Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@01:43:25 GMT

5خوراکی برای درمان ریزش مو

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۱۳۰۲۶

5خوراکی برای درمان ریزش مو

بدن انسان نزدیک به ۵ میلیون تار مو دارد، که پوست سر ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار از این تعداد را در بر می‌گیرد و با مصرف مواد غذایی خاصی می‌توان از ریزش آن جلوگیری کرد. ناطقان:میانگین رشد موی یک فرد 1.2 الی 3.8 سانتی‌متر در ماه است پس فقط 6 ماه طول می‌كشد تا شما تاثیر مثبت تغذیه درست را بر ‌موهایتان ببینید.

در ضمن تغذیه مناسب نه تنها بر سلامت ‌موهایتان اثر می‌گذارد بلكه در سلامت جسمی‌ نیز تاثیر دارد؛ متن زیر در مورد 7 ماده مغذی است كه ‌موها برای سالم ماندن به آنها نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پروتئین کامل بخورید تا موهایتان رشد کند

مو از کراتین تشکیل شده که خود شامل صد‌ها نوع پروتئین است؛ اگر رژیم‌غذایی که به مقدار کافی پروتئین دارد را رعایت نکنید، موهای‌تان کندتر رشد می‌کند و تار‌های آن نازک‌تر می‌شود، پس می‌توان نتیجه گرفت که موی سالم به وعده اصلی غذایی شما بستگی دارد.

پروتئین حیوانی موجود در گوشت، تخم‌مرغ و لبنیات، تمام آمینو اسید‌های مورد نیاز بدن که خود قادر به ساختن آن نیست را دارد و به همین دلیل این نوع پروتئین، به پروتئین کامل معروف است. پروتئین‌هایی که کامل نیستند در غلات، حبوبات، مغز‌ها و دانه‌ها یافت می‌شوند. خوشبختانه ترکیب پروتئین‌هایی غیرکامل، با هم آمینو اسید مورد نیاز یک وعده شما را تامین می‌کند.
تاثیر خانواده ویتامین B در رشد موها

ویتامین‌های گروه ب از جمله فولات، بیوتین و ویتامین‌های B6 و B12 برای رشد موها بسیار ضروری هستند، كمبود ویتامین‌های گروه B موجب ریزش، رشد كم، ضعیف و شكننده شدن ‌موهایتان می‌شود، اگر ریزش ‌موهایتان مربوط به كمبود بیوتین باشد، قطعا با مصرف ویتامین مشكلتان حل می‌‌شود، فولات و اسیدفولیک یک کار انجام  می‌دهند اما فرق آن‌ها این است كه فولات در مواد غذایی یافت می‌شود اما اسیدفولیک ساخته دست بشر است و در مكمل‌های غذایی و مولتی ویتامین‌ها وجود دارد.
تاثیر مصرف آب در پرپشتی موها

مهم‌ترین ماده مورد نیاز بدن آب است، وقتی تشنه هستید فقط دهان‌تان نیست كه خشک شده، بلكه ‌موهایتان نیز بی‌آب است؛ بی‌آبی مزمن موجب خشكی پوست و پوسته، پوسته‌شدن كف سر می‌شود.

متاسفانه حمام طولانی مدت، كمكی به این موضوع نمی‌كند، شما باید از درون این تشنگی را برطرف كنید،  پس آب بنوشید، يعنی روزی 8 لیوان آب بنوشید.
تجربه پرپشتی مو با مصرف آهن

آهن، نقش مهمی در روند خون‌سازی دارد و همچنين نقش مهمی در اكسیژن‌رسانی سلول‌های بدن از جمله موها دارد. اگر آهن موجود در رژیم‌غذایی‌ كم باشد؛ به آنمی (كم‌خونی مزمن) مبتلا خواهید شد كه یكی از عوارض آن ریزش مو است؛ آهن موجود در گوشت حیوانات راحت‌تر از آهن موجود در پروتئين‌های گیاهی مثل عدس و لوبیا جذب می‌شود.

اگر گیاه‌خوار هستيد و به‌دنبال گیاهانی هستید كه غنی از آهن هستند، حتما آن‌ها را با میوه یا گیاهی مصرف كنید كه میزان قابل توجهی ویتامین C داشته باشد، چون مصرف همزمان آهن و ویتامین C جذب آهن را افزایش می‌دهد.
کمبود روی و مس عامل ریزش مو

روی و مس برای سلامت مو ضروری هستند؛ بدن ما به فلز روی برای رشد و ترمیم بافت‌ها نیاز دارد و مو هم از این قاعده مستثنا نیست، كمبود روی موجب رشد كم، ریزش موها و شوره سر می‌شود؛ مس جزئی از ملانین است كه رنگدانه‌های پوست و مو از آن ساخته می‌شوند.

كمبود مس موجب سفید شدن موها می‌شود، روی و مس برای جذب‌شدن در حین هضم غذا با هم رقابت می‌كنند و باید هر 2 با هم مصرف شوند تا میزان مواد معدنی بدن متعادل شود.


منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ریزش مو ، درمان ، خوراکی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ریزش مو درمان خوراکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۳۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ عادت ناسالم که بدن را فرسوده و چاق می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

برای حفظ و تقویت سلامت خود تا ۳۰ سالگی و بعد از آن، این دو عادت ناسالم را ترک کنید:

۱) دریافت ناکافی ویتامین D و کلسیم

مصرف ناکافی کلسیم و ویتامین D می‌تواند تراکم استخوان را کاهش و خطر پوکی استخوان و شکستگی را افزایش دهد. به همین دلیل، مصرف غذا‌های غنی از کلسیم (مانند محصولات لبنی و سبزیجات) و هم‌چنین دریافت نور کافی خورشید یا مصرف مکمل‌های ویتامین D بسیار مهم است. استخوان‌ها در دهه چهارم زندگی (۳۰ سالگی) به مرور تراکم خود را از دست می‌دهند. برای کند کردن این فرآیند و حفظ استحکام استخوان‌ها می‌بایست از مواد مغذی، مانند کلسیم و ویتامین D، استفاده کنید که سلامت استخوان را تقویت می‌کنند.

۲) مصرف بیش از حد قند و شکر

مصرف کربوهیدرات‌هایی با شاخص گلیسمی بالا در ۳۰ سالگی باعث می‌شود که سطح قند خون شما دائماً افزایش یابد؛ که همین مسئله می‌تواند با ذخیره چربی اضافی همراه باشد. در مقابل، مصرف کربوهیدرات‌هایی با شاخص گلیسمی پایین و هم‌چنین انتخاب کربوهیدرات‌هایی که حاوی نوع خاصی از پری‌بیوتیک، به نام نشاسته مقاوم، هستند، می‌تواند به تنظیم بهتر سطح قند خون کمک کرده و سلول‌ها را وادار کند تا به انسولین واکنش بیشتری نشان دهند. همه این‌ها در کنار هم، حتی با افزایش سن، می‌توانند علاوه بر حفظ سلامت بدن، از اثرات متابولیکی منفی جلوگیری کنند.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟
  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D
  • چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل
  • حقیقت در مورد پروتئین: چگونه به اندازه کافی در هر سنی پروتئین دریافت کنیم؟
  • ۲ عادت ناسالم که بدن را فرسوده و چاق می‌کند
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • تامین ۱۰ ویتامین مهم در بدن با مصرف زرده تخم‌مرغ
  • تامین ۱۰ ویتامین مهم در بدن با مصرف زده تخم‌مرغ