Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - زاهدان - ايرنا - دبير کميسيون برنامه ريزي، هماهنگي و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سيستان و بلوچستان گفت: گلوگاه هاي اصلي ورود سوخت در جاده هاي اين استان بزودي به سامانه هوشمند کنترل انبار بارنامه نفت مجهز مي شوند و ديگر امکان ورود نفتکش با بارنامه جعلي امکان پذير نيست.

مجيد محبي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: 80 درصد سوختي که از مرزهاي سيستان و بلوچستان قاچاق مي شود از ديگر استانهاي کشور با استفاده از بارنامه جعلي به اين استان وارد مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: بر همين اساس با توجه به افزايش انگيزه و ميزان قاچاق در ماه هاي اخير وزارت نفت مکلف شد سامانه کنترل انبار بارنامه نفت را در گلوگاه هاي ورودي سيستان و بلوچستان مستقر کند.
دبير کميسيون برنامه ريزي، هماهنگي و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سيستان و بلوچستان تصريح کرد: تجهيزات اين سامانه از سوي وزارت نفت خريداري شده که تا هفته آينده در پاسگاه هاي ايست و بازرسي مستقر در گلوگاه هاي ورودي اين استان نصب مي شود.
وي خاطرنشان کرد: با استفاده از اين سامانه اصالت بارنامه نفتکش هايي که از هر انبار نفت در کشور به مقصد سيستان و بلوچستان بارگيري شوند قابل تشخيص خواهند بود.
محبي ادامه داد: گلوگاه هاي مسجد ابوالفضل(ع) در جاده بم – بزمان، نصرت آباد در جاده بم – زاهدان، زهکلوت در جاده کرمان به سمت دلگان و بيردف در جاده جاسک – چابهار از مهمترين مسيرهاي ورود سوخت قاچاق به سيستان و بلوچستان هستند.
به گزارش ايرنا از تابستان سالجاري به دليل نوسانات نرخ ارز و بالا رفتن قيمت سوخت در مرزها تمايل و انگيزه به قاچاق سوخت افزايش يافت و سبب شد تا علاوه بر قاچاق نفت گاز، بنزين نيز به کشور پاکستان قاچاق شود.
اين موضوع که سرازير شدن کارت هاي مهاجر سوخت از ديگر نقاط کشور به سيستان و بلوچستان را در پي داشت موجب طولاني شدن صف هاي بنزين در شهرهاي مختلف اين استان شد که تاکنون نيز ادامه دارد.
به گفته معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري سيستان و بلوچستان روزانه سه تا پنج ميليون ليتر فرآورده هاي نفتي از مرزهاي اين استان قاچاق مي شود.
9908**3213
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۷۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تفاهم‌نامه آموزشی منعقد شده، سربازان وظیفه مرزبانی استان تحت تعلیم و آموزش صنایع‌ دستی قرار خواهند گرفت.

وحیده رخشانی امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی طرح آموزش سربازان بیان کرد: یکی از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی این معاونت گسترش فرهنگ آموزش صنایع‌ دستی در حوزه‌های مختلف است که در این راستا آماده همکاری و مشارکت با تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی و بخش خصوصی هستیم. 

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی در سطح کلان انجام شده است که ماحصل آن انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آموزش‌های صنایع‌دستی با قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد. 

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جلسه عملیاتی شدن آن با حضور نمایندگان مرزبانی استان در محل معاونت صنایع دستی اداره کل برگزار و مقرر شد در مرحله اول تعداد ۱۰۰ نفر از سربازان وظیفه فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از آموزش‌های مهارتی صنایع‌ دستی حین خدمت بهره‌مند شوند. 

به گفته رخشانی، این دوره‌ها از نیمه مردادماه آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت که بر اساس نیازسنجی و اعلام از سوی مرزبانی در رشته‌های گوهرشناسی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، چرم و معرق توسط معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود. 

معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پایان نیز به برگزیدگان گواهینامه‌های پایان دوره مهارتی تعلق خواهد گرفت و می‌توانند از مزایای آن به منظور ایجاد کسب و کار استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • کشف ۲۲ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های سیستان وبلوچستان
  • وزش باد شدید در مناطق شمالی، نوار شرقی و غرب سیستان و بلوچستان
  • محکومیت ۶۸ میلیارد ریالی قاچاقچی روغن در ایرانشهر
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد