Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از فعالان برجسته بازار بورس در آمریکا گفت که قطع ارتباط ایران با «سوئیفت» شاید در ظاهر هشداری برای دشمنان واشنگتن باشد اما در حقیقت موجب تشدید ضرر و زیان برای دلار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «راشاتودی»، «مکس کیسر»،یکی از فعالان برجسته بازار بورس در آمریکا گفت که قطع ارتباط ایران با «جامعه جهانی ارتباطات مالی بین بانکی» (سوئیفت) شاید در ظاهر هشداری برای دشمنان واشنگتن باشد اما در حقیقت موجب تشدید ضرر و زیان برای دلار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«سوئیف»،سیستمی که پرداخت ها میان 11 هزار موسسه مالی در بیش از 200 کشور در سراسر جهان را تسهیل می کند،دسترسی  چند بانک ایرانی از جمله بانک مرکزی این کشور از خدمات خود را قطع کرد.

این اقدام در نتیجه فشار آمریکا انجام شد و «استیون منوچین»،وزیر خزانه داری آمریکا این اقدام را تصمیمی درست برای حمایت از انسجام در سیستم مالی بین المللی،توصیف کرد.

«مکس کیسر» به راشاتودی گفت که آمریکا می خواهد با این کار به ایران فشار وارد کند اما در حقیقت تنها کاری که می کند این است که کشورهای دیگر را وادار می کند تا جایگزین های دیگری را انتخاب کرده و برای کم کردن وابستگی خود به دلار آمریکا،طلا ذخیره کنند.

وی افزود:به نظر می رسد که آمریکا به طور گیج کننده ای با استفاده نابخردانه از سلاح سوئیفت در حال سرعت بخشیدن به مرگ دلار در بازار جهانی است.

این فعال بازار بورس گفت:تاثیری که این اقدام در عرصه بین المللی دارد بسیار واضح است.روسیه و چین در حال ایجاد جایگزینی برای سوئیفت هستند در حالی که صدها تن طلا به عنوان ابزاری برای فرار از سیستم دلار آمریکا خریداری کرده اند.

روسیه در سال های اخیر در نتیجه وخامت روابط میان مسکو و واشنگتن،ذخایر طلای خود را به شدت افزایش داده است.

«مکس کیسر» می گوید که در این شرایط ایران باید هوشیار باشد و با ذخیره طلا و بیتکوین به ارزش ارز خود بیفزاید.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان همدان اردبیل کردستان طرح 550 هزار هکتاری خوزستان اجلاس جهانی گردشگری اسحاق جهانگیری افتتاح پروژه کانون های فرهنگی هنری مساجد تحریم سوئیفت دلار ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۲۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز دوشنبه کاهش یافته است. تمرکز سرمایه‌گذاران به دنبال کاهش خطر تشدید دشمنی‌ها در خاورمیانه دوباره به زیرساخت‌های بازار بازگشته است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۶۷ سنت معادل ۰.۷۷ درصد کاهش به ۸۶ دلار و ۶۲ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲۲ سنت معادل ۰.۲۶ درصد کاهش ۸۲ دلار و ۹۲ سنت معامله می‌شود.
تحلیلگران عقیده دارند نگرانی‌های اقتصادی دوباره به عامل تاثیرگذار بر بازار نفت خام تبدیل شده است و قیمت نفت تحت فشار افزایش ذخایر نفت خام آمریکا و سیاست‌های فدرال رزرو قرار گرفته که ارزش دلار را بالا برده است.

رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه جدیدترین سیاستگذار آمریکایی بود که از به تعویق افتادن کاهش نرخ بهره به خاطر توقف روند پایین آمدن تورم خبر داد.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد ذخایر نفت خام این کشور ۲.۷ میلیون بشکه افزایش یافته است. این رقم تقریباً دو برابر انتظار تحلیلگران برای ۱.۴ میلیون بشکه افزایش بوده است.
هر دوی این شاخص‌های نفتی در هفته گذشته پس از اطلاعیه ایران مبنی بر عدم پاسخ به حمله ادعایی رژیم صهیونیستی به خاک این کشور کاهش قابل توجهی داشتند. قیمت نفت بیش از ۳ دلار در هر بشکه قبل از اعلام این اطلاعیه افزایش یافته بود.
مجلس نمایندگان آمریکا در روز شنبه یک بسته کمکی برای اوکراین و و رژیم صهیونیستی تصویب کرد که باعث می‌شود دولت فدرال این کشور تحریم‌هایی علیه ایران و تولید نفت این کشور وضع کند. اما بازار چندان تحت تاثیر این خبر قرار نگرفته چون حتی اگر به تصویب نهایی برسد، روند اجرای آن مشخص نیست.
بررسی این لایحه توسط سنا در روز سه‌شنبه آغاز می‌شود.
ایران سومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک است. صادرات نفت ایران علی رغم تحریم‌های آمریکا به خاطر افزایش تقاضا از سوی چین و شبکه‌های خارج از سیستم مالی آمریکا بالا رفته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • قیمت دلار این‌گونه ۷ هزار تومان ریزش کرد/ خرید دلار متوقف شد
  • بازگشت دلار به کانال ۶۳ هزار تومان | خریداری در بازار نیست
  • قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • کاهش قیمت جهانی طلا ادامه دارد
  • قیمت طلا سقوط کرد
  • موج هیجانی قیمت دلار فروکش کرد | احتمال کاهش بیشتر قیمت‌ در بازار
  • قیمت نفت نزولی شد
  • برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد