Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@06:44:12 GMT

عواقب خطرناک جلوگیری از عطسه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۱۶۷۸۸

عواقب خطرناک جلوگیری از عطسه چیست؟



خیلی وقت‌ها جلوی عطسه خومان را میگیریم اما…مسعود قاسمی جراح و متخصص گوش و حلق و بینی گفت: شایع‌ترین علت عطسه کردن آلرژی است و عطسه یک رفلاکس غیرارادی است و از دیگر دلایل ایجاد آن ویروس، سرماخوردگی و… است. چندین قسمت از اعضای بدن در عطسه کردن شرکت دارند و اگر جلوی عطسه کردن را بگیریم، فشار به ناحیه‌های گوش، حلق، بینی و چشم وارد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به دلیل اینکه عطسه ارادی نیست هیچ راهی برای جلوگیری از عطسه وجود نداردو به بیمارانی که جراحی بینی انجام داده‌اند و احتمال خونریزی در آن‌ها وجود دارد توصیه می‌شود با دهان باز عطسه کنند تا فشار کمتری به ناحیه گوش، حلق و بینی وارد شود. شاید عطسه کردن از نظر افراد مورد ساده‌ای باشد، ولی عطسه یک سازوکار پیچیده است که علاوه بر گوش و حلق و بینی، اندام‌های مغز، ریه و دیافراگم را درگیر می‌کند.

از آنجا که شرایط بدنی افراد با یکدیگر فرق می‌کند صدا و شدت عطسه آن‌ها نیز با یکدیگر متفاوت است و فرد هیچ دخالتی در میزان شدت صدای آن ندارد. عطسه یک سازوکار پرفشار است و وقتی از عطسه کردن جلوگیری و قصد رفع آن را می‌کنید، احتمال پارگی مویرگ‌های اعضای درگیر با عطسه وجود دارد. همچنین اگر اندام‌هایی مانند چشم و… تحت عمل جراحی قرار گرفته باشند بسیار حساس‌تر هستند و باید با دهان باز عطسه کنید   منبع: ایران ناز 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: عطسه آلرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۶۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) این عنکبوت بی‌رحم و خطرناک است

عنکبوت شکارچی گلسنگ (Lichen Huntsman Spider) با نام علمی Heteropoda boiei به نام عنکبوت گلسنگ نیز شناخته می‌شود و به سرده Heteropoda در خانواده Sparassidae تعلق دارد. این نوع عنکبوت شکارچی در آسیا و استرالیا یافت می‌شود. این عنکبوت‌ها می‌توانند از نظر رنگ متفاوت باشند و ترکیب‌های رنگی مختلفی از آن‌ها وجود دارد.

به گزارش عصر ایران، عنکبوت شکارچی گلسنگ برای شکار طعمه خود تار نمی‌تند، بلکه در میان خزه‌ها و گلسنگ‌ها کمین کرده و زمانی که طعمه در فاصله مناسب قرار گرفت، به آن حمله می‌کند. به واسطه ترکیب رنگ خود، آن‌ها می‌توانند بین خزه‌ها و گلسنگ‌ها استتار کنند.

رژیم غذایی آن‌ها بیشتر از حشرات و سایر بی مهرگان و گاهی اوقات مارمولک‌های کوچک تشکیل شده است. عنکبوت شکارچی گلسنگ اغلب در شکاف پوست درختان زندگی می‌کند. آن‌ها می‌توانند بسیار سریع حرکت کنند و اغلب از پرش فنری در حین دویدن استفاده می‌کنند. این عنکبوت‌ها می‌توانند روی دیوار‌ها و حتی سقف راه بروند.

در صورتی که یک عنکبوت شکارچی گلسنگ را بردارید، احتمال این که واکنش چسبیدن را از خود نشان دهد، زیاد است که جدا کردن حیوان از طریق تکان دادن را دشوار کرده و احتمال گاز گرفته شدن توسط آن را افزایش می‌دهد.

عنکبوت‌های ماده مدافعان سرسختی از کیسه‌های تخم و فرزندان خود هستند. در صورتی که تحریک شوند، آن‌ها یک نمایش هشدار دهنده را به اجرا می‌گذارند. اگر هشدار‌ها نادیده گرفته شوند، احتمال حمله و گاز گرفتن عنکبوت وجود دارد.

دیگر خبرها

  • ببینید | نقش سد کهیر در جلوگیری از یک فاجعه
  • فیلم/ وضعیت خطرناک تنفسی در سه شهر خوزستان
  • گرد وغبار شهر اهواز به ۸ و شوش به ۴ برابر حد مجاز رسید
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • عواقب کتک زدن داور در تهران؛ یک لیگ تعلیق شد
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • طرح عجیب و خطرناک شهرداری تهران +فیلم
  • (تصاویر) این عنکبوت بی‌رحم و خطرناک است
  • حرکت عجیب و خطرناک راننده تاکسی در تونل + فیلم
  • (ویدیو) شاهکار خطرناک و باورنکردنی یک هم‌وطن در تونل