Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر- ایرنا- نماینده مردم کنگان، دیر، عسلویه و جم در مجلس شورای اسلامی گفت: الگوی ایرانی - اسلامی پیشرفت براساس مبانی معرفتی و اعتقادی و درک وضعیت جامعه امروز طراحی شده است.

سکینه الماسی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: الگوی ایرانی - اسلامی پیشرفت واقعیت اجتماعی را در عین توجه به ارزش‌های متعالی جامعه در ترسیم مسیری علمی برای رسیدن به افق خود که همان حیات طیبه است، ترسیم می‌ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: داشتن الگو برای حرکتی رو به جلو، حساب شده، ایجاد ارتباطی بین ساحت اندیشه و معنویت و برقراری پیوندی بین حال و افق برآمده از مبانی متعالی اسلامی - ایرانی الزام کشور است.
الماسی بیان کرد: ماهیت الگوی ایرانی - اسلامی پیشرفت در دل خود دارای مبانی بلندی است که با استفاده از علم و سیاست سعی در ساختن ایرانی پیشرفته و سرآمد دارد.
وی با بیان اینکه الگوی ایرانی - اسلامی پیشرفت تفاوت های اساسی با توسعه غربی دارد یادآور شد: توجه به اعتلای اخلاق انسانی، عدالت و برابری انسانی برای توجه به جهان و مبارزه با استکبار در مرکز توجه الگوی ایرانی - اسلامی پیشرفت قرار دارد.
الماسی اضافه کرد: برای عملی شدن الگو همانطور که در سند اشاره شده است توجه به عقلانیت و هماهنگی بین علم و عمل است و این هماهنگی در سایه فرهنگ ایرانی - اسلامی مهمترین جنبه ایجابی سیاست را در نظر دارد.
وی تاکید کرد: بطور مشخص‌ تر سیاست‌ گذاری هماهنگ در تمام حوزه‌ها و توجه به پتانسیل‌های جامعه می ‌تواند در تحقق اهداف الگو تاثیر بسزایی داشته باشد که یکی از نمود های این همدلی هماهنگی بین قوای سه گانه است.
الماسی بیان کرد: یکی از وجوه مورد تاکید الگوی ایرانی - اسلامی پیشرفت به میدان آوردن قابلیت انسانی جامعه است و این الگو فقط با عزم جمعی و همت همگانی تحت مدیریت حاکم اسلامی می ‌تواند محقق شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: وجه فرهنگی - اخلاقی الگوی ایرانی - اسلامی پیشرفت نیاز به الگویی در آموزش و تربیت دارد که نظام آموزشی جامعه اعم از آموزش رسمی و غیر رسمی را در برمی‌ گیرد.
وی یادآور شد: توجه بیشتر به امر آموزش در مدارس و آموزش همگانی برای آموزه‌ها و مبانی الگو می‌ تواند به ما کمک کند تا انسان ایده‌ال جامعه اسلامی را پرورش دهیم و این انسان ایده‌ال در پی گرفتن اهداف الگو و چشم‌انداز‌های آن جهادگرانه فعال شود.
الماسی اضافه کرد: با توجه به وضعیت کشور و مسائل بوجود آمده در اقتصاد پرداختن به این موضوع و سامان بخشیدن به وضع فعلی در مرتبه اول توجه قرار دارد.
وی بیان کرد: این الگو ، اجرای سیاست‌های اقتصادی مقاومتی برای احیای اقتصاد، توجه به تولید داخلی با رویکرد دانش بنیان، مقابله با تحریم‌ها، سامان بخشیدن به نظام بانکی و ارزش پول ملی از جمله اولویت هایی است که ما را می تواند تثبیت کند.
الماسی اضافه کرد: هر چند اقتصاد مقاومتی ناظر به شرایط آرام و بی تلاطم نیست و عمل به آن در همین شرایط نیز راهگشا خواهد بود.
6047/6043

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي الگوي ايراني اسلامي مجلس بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۷۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، عباس کشاورزیان کارشناس ارشد جامعه شناسی یادداشتی را برای این خبرگزاری ارسال کرد که متن آن به شرح زیر می باشد:

جامعه پذیری به بیان ساده فرآیندی است که در آن ارزش ها و هنجاری های یک جامعه از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود.

در هر جامعه ای که این فرآیند به هر دلیلی به طور کامل عملی نشود و یا به کندی و با اختلال صورت گیرد، شاهد شکاف ارزشی و فکری در آن جامعه خواهیم بود.

عوامل متعددی می توانند در فرآیند جامعه پذیری اختلال ایجاد کنند که یکی از آنها کاستی در عملکرد ساختارها و نهادهای مستقر است.

ایران کنونی از جمله جوامعی است که در حال گذار از سنت به مدرنیته است و این فرآیند چند وجهی و تاریخی آثار عمیق و گسترده ای بر اجتماع می گذارد که یکی از آنها ایجاد اختلال در انتقال الگوهای فکری، ارزشی و رفتاری است.

بر همین اساس امروز شاهد تفکر احساسات و رفتار متفاوت و حتی متضاد بین نسل ها و دهه های سنی هستیم که به شدت در حوزه های مختلف از جمله آسیب های خانواده روابط مختل عاطفی و اجتماعی و بسیار پرواضح در مسئله حجاب نمایان است.

در چنین جامعه ای نهادهای مستقر وظیفه خطیر مبتنی بر حراست از ارزش ها و هنجارها و انتقال متناسب آن به نسل های آتی را عهده دارند.

لذا "جامعه پذیری" یا همان انتقال ارزش ها و هنجارها به نسل های بعدی رسالت مهمی است که بر عهده ساختارها و نهادهای اجتماع به خصوص دستگاه هایی است که با جوانان نوجوانان و کودکان در ارتباطاند و وظیفه دارند با توجه به جامعه مخاطب و ویژگی های آن با استفاده از ابزارهای مختلف از جمله هنر، رسانه، ورزش و.... به این مهم بپردازند.

از جمله این نهادها وزارت ورزش و جوانان و نهادهای مرتبط با آن "سازمان تربیت بدنی" است. دستگاهی که غالب جامعه مخاطب آن را جوانان و نوجوانان تشکیل می دهند و از میدان هایی است که می تواند در زمینه درونی سازی ارزش ها و هنجارها بسیار موثر باشد.

هر چند در ورزش حرفه ای با همه چالش ها قهرمانان ما، مرزبان ارزش های بانوی مسلمان ایرانی بوده اند. ولی در همین عرصه نیز نتوانسته ایم الگوهای درخشانی را برای دختران کودک و نوجوان جامعه ارائه کنیم.

در ورزش همگانی نیز امروز شاهد شکل گیری گروه های کوه نوردی، دوچرخه سواری و ...هستیم که بستر بسیار مناسبی برای فعالیت های اصیل فرهنگی و تربیتی است، ولی آنچه در این گروه های غالب است، ترویج روابط عاطفی خارج از چارچوب و مخاطره آمیز برای اعضاست.

ورزش و جوانان تلفیق ارزشمندی است که می توان برپایه آن ارزش های ناب انسانی و اسلامی را درجامعه ایرانی نهادینه ساخت و آینده این مرز و بوم را از امنیت ،انسانیت، زیبایی و رشد لبریز ساخت.

اکثر تحقیقات صورت گرفته در جامعه نشان می دهد که بیشتر افراد شرکت کننده در ورزش نه تنها حجاب را مانع از ورزش کردن نمی دانند، بلکه آن را فرصتی برای شکوفایی خود می دانند.

فلذا در توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب نباید تنها زنان مخاطب قرار گیرند و نقش و مسئولیت مردان فراموش شود بلکه باید عفاف و حجاب به عنوان امری که به هر دو جنس زن و مرد مربوط می شود، تلقی شود و فضای فرهنگی و ورزشی جامعه می بایست به نحوی ساخته شود که افراد به صورت طبیعی در آن فضا به رعایت حجاب و عفاف رغبت نمایند و بدان عادت کنند.

نگارنده: عباس کشاورزیان کارشناس ارشد جامعه شناسی

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897697

دیگر خبرها

  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال جوانان منطقه است
  • افتتاح طرح برق‌آبی اومااویا در سریلانکا / رئیسی: ایران در حال اجرای طرح‌های بزرگ در ۲۰ کشور است
  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • چرا سعدی شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟
  • چرا شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟
  • توجه ویژه به معماری ایرانی_اسلامی در شهر تهران
  • گفت‌وگو با مسعود نجابتی، چهره سال هنر انقلاب اسلامی/ پیش‌درآمد هنر انقلاب برای طرح تمدن نوین اسلامی
  • ارزش‌های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی
  • ورزش های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی
  • ورزشکاران الگوی اخلاقی جامعه هستند