Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشور‌های عضو اتحادیه اروپا تا جایی حاضرند مقابل اقدامات ترامپ علیه ایران بایستند و کانال‌های انتقال پول به ایران را باز نگه دارند که این کار در حیات خلوت آن‌ها رخ ندهد.  به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از بلومبرگ، به گفته ۳ منبع آگاه، کشور‌های عضو اتحادیه اروپا اتریش را به عنوان بهترین گزینه جهت میزبانی از مکانیزم ویژه نقل و انتقالات مالی به ایران انتخاب کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



البته اتریش خودش چندان تمایلی به این میزبانی ندارد. بلژیک، لوکزامبورگ و فرانسه نیز به عنوان گزینه‌های احتمالی شناسایی شده اند، اما بلژیک و لوکزامبورگ حاضر به پریرش آن نشده اند. فرانسه نیز به دنبال انتخاب اتریش برای میزبانی از این مکانیزم است.

سخنگوی وزارت امور خارجه اتریش گفت، پس از بحث در مورد این ایده با بقیه نهاد‌های دولتی در وین، وزارت امور خارجه تصمیم گرفته که میزبانی از این مکانیزم برای اتریش امکان پذیر نیست.

دولت‌های اروپایی به دنبال راه‌هایی برای عمل به تعهدات خود مبنی بر ادامه تجارت با ایران پس از خروج ترامپ از برجام هستند. تحریم‌های جدید آمریکا در زمینه نفتی و بانکی که از هفته گذشته اجرایی شده، تهدیدی برای شرکت‌های غربی فعال در ایران به شمار می‌رود.

مکانیزم ویژه بخشی اساسی از تلاش‌های اروپا برای زنده نگاه داشتن برجام است که هدف آن دور زدن تحریم‌های آمریکا و فراهم کردن امکان تداوم تجارت با ایران است. مذاکرات به کندی پیش می‌رود و هیچ کشوری تمایل به میزبانی این مکانیزم را که می‌تواند موجب برانگیختن خشم واشنگتن شود را ندارد.

سیسیلیا مالمستورم، کمیسیونر اتحادیه اروپا در این باره گفته، این طرح خوب به نظر می‌رسد، اما اجرای آن کار دشواری است. دو روز پیش، گوردون سوندلند، سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا این طرح را یک «ببر کاغذی» خوانده بود.

بانک‌های مرکزی اروپا هم در مورد این پروژه وتبعات تحریم‌های آمریکا جانب احتیاط را رعایت می‌کنند.

مکانیزم ویژه پیشنهادی اروپا از نظر تئوریک قرار است پرداخت‌های سایر کشور‌های مایل به تجارت با ایران را دریافت کند و هیچ نقل و انتقال مستقیمی از طریق این مکانیزم بین ایران و اروپا صورت نخواهد گرفت. از این طریق شرکت‌ها خواهند توانست از تحریم‌های آمریکا علیه ایران در امان بمانند.

به گفته یک منبع آگاه، آلمان، فرانسه و انگلیس از کشور‌هایی هستند که تلاش دارند اتریش را به میزبانی از این مکانیزم متقاعد کنند.

یک منبع دیگر گفت، مشکل لاینحل این است که چگونه می‌توان به بانک‌های طرف همکاری با مکانیزم ویژه اطمینان داد که از آن‌ها در برابر ریسک محرومیت از بازار مالی آمریکا حمایت خواهد شد. اروپایی‌ها قصد دارند کار را با تراکنش‌های بسیار کوچک آغاز کنند و بعد به سراغ تراکنش‌های بزرگتر بروند.

سخنگوی وزارت خارجه اتریش گفته، وین همچنان از اصل ایده مکانیزم ویژه حمایت می‌کند، اما این مکانیزم باید به گونه‌ای طراحی شود که بتواند به اهداف خود دست یابد.

از منظر سیاست داخلی اتریش، موضوع میزبانی این کشور از مکانیزم ویژه اروپا در مقطع زمانی حساسی برای سباستین کورز، صدراعظم اتریش مطرح شده است. کورز ریاست دولتی ائتلافی را با حزب ملی گرای آزادی (متشکل از فعالان نازی) بر عهده دارد و برای خارج کردن وزرای حزب آزادی از بایکوت رژیم صهیونیستی، در تلاش برای تقویت روابط با این رژیم است. در همین راستا نخست وزیر اسرائیل قرار است هفته آینده به وین سفر کند. مسلما تلاش برای تسهیل تجارت با ایران که دشمن قسم خورده اسرائیل به شمار می‌رود، در تضاد با تلاش‌های دولت اتریش است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانلد ترامپ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اتحادیه اروپا تحریم آمریکا علیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۶۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت و شنود/ به سه دلیل!

گفتم: به یارو گفتند؛ مگر قرار نبود سوئیچ ماشینت را به پسرت بدهی که ما را به فلان جا برساند چرا ندادی؟! گفت؛ به سه دلیل.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت: گفت: یکی از کارشناسان برجسته ترکیه در مصاحبه‌ای می‌گوید:

«‌ایران به اسرائیل حمله کرد و برخلاف رژیم‌های عقب‎افتاده منطقه، مردم غزه را تنها نگذاشت ولی مقامات و مطبوعات ترکیه و امیرنشین‌های عرب خفه‌خون گرفته‌اند و جانشان در می‌آید تا به ایران، آفرین بگویند و اردوغان هنوز بیانیه‌ای نداده است»!

گفتم: ایول داره! نان پدر و شیر مادر حلالش باد.

گفت: «میک والاس» نماینده ایرلند در اتحادیه اروپا هم در نشست علنی اتحادیه گفته است؛ «‌همه می‌دانند که اتحادیه اروپا در طول هفت ماه از مخرب‌ترین جنگ تاریخ، هنوز جنایات اسرائیل را محکوم و تحریم نکرده، اما بلافاصله و به اتفاق آرا ایران را به دلیل انتقام‌جویی قاعده‌مند که حتی کسی را نکشته، محکوم و تحریم می‌کند»!

گفتم: درد و بلایش بخورد وسط ملاج سران اتحادیه اروپا و سران نوکرصفت برخی از کشورهای منطقه.

گفت: «‌استفن والت‌» استاد برجسته ‌هاروارد با استناد به خیزش گسترده مردم آمریکا و اروپا علیه جنایات صهیونیست‌ها نشان داده است که دوران حاکمیت لابی اسرائیل در آمریکا و اروپا پایان یافته است و «‌جان میر شایمر» استاد بلندآوازه دانشگاه شیکاگو هم می‌گوید؛ نسل‌های جدید غرب در حال قطع پای اسرائیل از آمریکا و اروپا هستند و معتقدند که صهیونیست‌ها همواره درباره همراهی خود با مردم آمریکا و اروپا دروغ گفته‌اند.

گفتم: به یارو گفتند؛ مگر قرار نبود سوئیچ ماشینت را به پسرت بدهی که ما را به فلان جا برساند چرا ندادی؟! گفت؛ به سه دلیل.

اول آن که پسرم گواهینامه ندارد! دوم این که من اصلاً ماشین ندارم! و سوم این که اصلاً پسر ندارم!

دیگر خبرها

  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا / تاکید بر تحریم های بیشتر ایران
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • اتحادیه اروپا باید رژیم اسرائیل را تحریم کند
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند