Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛ قباد ابانگاه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گفت:درراستای رفع کمبود پزشک متخصص در رشته های مورد نیاز بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی باپیگیری های حضوری انجام شده از طرف معاون درمان در ستاد وزارت بهداشت ودرمان ورایزنی های ویژه مدیران مرتبط ستادی 72 نفر پزشک متخصص دررشته های مورد نیاز جذب شده و در اذرماه فعالیت خویش را در بیمارستانها اغاز می نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اطلاعات پزشکان جدید ورود بشرح ذیل می باشد.

1.متخصص جراح عمومی
2.متخصص جراح مغزواعصاب
3.متخصص بیهوشی
4.متخصص زنان وزایمان
5.متخصص ارتوپدی
6.متخصص ارولوژی
7.متخصص جراحی گوش و حلق و بینی
8.متخصص قلب وعروق
9.متخصص داخلی
10.متخصص اطفال
11.متخصص خون وهماتولوژی
12.متخصص بیماریهای تنفسی و ریه
13.متخصص رادیولوژی وسونوگرافی
14.متخصص نورولوژی
15.متخصص اعصاب وروان
16.متخصص پاتولوژی
17.متخصص جراحی چشم
18.متخصص پوست ومو
19.متخصص نفرولوژی
20.متخصص طب اورژانس

وی در ادامه با اشاره به نقش بسزایی پزشکان متخصص در زنجیره درمان بیماران و ارتقائ گسترده سطح درمان استان ادامه داد: با ورود پزشکان متخصص جدید علاوه بر تامین نیاز بیمارستان ها و تامین خواسته های مردم ؛ برنامه این معاونت مبنی بر کاهش چشمگیر اعزام بیماران از شهرستانها به مرکز استان وسایر استانها تحقق خواهد یافت وبیماران نیازمتد در محل سکونت خود درمان خواهند شد؛ و علاوه بر جلوگیری از سر گردانی بیماران رضایت مندی وکاهش هزینه درمان نیز در پی خواهد داشت .

 ابانگاه درپایان ضمن تقدیر و تشکر از دکتر همتی رئیس دانشگاه، بابت پیگیری و حمایت بی دریغ  افزود: برنامه های این معاونت در جهت ارتقائ زیر ساخت بیمارستان های استان در حوزه های تجهیزات پزشکی؛ فضای فیزیکی؛ نیروی انسانی پزشک و پیراپزشک کماکان ادامه خواهد داشت .

انتهای پیام/ د

جذب پزشکان در بیمارستان ها

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی اورژانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۶۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور تا پایان سال در کرمان به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

مهدی احمدی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان یکسری مشکلات ساختاری خیلی بزرگ از سال‌های گذشته در کرمان وجود دارد، اظهار داشت: با وجود اجرای چند طرح بزرگ در کرمان، همچنان در بحث تخت‌های بیمارستانی عقب افتادگی‌های زیادی دارد.

وی با اشاره به ساخت بیمارستان 350 تخت‌خوابی امام رضا علیه السلام، بازسازی بخش‌های بیمارستان افضلی‌پور و آغاز احداث بیمارستان هزار تخت‌خوابی شهید سلیمانی به عنوان جایگزین بیمارستان شفا، گفت: با وجود همه این اقدامات هنوز عقب‌افتادگی‌هایی را در بحث تخت‌های بیمارستانی در کرمان داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بیمارستان امام رضا علیه‌السلام بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های روانپزشکی کشور است، ادامه داد: این بیمارستان در محوطه بیمارستان افضلی‌پور در هشت بلوک و در زمینی به مساحت 2500 مترمربع در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه احداث این بیمارستان با 15 درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شده بود، بیان کرد: با ورود یکی از خیرین کرمانی، پیشرفت این پروژه طی یک سال گذشته به 65 درصد رسیده است و پیش‌بینی می‌شود با این سرعت پیشرفت تا پایان سال 1403 به بهره برداری برسد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه احداث بیمارستان شهید سلیمانی نیز آغاز شده است، ادامه داد: این بیمارستان در زمین‌های خالی دانشگاه دندانپزشکی و بیمارستان شفای کرمان در 12 طبقه، دو بلوک و با حدود هزار تخت‌خواب ساخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کار مطالعاتی این پروژه انجام شده و گودبرداری آن در حال انجام است، گفت: قرارداد ساخت این بیمارستان در دو فاز است که فاز اول آن اجرای اسکلت است که 40 درصد پروژه را شامل می‌شود که دو سال برای اتمام فاز اول آن پیش‌بینی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه در حوزه نیروی پرستاری نیز در کرمان کمبود داریم و نسبت به میانگین کشور خیلی عقب هستیم، افزود: برنامه مهم امسال ما جبران نیروی پرستار است که از ابتدای سال پیگیر این موضوع هستیم چرا که وقتی پرستاری خسته است شاید نتواند پاسخگویی مطلوبی به بیماران داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته امکانات و تجهیزات خوبی از طرف وزارت بهداشت و درمان به دانشگاه علوم پزشکی کرمان داده شده است، گفت: امسال هم پیگیر هستیم تا نواقص دیگر حوزه امکانات و تجهیزات علوم پزشکی کرمان را جبران کنیم.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین