Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@22:40:20 GMT

فعالیت 140 کتابخانه در مساجد بوشهر

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۱۵۵۴۰

فعالیت 140 کتابخانه در مساجد بوشهر

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ علیرضا پولاد، سرپرست دبیرخانه هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر، سه‌شنبه شب، 22 آبان از کانون فرهنگی و هنری کربلا در محل مسجد شیخ سعدون منطقه 1 مرکز استان بازدید کرد.

حاضران در ابتدای این بازدید به یادمان شهدای مسجد شیخ سعدون محله کوتی بندر بوشهر با قرائت فاتحه ادای احترام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام‌والمسلمین میثم دهقانی، امام جماعت مسجد شیخ سعدون در ابتدای این جلسه اظهار کرد: اسلام، عزیز و بلندمرتبه است و دینی کامل‌تر از این دین الهی نیست؛ مسجد مهم‌ترین پایگاه اسلام است و کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد نقش فرهنگی تأثیرگذاری در بین اقشار جامعه دارند.

امام جماعت مسجد شیخ سعدون با بیان اینکه اکثر جوانان این مسجد دارای تحصیلات عالی دانشگاهی و جزء نخبگان هستند، بیان کرد: تمام مراسم این مسجد با محوریت نام شهدا برگزار می‌شود.

ایدئولوژی شهید نواب صفوی در چهره‌های انقلابی

وی به شناسنامه فعالیت انقلابی ۴۳ شهید فداییان اسلام مسجد شیخ سعدون بوشهر اشاره کرد و گفت: بسیاری از شهدا و چهره‌های انقلابی ایدئولوژی شخصیتی خودشان را از شهید نواب صفوی الگو گرفتند.

در ادامه سیدیاسر صفوی و سیدحسین موسوی به عنوان مسئولان کانون فرهنگی هنری کربلا در شهرستان بوشهر به ارائه گزارشی از جشنواره‌های بزرگ فرهنگی در سامانه ساحلی این بندر در مناسبت‌های مختلف مذهبی پرداختند.

علیرضا پولاد، سرپرست دبیرخانه هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر نیز طی سخنانی عنوان کرد: منابع انسانی کوشا، دلسوز، متدین، انقلابی و نیروی انسانی کارآمد یک سرمایه بزرگ اجتماعی و فرهنگی محسوب می‌شود.

سرپرست دبیرخانه هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر ادامه داد: بچه‌های مساجد محله‌ها بعد از شهدا، افتخار محله و بازوان فرهنگی ولایت فقیه هستند.

وی اظهار کرد: توانمندی، ظرفیت‌ها و روحیه فرهنگی که در کانون‌ها وجود دارد، باید تقویت و مورد حمایت مادی و معنوی قرار گیرد؛ کار فرهنگی نباید روی زمین بماند و تمامی ظرفیت‌های فکری، علمی و جهادی باید در مساجد محلات شهری و روستایی فعال شود.

فعالیت 140 کتابخانه کانونی در سطح مساجد شهرها و روستاهای بوشهر

وی کتابخانه کانون فرهنگی و هنری کربلا در مسجد شیخ سعدون را ظرفیتی بسیار مطلوب برشمرد و اعلام کرد: تعداد 140 کتابخانه کانونی در سطح مساجد شهرها و روستاهای استان بوشهر فعالیت می‌کنند که بیشتر این کتابخانه‌ها در شهرستان دشتستان واقع شده‌اند.

سرپرست دبیرخانه هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر به سیاست‌گذاری جدید ستاد عالی در سند تحول برنامه‌های کانون‌ها پرداخت و اظهار کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در کنار تمامی برنامه‌های فرهنگی خود، باید جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برای بخش کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها برنامه‌های بیشتری را طراحی کنند.

گفتنی است، در پایان این بازدید امام جماعت مسجد و مسئول کانون فرهنگی هنری به‌خاطر فعالیت مستمر و پویا از سوی سرپرست دبیرخانه هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر تجلیل شدند.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا مسجد کانون فرهنگی هنری مساجد کودکان نوجوانان کتابخانه خانواده شهید فدائیان اسلام شهید نواب صفوی ایدئولوژی انقلابی بوشهر نباء آسیب های اجتماعی استکبارستیزی اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۵۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود

کریم خورشیدوند در نشست بزرگداشت دهه کرامت، با تاکید بر ضرورت پشتیبانی ادارات و نهاد‌ها از برنامه‌های مردم محور، اظهار کرد: باید از ظرفیت همه مراکز دینی و فرهنگی برای هر چه با شکوه‌تر برگزار کردن جشن‌های دهه کرامت استفاده شود.

وی با بیان اینکه دهه کرامت فرصتی برای تقویت فرهنگ دینی و نهادینه سازی فرهنگ رضوی است، افزود: دهه کرامت یکی از برنامه‌های فرهنگی و اعتقادی مهم است و هر ساله تمام نهاد‌ها نسبت به برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های متنوع با محوریت امام رضا (ع) اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: تمام دستگاه‌ها و مسئولان شهرستانی باید هرچه بیشتر با ستاد بزرگداشت دهه کرامت مشارکت و همکاری لازم را داشته باشند تا شاهد اجرای برنامه‌های متنوع و اثرگذار برای عموم مردم باشیم.

خورشیدوند دهه کرامت را ظرفیت مناسبی برای ارائه برنامه‌های فرهنگی و مذهبی دانست و اضافه کرد: برنامه‌های این دهه و ایام صادقیه باید با هم افزایی، مشارکت، خلاقیت و فراگیری تهیه و تدوین شود.

رییس شواری هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: دهه کرامت فرصتی برای رساندن پیام امامت، ولایت و کرامت است و باید از این مناسبت برای گرامیداشت مقام دختر مسلمان و مقابله با هجمه‌های دشمنان بهره گرفته شود.

حجت الاسلام احمدرضا غلامی گفت: برنامه‌های محوری دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های استان به ستاد بزرگداشت دهه کرامت اعلام شده است و براساس ظرفیت ادارات برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رکن مردم محوری در جشن‌های بزرگداشت دهه کرامت بیان کرد: در طول دهه کرامت جشن‌های مردم محور در مساجد، محلات و مناطق محروم با پشتیبانی دستگاه‌های فرهنگی استان برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت با رویکرد تقویت فرهنگ دینی، ترویج و نهادینه سازی فرهنگ رضوی و ایجاد شور و شعف برای عموم مردم برگزار خواهد شد.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان در ادامه این نشست اظهار کرد: در طول دهه کرامت برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری در این کانون‌ها برگزار می‌شود و مشارکت و پشتیبانی دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی استان جهت تقویت برنامه‌های بزرگداشت ضروری است.

محمد چگنی نژاد افزود: برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت با محوریت ترویج فرهنگ رضوی، جریان سازی اجتماعی و ارتقای فرهنگ دینی برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: ده‌ها برنامه به مناسبت گرامیداشت سالروز میلاد حضرت معصومه (س)، میلاد امام رضا (ع) و حضرت شاهچراغ (ع)، مراسم جشن روز دختر با حضور خادمان حرم رضوی به همراه برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری، قرآنی و آموزشی در سطح مساجد دارای کانون فرهنگی هنری برگزار می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت ۴۹۸ کانون فرهنگی هنری عمومی و ۳۸ کانون فرهنگی هنری تخصصی خواهران در لرستان ادامه داد: همچنین همزمان با شب میلاد باسعادت امام رضا (ع) ۲ برنامه شاخص در شهر خرم آباد و یک برنامه با محوریت مساجد در هر کدام از شهرستان‌های استان برگزار می‌شود.

دهه کرامت ۱۱ روز ابتدایی دهه اول ماه ذی‌القعده است که همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) دریکم ذی‌القعده آغاز و با ولادت برادرش امام رضا (ع) در ۱۱ ذی‌القعده پایان می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها