Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@21:58:36 GMT

بالاخره کلسترول تخم مرغ خوب است یا بد؟!

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۱۵۰۷۴

بالاخره کلسترول تخم مرغ خوب است یا بد؟!

ساعت24 - به تازگی گفته شده «روزی سه لیوان شیر ضروری‌است» صرفاً یک پروپاگاندای کارخانجات لبنی است و دلیل علمی ندارد و تازه لبنیات سرطان‌زاست! همچنین می‌گویند کلسترول تخم‌مرغ برخلاف باور قبلی زیان ندارد. این پزشکان فردا چه می‌گویند؟!

روزنامه جوان نوشت: به تازگی گفته شده «روزی سه لیوان شیر ضروری‌است» صرفاً یک پروپاگاندای کارخانجات لبنی است و دلیل علمی ندارد و تازه لبنیات سرطان‌زاست! همچنین می‌گویند کلسترول تخم‌مرغ برخلاف باور قبلی زیان ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پزشکان فردا چه می‌گویند؟!

تا همین یکی دو سال پیش همه تصور می‌کردند کلسترول تخم‌مرغ آثار بیمارکننده‌ای برجا می‌گذارد و برای سلامت باید در خوردن این پروتئین کوچک احتیاط کرد این مسئله که تخم‌مرغ سرشار از کلسترول می‌باشد، درست است. یک تخم‌مرغ بزرگ آب‌پز ۲۱۲ میلی گرم کلسترول ارائه می‌کند که ۷۱درصد از مقدار مصرف توصیه‌شده روزانه برای این ماده را تأمین می‌کند.

جالب اینجاست همزمان با تغییر نگاه پژوهشگران درباره تخم‌مرغ، خبرگزاری‌های دنیا در گزارشی از پیرزن ۱۰۳ ساله انگلیسی راز طول عمر و سلامتش را از وی پرسیدند و او پاسخ داد: «من روزی یک تخم‌مرغ خام و یک تخم‌مرغ آب‌پز می‌خورم و خیلی هم به حرف پزشکان توجه نمی‌کنم!»

لبنیات پرچرب و کاهش وزن!

تحقیقات جدید درباره لبنیات پرچرب نیز گویای آن است که چربی این لبنیات اثر سویی بر گرفتگی عروق قلب ندارد و در این موارد از لبنیات کم‌چرب مفید‌تر است.

پژوهش‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که مصرف لبنیات کامل یا پرچرب در مقایسه با انواع کم‌چرب، حتی می‌تواند در کاهش احتمال افزایش وزن و دیابت مفید باشد. بنابراین بسیاری از کارشناسان سلامت دچار تردید شده‌اند که آیا همچنان به توصیه مصرف لبنیات کم‌چرب و برتری دادن آن‌ها به انواع کم‌چرب ادامه بدهند یا نه!

مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۶ انجام شد، ارتباط میان مصرف لبنیات، نوع لبنیات مصرفی و احتمال سندروم متابولیک را مورد آزمایش و بررسی قرار داد. محققان دریافتند، بین مصرف لبنیات پرچرب و احتمال سندروم متابولیک، ارتباط معکوس وجود دارد، اما این ارتباط در مورد لبنیات کم‌چرب مشاهده نشد. پژوهشگران نتیجه گرفتند، توصیه به اجتناب از لبنیات کامل و پرچرب براساس اطلاعات جمع‌آوری شده، پشتوانه علمی ندارد.

نقش شیر در سرطان و پوکی استخوان!

جالب‌تر از همه اینکه، پزشکانی معتقد به مصرف لبنیات هستند و توصیه می‌کنند برای سلامتی روزی سه لیوان شیر بنوشید، اما برخی می‌گویند این حرف صرفاً با پولی که کارخانجات لبنی به مؤسسات پژوهشی می‌دهند، ممکن شده است! گروهی از پزشکان هم وجود دارند که شیر را عاملی برای بروز انواعی از بیماری‌ها معرفی می‌کنند. پزشکان طرفدار رژیم غذایی گیاهی از جمله پژوهشگرانی هستند که نگاه بدبینانه‌ای به لبنیات دارند، آنچنان که آن را عاملی برای پوکی استخوان یا ابتلا به سرطان به شمار می‌آورند.

دکتر فورمن، پزشک امریکایی معتقد است نوشیدن شیر گاو با امراض قلبی، برخی از انواع سرطان، دیابت و حتی پوکی استخوان در انسان‌ها مرتبط است که این‌ها بسیاری از بیماری‌هایی هستند که صنعت لبنیات ادعا می‌کند محصولاتش از آن‌ها جلوگیری می‌کند!

محتوای بالای پروتئین حیوانی شیر، در حقیقت باعث می‌شود تا کلسیم از بدن جدا شود. بر طبق یک آنالیز شواهد از دانشکده پزشکی هاروارد، شیر از پوکی استخوان جلوگیری نمی‌کند.

به گفته وی، بررسی‌ها نشان می‌دهد کشور‌هایی که جذب کلسیم کمتری دارند (فقط ۳۰۰ میلی‌گرم در روز) نسبت به کشور‌هایی که میزان مصرف کلسیم بالاتری دارند، کمتر در معرض شکستگی‌های استخوان کفل هستند (که نشانی از پوکی استخوان است). این پزشک امریکایی معتقد است شما تمام کلسیم مورد نیاز بدنتان را می‌توانید از گیاهانی همچون بادام، کلم و... تأمین کنید.

همین ماجرا درباره چربی‌های اشباعی همچون دنبه یا مضرات و فواید چای نیز مطرح می‌شود، اما واقعیت ماجرا چیست؟ آیا پشت‌پرده این تناقض‌گویی‌ها کارتل‌های اقتصادی هستند و شرکت‌های تولیدکننده به دنبل پنهان‌کردن واقعیات برای فروش بیشتر و بروز بیماری‌های بیشتر هستند تا چرخ‌های صنعت‌شان به چرخش در بیاید، یا این‌ها بخشی از پویایی علم است؟ پاسخ به این سؤال هر چه که باشد یک موضوع روشن است؛ اینکه همیشه هم نمی‌توان به نتایج تحقیقات پزشکی و توصیه‌های پزشکان اعتماد کرد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: تخم مرغ کلسترول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۵۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم بکنند. وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است.

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • جزئیات جدید از مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز
  • جزئیات جدید از حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز