدار با بیان اینکه مددکاران می‌توانند بدون چشمداشت دیگران را برای خودشان بخواهند، گفت: کف و سقف اخلاق، عدالت و احسان است؛ جامعه نیازمند هر دو می‌باشد و فرهنگ احسان و نیکوکاری باید به جد در میان آحاد جامعه ترویج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت:در اصل احسان و نیکوکاری ۴ اصل گنجانده شده که اول اصل پرهیزی است دوم اصل دفاعی اصل سلبی و اصل ایجابی است که مددکاران اجتماعی اصل ۲ و ۳ و ۴ را پیگیری می‌کنند و مبنای کار خود قرار می‌دهند و این اصول سه گانه را به شکل ویژه می‌پردازند.

صادقی با تاکید بر اینکه کار مددکاران اجتماعی فوق العاده اخلاقی است، اظهارداشت: و صروری است که مددکاران اصول فوق را مدنظر قرار دهند.

حجت الاسلام و المسلمین صادقی در رابطه با پیشنهاد معاونت فرهنگی قوه قضاییه برای در نظر گرفتن مجازات های جایگزین حبس به قضات گفت:در این رابطه چند برنامه را دنبال می کنیم که یکی از آنها این است که قضات کمتر به سمت صدور حکم حبس بروند در ابتدا کار مبنایی انجام شود تا تفکر حقوق دانها تغییر پیدا کند.

وی افزود: ما باید کاری کنیم که این تفکر درست شود و سپس در حوزه قانون گذاری قوانین را اصلاح کنیم و زمانی که این فکر در دانشگاه ایجاد  شود و انها در زمینه این که مجازات دیگری تئوری پردازی کردند می توانیم به سمت مجازات های دیگری مانند مجازات بدنی برویم و ما به شدت از ان دفاع می کنیم و کاملا هم معقول و اثر بخش می دانیم هر چند فرهنگ روشن فکرانه  غرب مجازات های بدنی را نمی پذیرد و آن را ضد حقوق بشر می داند.


انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۱۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا ظهر پنج شنبه به همراه فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و گفت: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، افزود: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

گفتنی است؛ کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روزها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولین قرار گرفت.

کیوان که دنیا را از پس آیات نورانی قرآن می‌بیند با زبان بی‌زبانی ما را به حرکت در مسیر قرآن تشویق کرده و یادآور می‌شود برای اشاعه فرهنگ قرآن در جامعه هیچ عذر و بهانه‌ای قابل قبول نیست و باید با قدرت و انگیزه پیش رفت.

کد خبر 6088553

دیگر خبرها

  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب حذف می‌شود؟
  • گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب حذف شده است؟
  • دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است
  • گردهمایی مددکاران ترویجی شهرستانهای ارومیه، نقده و اشنویه
  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • ورزش باستانی بین آحاد جامعه ترویج شود
  • ضرورت توجه به حجاب وعفاف در جامعه
  • باید بتوانیم هنرمندانه آرمان شهدا را در جامعه ترویج دهیم