Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-01@17:35:07 GMT

سوپر کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر به روز رسانی می شود

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۱۱۸۲۹

خرداد: رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: طرح ارتقا و به روزرسانی سوپر کامپیوتر این دانشگاه در سال های گذشته تهیه شده بود و با تاکید وزیر ارتباطات این طرح با توجه به شرایط اقتصادی کشور، دوباره به روزرسانی و در دو هفته آینده برای ارائه آماده می شود.
به گزارش خرداد به نقل از ایرنا، احمد معتمدی با اشاره به اهمیت حضور بخش خصوصی در این پروژه، اظهار کرد: شرکت هایی از بخش خصوصی برای همکاری در این پروژه اعلام آمادگی کردند که باعث به صرفه و اقتصادی شدن آن می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت سوپر کامپیوترها و کاربردهای آن، گفت: طراحی و ساخت سوپر کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر در سال 87 آغاز و در سال 90با اعتباری بالغ بر دو و نیم میلیارد تومانی معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری، راه اندازی شد. رئیس دانشگاه امیرکبیر افزود: این سوپر کامپیوتر با سرعت بالای 80 ترابایت بر ثانیه یکی از سوپرکامپیوترهای قوی در زمان خود بود که در رتبه 103 دنیا قرار گرفت و برای کارهای علمی، طراحی های مختلف و محاسباتی کاربرد دارد.معتمدی با اشاره به اینکه عمر مفید سوپرکامپیوترها بیش از 5 سال نیست، تصریح کرد: این طرح از پروژه های دولت دهم بود و هر ساله برای ارتقای آن بودجه ای در نظر گرفته می شد که از سال 90 اعتباری به این طرح تعلق نگرفت. رییس دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه دانش طراحی ساخت و ارتقای سوپر کامپیوترها در داخل کشور وجود دارد، گفت: اعتبار پیشنهادی مورد نیاز برای ارتقای سوپر کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر 40 میلیارد تومان است که امیدواریم نیمی از این مبلغ با همکاری وزارت ارتباطات و نیمی دیگر از ظرفیت های بخش خصوصی در این حوزه تامین شود.معتمدی با اشاره به ویژگی های سوپر کامپیوتر به روز شده، گفت: سوپر کامپیوتر می تواند تا 50 برابر سرعت امروز خود و در حد پتا پردازش های پرقدرت را انجام دهد و تمام نیازهای کشور در این حوزه را تامین می کند.معتمدی درباره نقش دانشگاه امیرکبیر برای ارتقای سوپرکامیپوتر این دانشگاه گفت: آماده سازی زیرساخت ها و فضای مورد نیاز و تجهیز آن بوسیله این دانشگاه انجام می شود.وی با اشاره به اینکه دانشگاه صنعتی اصفهان نیز دارای سوپر کامپیوتر است، گفت: این دانشگاه برای ادامه کار به مشکلات بودجه ای و اجرایی برخورد کرده است. برچسب ها: کامپیوتر ، دانشگاه امیرکبیر ، احمد معتمدی

منبع: خرداد

کلیدواژه: کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۱۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معتمدی: انتخابات کاملاً بی‌طرف را در دوومیدانی برگزار می‌کنیم

پژمان معتمدی سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی در نشست خبری با اهالی رسانه اظهار کرد: از سال ۷۸ در فدراسیون دوومیدانی در بخش‌های مختلف فعالیت داشتم. این انتخابات یکی از نادرترین انتخابات در رشته دوومیدانی است، چون تمام افرادی که نام نویسی کردند از باتجربه‌ها و نخبه‌های این عرصه هستند. تلاش ما این است که در این شرایط در یک محیط خنثی و بدون حاشیه انتخابات را برگزار کنیم.

او ادامه داد: دغدغه دوومیدانی برای من یک دغدغه کلیدی است و تمام وقتم را برای این حوزه گذاشتم. از یک سال پیش تاکنون چهار مدیر عوض کردیم از جمله  صیامی، مطیعی و .. ثانیه به ثانیه وقت ورزشکارانی المپیکی برای من ارزشمند است، بنابراین ضرورت داشت زمان را از دست ندهیم، چراکه ۱۰ تیر آخرین زمانی است که می‌توانیم سهمیه رقابت‌ها را به دست بیاوریم. چون فرصتمان کوتاه است برای اولین بار جلسه‌ای با ورزشکاران داشتیم که همراه مربیان خود آمدند و برنامه‌ها و شرایط ورودی آنها را بررسی کردیم که قراردادی بین ما و ورزشکاران منعقد شد تا با خیال راحت مسابقه دهند و تمام هم و غمشان را برای کسب سهمیه المپیک بگذارند.

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی گفت: اخیراً جلسه هیئت رئیسه را هم داشتیم تا هر چه سریعتر مجمع را برگزار کنیم. بر اساس آیین نامه ۴۵ روز بعد تشکیل جلسه هیئت رئیسه می‌توان مجمع را برگزار کرد که بر اساس آن از اوایل و یا نهایتا نیمه خرداد می‌توانیم بعد از آمدن تایید صلاحیت‌ها مجمع را برگزار کنیم. مجمعی که سلامت و بی‌طرف باشد. امیدوارم فردی که می‌خواهد در این جایگاه قرار بگیرد صلاحیت داشته باشد.

معتمدی اضافه کرد: اولویت ما در حال حاضر ورزشکاران  المپیکی هستند، اما مسابقات دیگری در سطح ملی و حتی برون مرزی در نظر گرفتیم تا قدم مثبتی برای سایر دونده‌ها نیز برداریم. ما روی دانش روزآمد مربیگری خیلی فعالیت خاصی نداشتیم. فکر می‌کنم بدون شک یک تحول در حاضر در این حوزه نیز رخ داده است. اگر اتفاقی نیفتد در تلاشیم تا یک سمینار بین‌المللی انتخاب مربیان را به صورت مجازی در در اوایل خرداد برگزار کنیم و در این سمینار هم در تلاش هستیم تا با مدرسین بین‌الملل تعامل پیدا کنیم. تاکنون از سه مربی بین‌المللی دعوت کردیم و مکاتبات لازم انجام شده است. آقای کانتر مربی است که با او تعامل داریم.   گیوالا که از مربیان نامدار هستند هم دعوت خواهیم کرد.

او با اشاره به سایر برنامه‌های فدراسیون دوومیدانی گفت: سال ۸۵ یک طرح ملی استعدادیابی را انجام دادیم که ۱۷ هزار کودک ۱۰ تا ۱۲ ساله از ۱۴ استان حضور داشتند که از بین آنها ۵۰۰ نفر انتخاب شدند. قطعا برنامه استعدادیابی را همراه با جوایز مناسب ادامه خواهیم داد.

معتمدی در واکنش به انتقاد حسین رسولی به نحوه برگزاری انتخابات کمیسیون ورزشکاران اظهار کرد: کمیسیون ورزشکاران را برگزار کردیم. باقری به عنوان نماینده وزارت ورزش در آن جلسه حضور داشت. در جلسه باید افراد حضوری شرکت می‌کردند که فرزانه فصیحی، چون در مسابقات بود، نتوانست بیاید. دو، سوم اعضا در واقع در آن جلسه حضور داشتند و آرای مجازی را وقتی به عنوان آرای اصلی آوردیم که جای سوال داشت که من خودم گزارش آن را به وزارت ارسال کردم و منتظر جواب هستیم. اگر برخلاف آیین نامه باشد ما مجدداً جلسه را برگزار خواهیم کرد. کمیسیون داوران و مربیان مشکلی نداشت و برای کمیسیون ورزشکاران منتظر پاسخ وزارت ورزش هستیم تا تصمیم لازم را اتخاذ کنیم.

او افزود: من خودم ورزشکار بودم و کامل ورزشکاران را درک می‌کنم. واقعاً درخواست برای امکانات و اردو یک عامل برحق است، اما مدل انتقال درخواست مهم است. ورزشکاران ما یک نمونه اخلاقی برای یک جامعه هستند بنابراین انتظار داریم انتقاد‌ها ابتدا به خود فدراسیون گفته شود و وظیفه ماست که رسیدگی کنیم. تا جایی که می‌دانم ورزشکاران ما همگی تمام حقوق خود را دریافت کردند.

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی در واکنش به صحبت‌های مهدی پیرجهان دونده ۴۰۰ متر با مانع ایران که گفته بود به فدراسیون تعهد داده در صورت عدم کسب سهمیه باید هزینه‌های اعزام و اردو را به فدراسیون برگردانند، گفت: چنین جسارتی به ورزشکاران نکردیم. این باور وجود ندارد که حتما ورزشکاران نتیجه بگیرند. آن چیزی که در جلسه مطرح شد تعهدات برای فدراسیون و ملی پوشان است.

او درباره روش کسب سهمیه المپیک گفت: برای کسب سهمیه رکورد مستقیم داریم که سخت و دست نیافتنی است و یک روش هم بر اساس رنکینگ است. در حال حاضر مشکل ما گرفتن ویزا برای کشور‌های اروپایی است. سعی کردیم مسابقاتی را انتخاب کنیم که در لیست جهانی باشد. ما ورزشکاران را جمع کردیم و جلسه‌ای با مسئول بین‌الملل فدراسیون برگزار کردیم تا همه چیز بررسی شود. ما از هشتم تا دهم تیر به ریز برنامه‌ها را نوشیم که امیدوارم فدراسیون بتواند به تعهدات خود برسد.

معتمدی درباره  برگزاری مجمع انتخاباتی گفت: شک نکنید ما قرار است یک انتخابات کاملاً بی‌طرفانه را برگزار کنیم. حداقل از سمت من هیچ جهت گیری وجود ندارد که فکر می‌کنم خود وزارت ورزش هم جهت گیری خاصی نداشته باشد. بحث تایید صلاحیت‌ها هنوز مشخص نیست.

او در پایان در مورد بدهی‌هایی که از زمان سرپرست قبلی فدراسیون به جا مانده است، گفت: در جریان بدهی‌ها نیستم. مطیعی بهتر می‌تواند پاسخ بدهد. او با روی باز این پست را پذیرفته است و در تلاش است که بدهی‌ها را پرداخت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی پایه و آبی

دیگر خبرها

  • فرآیند استخراج طلا از رم های قدیمی کامپیوتر (فیلم)
  • چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • معتمدی: انتخابات کاملاً بی‌طرف را در دوومیدانی برگزار می‌کنیم
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • رفع خستگی چشم با شستشوی یک دقیقه چشم