Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بوشهر- ايرنا- رئيس انجمن ملي خرماي ايران گفت: دولت بايد براي سياست گذاري در حوزه خرما از ظرفيت بخش خصوصي فعال در اين بخش استفاده کند.

به گزارش ايرنا، محسن رشيد فرخي شامگاه سه شنبه در آيين افتتاح نخسين نمايشگاه و جشنواره خرما در بوشهر افزوذ: در صورت استفاده نکردن از ديدگاه هاي فعالان حوزه خرما دولت و فعالان اين عرصه هر دو متضرر مي شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: براي محصول خرما بايد در دنيا بازاريابي شود و برپايي نمايشگاه ها به عنوان ويترين تجارت داخلي و خارجي اهميت بسزايي در رونق صادرات اين محصول دارد.
رشيد فرخي ادامه داد: اکنون تونس با وجود اينکه هشتمين کشور دنيا در توليد خرما است توانسته در بحث فرآوري اين محصول حرف نخست را در دنيا بزند.
وي گفت: اين موفقيت بدون شک در سايه بها دادن به نمابشگاه ها حاصل شده و براي موفقيت در حوزه خرما بايد از تونس به عنوان کشوري موفق در اين زمينه الگو گيري شود.
رشيد فرخي تاکيد کرد: برپايي نمايشگاه فرصت ارزشمندي است تا از مشتريان محصول خرما نيازسنجي هاي لازم براي اقلام مورد نياز آن در حوزه اين محصول صورت گيرد.
وي بيان کرد: يکي از لازمه هاي موفقيت صادرات خرما حضور مستمر در بازارهاي هدف است و چنانچه به دلايلي تنها يکسال نياز بازارهاي مقصد فراهم نشود ساير کشورها از ايران جلو مي زنند.
استاندار بوشهر گفت: با فرض کنار گذاشتن پارس جنوبي از اين استان بعد از ظرفيت آبزي پروري حوزه خرما دومين ظرفيت ارزشمند استان بوشهر محسوب مي شود.
عبدالکريم گراوند افزود: محصول خرما بايد با بسته بندي با کيفيت، جذاب و بازار پسند به معرض فروش گذاشته شود.
وي اظهار داشت: استان بوشهر با ظرفيت توليد 150هزار تن خرما از 6 ميليون اصله نخل در سال قطب بزرگ توليد اين محصول در کشور است.
گراوند افزود: براي بازاريابي خرما در بازارهاي داخلي نيز جا براي کار زياد است که در صورت شناسايي اين ظرفيت مي توان بخش عمده اي از مشکلات فروش اين محصول را برطرف کند.
وي بيان کرد: برپايي نمايشگاه و جشنواره خرما و صنايع وابسته در بوشهر مي تواند آغازي براي ارتقا صنعت خرماي کشور با بهره گيري از شيوه هاي نوين و پيشرفته دنيا باشد.
گراوند با اشاره به اجراي طرح نخلستان در شهرستان دشتستان استان بوشهر اظهار داشت: سال گذشته اين طرح در170 هکتار از اراضي اين شهرستان اجرا شد و بزودي نيز با حضور مسئولان کشور اين طرح در 2 هزار و 400 هکتار از نخلستان هاي بخش سعدآباد دشتستان اجرايي مي شود.
وي گفت: در نخلستان هاي آبپخش نيز بايد ساز و کار لازم براي اجراي طرح نخلستان و بکارگيري شيوه هاي نوين آبياري فراهم شود.
استاندار بوشهر افزود: توليد پايدار منوط به بهره گيري از شيوه هاي نوين است که اين مهم در استان بوشهر با اجراي طرح نخلستان بطور جدي در دستور کار قرار گرفته است.
گراوند در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: ساختار اداري به عنوان مانعي بزرگ براي حل بخش عمده اي از مشکلات بايد مورد بازنگري قرار گيرد.
استاندار بوشهر ادامه داد: توسعه کشور با تمرکزگرايي مطلق راه به جايي نمي برد و مسئولان منطقه اي بايد اختيار بيشتري داشته باشند.
وي يادآور شد: در اين زمينه کارگروه هاي مبادلات مرزي بايد اختيارات لازم را داشته باشد و خود را وابسته به مديران مرکز نشين نکند.
گراوند افزود: نظام جمهوري اسلامي بايد اختيارات محلي منطقه اي را افزايش دهد که اين خود گره گشاي بسياري از مشکلات درون استاني خواهد بود.
نخستين جشنواره و نمايشگاه بين المللي خرما و صنايع وابسته از 22 تا 24 آبان در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي بوشهر داير است.
7212/6043
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۱۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۲ هزار شرکت تجاری در ششمین نمایشگاه اکسپوی ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه هم اندیشی وزارت صمت با نمایندگان منتخب دوازدهمین مجلس شورای اسلامی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه تجارت خارجی گفت: بیش از دو هزار شرکت تجاری با معرفی بیش از هزاران کالای صادراتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) شرکت میکنند. این نمایشگاه فرصت مناسبی برای نمایش توانمندی کالا‌های تولیدی ایرانی است. در داخل کشور از همه ظرفیت‌ها برای تولید و جهش در آن استفاده میشود؛ باید تلاش کنیم از ظرفیت‌های خارجی نیز در این مسیر استفاده کنیم

علی آبادی  با اشاره به موانعی که در سال‌های اخیر از طرف دشمنان در مسیر تجارت کشور بوجود آمده، گفت: برنامه‌ها و الگو‌هایی برای رفع مشکلات صادراتی تهیه شده است. نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی یکی از این برنامه هاست که میتواند فرصت مناسبی برای نمایش ظرفیت‌ها و توانایی‌های ایران به مردم جهان باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: بیش از ۷۰ وزیر، نخست وزیر و رئیس جمهور برای حضور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران دعوت شده اند. در کنار برگزاری این نمایشگاه، اجلاس آفریقا و شانگهای نیز برگزار خواهد شد. به کمک اتاق بازرگانی نشست‌های دو جانبه‌ای (B TO B) بین تجار داخلی و خارجی نیز برگزار می‌شود، که قطعا نتیجه این نشست‌ها منجر به عقد قرارداد‌های تجاری خواهد شد.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ببینید | ماجراهای سه موش خرما
  • باید از ظرفیت «بخش خصوصی» برای تحقق شعار سال بهره گرفت
  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • شرط ۲ برابر خرید برای استفاده کالا برگ نیازمند بازنگری است
  • بهره گیری از ظرفیت مغفول سازمان بورس در اردبیل
  • حوزه فرهنگ نیازمند طراحی‌های کاربردی برای مقابله با شرایط انحرافی دشمن است
  • برداشت ۴ هزار تن گندم در بوشهر + فیلم
  • شهرداری‌ها با تشویق سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را جذب کنند
  • جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی اولویت مدیران عمرانی کشور باشد
  • حضور بیش از ۲ هزار شرکت تجاری در ششمین نمایشگاه اکسپوی ایران