Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@02:01:55 GMT

تشریح فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی استان مرکزی

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۱۵۰۶۴

تشریح فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی استان مرکزی

محسن مرادی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در گفت‌وگو با ایکنا از استان مرکزی، ضمن گرامیداشت هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها، به تشریح اقدامات قرآنی جهاددانشگاهی پرداخت.
وی گفت: از آنجا که خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) نقش مهمی در پیشبرد اهداف قرآنی و فرهنگی جامعه بر عهده دارد، لذا پوشش خبری و تصویری چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم به میزبانی استان مرکزی در دستور کار این خبرگزاری قرار گرفت و بحمدالله امروز شاهد نتایج عملکرد مثبت این مجموعه در جریان برگزاری مسابقات و حتی پیش و پس از اتمام مسابقات هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرادی ادامه داد: برگزاری برنامه «دوشنبه‌های قرآنی» یکی دیگر از برنامه‌های معاونت فرهنگی جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی است که هر هفته دوشنبه‌ها با حضور اساتید حوزه و دانشگاه در محل خبرگزاری ایکنا برگزار می‌گردد. البته در ایام ماه محرم و صفر برنامه دوشنبه‌های قرآنی، جای خود را به برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان(ع) در ساختمان مرکزی داد و جهادگران در این برنامه حضور فعال و گسترده‌ای داشتند.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی تصریح کرد: برپایی نشست‌های تخصصی پیش و پس از برگزاری مسابقات سراسری قرآن از دیگر اقدامات خبرگزاری ایکنا بود که با حضور مسئولین اجرایی، اتاق فکر مسابقات و جمعی از جامعه قرآنی استان مرکزی تشکیل شد.
مرادی هم‌چنین به فعالیت‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به برگزای دومین دوره طرح تربیت دانشجومعلم قرآنی در سال گذشته و نتایج مثبت این طرح، در سال جاری نیز سومین دوره طرح تربیت دانشجو‌معلم قرآنی از جمله برنامه‌های در دستور کار جهاددانشگاهی استان مرکزی است که هم‌اکنون در مرحله ثبت‌نام قرار دارد و با استقبال گسترده دانشجویان روبرو شده است. این طرح به زودی با همکاری دارالقرآن‌الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی اجرایی خواهد شد.
وی هم‌چنین به برگزاری 2 دوره آموزشی به همت خبرگزاری ایکنا شعبه استان مرکزی اشاره کرد و افزود: برگزاری دوره «تربیت خبرنگار قرآنی» و «آشنایی مدیران موسسات قرآنی با رسانه» نیز با همکاری دارالقرآن‌الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی و معاونت قرآن و عترت اداره کل ارشاد اسلامی استان مرکزی برگزار می‌شود.
این مقام مسئول ادامه داد: به همت خبرگزاری ایکنا شعبه مرکزی، در آینده‌ای نزدیک جلسه هم‌اندیشی مجمع قرآنیان استان مرکزی، با حضور استاندار مرکزی، عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور و سیدمحمدجواد شوشتری مدیرعامل خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) و جامعه قرآنی استان، در استانداری مرکزی برگزار خواهد شد که جزئیات این جلسه متعاقبا اعلام می‌شود.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در پایان گفت: دفتر خبرگزاری ایکنا در شهرستان محلات نیز به زودی با حضور معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور، مدیرعامل خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، رئیس واحد استان مرکزی، امام جمعه محلات و دیگر مسئولین افتتاح خواهد شد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا ایکنا مرکزی جهاددانشگاهی استان مرکزی محسن مرادی معاون فرهنگی جهاد فعالیت های قرآنی هفته قرآن استان مرکزی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۵۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام راهبردهای مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سال جدید

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، راضیه سلطان عباسی ندوشن در اولین جلسه شورای اداری حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سال ۱۴۰۳ ضمن عرض سلام و خوش آمدگویی و قبولی طاعات و عبادات و تبریک سال جدید به همکاران این مدیریت با اشاره به کلام امیرالمومنین(ع) در خطبه ۱۹۲، اظهار داشت: از نشانه‌های متقین، این است که در دینداری نیرومند و در عین دور اندیشی، نرم خو هستند.

وی با اشاره به شعار سال مقام معظم رهبری(حفظه الله) و اهمیت پیوست برنامه‌های فرهنگی به طرح‌های اقتصادی، خاطرنشان کرد: فرهنگ از اقتصاد هم مهم‌تر است چون فرهنگ به معنای هوایی است که ما تنفس می‌کنیم و همه چه بخواهند، چه نخواهند، هوا را تنفس می‌کنند و به هوا برای ادامه حیاتشان نیاز دارند.
 
کارشناس دینی بیان کرد: ما طلاب مدارس علمیه خواهران استان هرمزگان باید در جهاد تبیین و گسترش امر فرهنگی بکوشیم، به خصوص فضای گفتمانی جامعه را قرآنی کنیم.
 
مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان تصریح کرد: مردم ما می‌توانند به‌واسطه قرآن نیازهای خودشان را برطرف کنند؛ طبق فرمایشات و توصیه‌های مقام معظم رهبری که فرمودند، گفتمان قرآن تبدیل به گفتمان غالب جامعه شود، باید دانش آموزان ما با قرآن مانوس شده به گونه‌ای که وقتی در کنار یکدیگر هستند، براساس آیات قرآن فکر کنند، حرف بزنند و مسائل را حل کنند.
 
عباسی اظهار کرد: لازمه گفتمان سازی قرآنی این است که آنقدر کار شود، آنقدر مسلم شود که از نقشه شهری اسلامی تا رفتار اجتماعی و تربیت خانوادگی، همه قرآنی شود که ان‌شاءالله با یک طراحی جدید تمام مسائل با نقشه و راهبرد قرآنی حل شود و به نقطه مطلوب برسد.
 
وی یادآور شد: در قرآن آیات مختلفی در بخش تعلیم، تربیت، فرهنگ، فرهنگ سازی پوشش در قرآن، فرهنگ سازی غذا خوردن در قرآن، فرهنگ سازی همسایه داری، وجود دارد.
 
کارشناس دینی تصریح کرد: با توجه به طراحی جدید در زمینه آیات کلیدی قرآنی، باید سراغ آیات کلیدی رفت و به حفظ آیات قرآن توصیه شود و همه باید فضای زندگی و اجتماعی خودشان را با آیات توامان کنند.
 
وی با اشاره به طرح مسطورا با محوریت کتاب طرح کلی اندیشه های قرآنی، ابراز کرد: ان‌شاءالله هر معاونت با الگو گرفتن از این طرح از چشم انداز افق۱۴۱۴ و سیاست‌های تعریف شده کار را پیش ببرد و چشم انداز یکساله داشته باشد.
 
مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان خاطرنشان کرد: هدف جهاد تبیین که طبق بیانات حضرت آقا، دین و معارف قرآنی و مکتب اهل بیت(ع) است باید به گونه‌ای باشد تا جوابگوی شبهه‌های پراکنده در جامعه و افکار عمومی باشد، لذا لازم است هر سه معاونت یک کار واحد برای میدان‌های عملیاتی طراحی و اجرا کنند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
  • برنامه های حفظ تخصصی، عمومی و موضوعی قرآن تشریح می شود
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • سرچشمه عرفان وحیانی و اخلاق قرآنی یکی است
  • برگزاری مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای در تبریز
  • مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید» در تبریز
  • اعلام راهبردهای مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سال جدید