Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، بالاخره تکلیف پایان نامه ها و مقالات دانشجویی که در انباری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز خاک می خوردند مشخص شد.

چند وقت پیش اکثر دانشکده های تهران مرکز در سوهانک تجمیع شدند و در اسباب کشی عظیمی که این واحد داشت تعداد زیادی پایان نامه در انباری دانشگاه قرارگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگترین جا به جایی دانشگاهی

واحد تهران مرکز با توجه به اینکه اولین واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی بود، از یک ساختار بسیار قدیمی و پراکنده برخوردار است. به همین خاطر مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی برای اینکه تهران مرکز به عنوان کنشگر فعال در حوزه علم باشد دست به جا به جایی زد.

این ساختمان ها برای تراکم دانشجو در نظر گرفته نشده بودند و حتی در یک ساختمان کوچک ۱۱ هزار دانشجو رفت و آمد می کردند. با توجه به این تعداد دانشجو نباید توقع داشت که در این انتقال بزرگ امکان رخ دادن هر اشتباهی وجود دارد.

گفتنی است نزدیک به 1200 کامیون برای تخلیه بار به دانشکده های تهران مرکز در تمام نقاط شهر تهران رفته اند و وسایل را به سوهانک منتقل کرده اند و طبیعی است با گذشت چند ماه هنوز مشکلات برطرف نشده باشد.

سپهری: 1200 کامیون بار به سوهانک منتقل شده است/پایان نامه ها اسناد علمی هستند

دکتر محمد سپهری معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در خصوص پایان نامه های دانشجویان گفت: خبر دقیقی از مقاله و پایان نامه های دانشجویی ندارم و نمی دانم در کجا نگه داری می شوند.

وی افزود: در زمان نقل و انتقالات دانشکد های تهران مرکز این پایان نامه ها جا به جا شده اند.

سپهری ادامه داد: در تابستان که جا به جا شدیم وسایلی را به سوهانک منتقل کرده اند و شاید در راه انتقال دقت لازم لحاظ نشده باشد و این اتفاق رخ داده است. 1200 کامیون بار به سوهانک منتقل شده است و یه هرحال چنین اشتباهاتی بعضی اوقات رخ می دهد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز اظهار داشت: تمام این پایان نامه ها بایگانی می شود و اصل پروژه ها به صورت لوح فشرده روی سایت قرارمی گیرد و دست خط پایان نامه ها هم در کتابخانه ثبت و نگهداری می شوند.تمام این پایان نامه ها فهرست می شوند و هرکسی بخواهد می تواند با انتخاب موضوع به کتابخانه دسترسی پیدا کند.

وی تصریح کرد: این پایان نامه ها جزو اسناد علمی دانشگاه است و از هرسالی طرحی بخواهید پایان نامه را به صورتی کاغذی تحویل می دهیم و حتی چند نسخه از هر پروژه به کتابخانه مرکزی ارسال می شود.

انتهای پیام/

28 / 167 سوهانک دانشگاه آزاداسلامی تهران مرکز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سوهانک دانشگاه آزاداسلامی تهران مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۳۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش

مهدی حسن‌نیا مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از توسعه و پیشرفت قابل توجه فعالیت‌های مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

وی اضافه کرد: برگزاری بیش از ۴۰ رویداد فناورانه از یک سو و افزایش دوبرابری هسته‌ها و واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد و افراد فعال در این مرکز موجب شده تا تعداد افراد شاغل در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به ۱۳۸ نفر برسد که نزدیک به ۲۰ درصد این افراد نیرو‌های زیرپوشش بیمه‌ای واحد‌های فناور هستند.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تشریح کرد: این ظرفیت و توسعه روزافزون فعالیت‌های واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی موجب شده تا برای نخستین‌بار در سال ۱۴۰۳ درخواست به‌کارگیری دانشجویان در قالب طرح پویش را داشته باشند.

حسن‌نیا افزود: استقرار ۴۵ هسته و واحد فناور، خلّاق و دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف تولیدی و خدمات، بستر مناسبی را برای ارائه محصولات و خدمات فناورانه مهیا کرده که با کمک طرح پویش علاوه بر تربیت دانشجوی مهارت‌محور، توسعه فعالیت‌های واحد‌های فناور با حداقل هزینه را دربرخواهد داشت.

وی تأکید کرد: استفاده از ظرفیت استادان هیئت علمی فناور و منتور کنار سیاست‌های تشویقی ازجمله تخفیف ۸۵ درصدی در اجاره‌بهای استقرار دفاتر اداری و بهره‌گیری از سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر در قالب تفاهم‌نامه‌های انجام گرفته موجب شده تا استادان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی با اطمینان خاطر بیشتری پا به عرصه فناوری گذاشته و کنار مباحث آموزشی به تحقیقات کاربردی در مرکز رشد دانشگاه آزاد زاهدان تمایلی دوچندان داشته باشند.

حسن‌نیا افزود: تقویت بنیه مالی هسته‌ها و واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد با پیگیری اخذ تسهیلات و سرمایه‌گذاری از طریق سازمان‌ها و نهاد‌های خارج از مجموعه دانشگاه مانند بنیاد برکت و صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آینده روشنی را برای مرکز رشد واحد زاهدان رقم خواهد زد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان