Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراغه - ایرنا - فرماندار چاراویماق از نبود سازمان مردم نهاد «سمن» در این شهرستان انتقاد کرد و گفت: با توجه به حمایت های دولت از این نهادها و نقش آنها در رفع مشکلات و آسیب های اجتماعی، توسعه سمن ها در شهرستان ضروری است.

صابر تقویمی روز چهارشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی چاراویماق اظهار داشت: مهم ترین هدف ایجاد و تقویت سازمان های مردم نهاد، افزایش ظرفیت نظام اجتماعی از طریق ایجاد شرایط مساعد برای باروری و شکوفایی توانمندی های بالقوه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه آسیب های اجتماعی امروزه بیش از پیش در کمین قشر جوان است خاطر نشان کرد: قبل از اینکه آسیب های اجتماعی از قبیل اعتیاد، طلاق و بیکاری عواقب جبران ناپذیری به بار بیاورند باید اقدامات لازم از سوی نهادهای مسوول انجام شود.
تقویمی مهمترین عامل ایجاد آسیب های اجتماعی در بین جوانان را بیکاری عنوان کرد و افزود: در راستای ایجاد اشتغال در بین جوانان اقداماتی از قبیل برگزاری همایش های کارآفرینی در شهرستان انجام شده که تداوم آنها می تواند کمک موثری در راستای حل معضل بیکاری داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: سال گذشته برای اشتغال زایی جوانان 13 میلیارد تومان بعنوان تسهیلات اشتغال زایی و کارآفرینی پرداخت شده که روند پرداخت تسهیلات اشتغال زایی و کارآفرینی امسال نیز به قوت خود باقی است.
وی همچنین از نبود امکان مهارت آموزی برای دانش آموزان در نظام آموزشی هم انتقاد و بر لزوم آن تاکید کرد.
امام جمعه چاراویماق نیز در این جلسه از افزایش طلاق در شهرستان انتقاد کرد و گفت: ازدواج های نا بهنگام مهمترین عامل وقوع طلاق در بین زوج های جوان است.
حجت الاسلام صفری افزود: متاسفانه ازدواج دختران در سن پایین در این شهرستان رواج بیشتری دارد که لازم است از پتانسیل های نهاد های مذهبی و فرهنگی در راستای مقابله با این موضوع استفاده شود.
شهرستان چاراویماق با 31 هزار نفر جمعیت در 150کیلومتری جنوب شرقی تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/9880

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي نهادها سمن ها چاراويماق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۷۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: پیشگیری اثر بخش از آسیب‌های اجتماعی نیازمند ترویج فرهنگ و معارف قرآنی است و با گسترش فرهنگ و معارف قرآنی و انس آحاد مردم با قرآن و پیاده سازی معارف این کتاب انسان ساز در زندگی اجتماعی بسیاری از آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد و نزاع‌های خانوادگی کاهش می‌یابد.

حجت الاسلام هادی صاحبقرانی روز دوشنبه در آیین اختتامیه مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی "مسطورا" شهرستان خواف افزود:پیشگیری مقدم بر درمان است و برای کاهش و یا رفع تبعات آسیب‌های اجتماعی باید هزینه‌های زیادی از بیت المال و بخش‌های مختلف صرف شود ولی با افزایش انس و الفت مردم و خانواده‌ها با قرآن می‌توان با هزینه‌های بسیار کمتر از این آسیب‌ها پیشگیری کرد.

وی ادامه داد: طرح ملی «زندگی با آیه ها» با عنوان «مسطورا» در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری با هدف اقامه جهاد تبیین قرآنی، گفتمان‌سازی و تبدیل مفاهیم منتخب قرآنی به مسلمات فکری و رایج‌ترین افکار مشترک بین همه قشر‌های مردم از سال گذشته در سطح کشور و تبع آن خراسان رضوی آغاز شده و به مدت سه سال در حال اجرا است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: طرح "مسطورا" یعنی سطر به سطر زندگی با آیه‌های قرآنی، به گونه‌ای که آیه‌های قرآن به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود.

در پایان مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی مسطورا در خواف که توسط اداره تبلیغات اسلامی و با مشارکت یک شرکت صنعتی - معدنی برگزار شد از ۶۰ نفر از شرکت کنندگان و قاریان برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.

مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • ثبت ۱۱۷ درصدی تعهد اشتغال شهرستان اردستان
  • نرخ بیکاری در اردستان به ۷.۸۲ رسید
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی