Web Analytics Made Easy - Statcounter

جرمی کوربین، رئیس حزب کارگر، حزب اصلی مخالفان انگلیس روز سه شنبه گفت: این حزب علیه هرگونه توافق برگزیت که محک‌های اصلی اقتصادی و سیاسی را برآورده نکند رای نخواهد داد.

وی همچنین گفت، تردید دارد این توافق به صلاح انگلیس باشد.

کوربین در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما به جزئیات آن چه بر سرش توافق شده هنگامی که در دسترس ما قرار گیرد نگاه خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما از نحوه مدیریت افتضاح این مذاکرات می‌دانیم که بعید است این توافق به صلاح کشور باشد.»

کوربین افزود: «حزب کارگر از اول به روشنی گفته است نیازمند توافقی برای حمایت از شغل و اقتصاد هستیم که ضمنا حامی استاندارد‌ها و حفاظت‌ها باشد. اگر این توافق محک‌های شش گانه ما را برآورده نکند و برای کل کشور کار نکند علیه آن رای خواهیم داد.»

احزاب مخالف در انگلیس در نامه‌ای به ترزا می‌نخست وزیر این کشور خواستار آن شدند وی به پارلمان اجازه دهد "یک رای گیری حقیقتا معنادار" درباره توافق برگزیت برگزار کنند که روز سه شنبه با اتحادیه اروپا منعقد شد.

جرمی کوربین رئیس حزب کارگر، یان بلاکفورد، رئیس حزب ملی اسکاتلند در پارلمان انگلیس و وینس کیبل، رئیس حزب لیبرال دموکرات در نامه‌ای مشترک خواستار حق اعمال اصلاحات در این توافق پیش از رای گیری شدند. آن‌ها به این ترتیب خواستند پارلمان بتواند درباره راهی جایگزین رای گیری کند.

بوریس جانسون وزیر امور خارجه پیشین انگلیس روز سه شنبه اعلام کرد ترزا می، نخست وزیر انگلیس و اتحادیه اروپا توافق نامه‌ای را درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) منعقد خواهند کرد که نقش انگلیس را به یک مستعمره ساده تنزل خواهد داد.

بوریس جانسون که رقیب بزرگ محافظه کار ترزا می‌محسوب می‌شود، در صفحه توئیتر خود با درج این مطلب نوشت: «هیچ کس گول این نمایش را نخواهد خورد. یک تاخیر جای یک تاخیر برنامه ریزی شده دیگر را می‌گیرد. در نهایت هم توافق نامه‌ای منعقد خواهد شد که به معنای تسلیم شدن انگلیس است.»

وزیر امور خارجه پیشین انگلیس در پیام توئیتری خود افزود: «با انعقاد این توافق نامه، کشور ما در اتحادیه گمرکی اروپا و تحت کنترل بروکسل خواهد ماند. مسلما مردم انگلیس در همه پرسی مربوط به برگزیت به این رای ندادند که کشورشان به یک مستعمره تبدیل شود. اما اگر مسیری را که دولت انگلیس در پیش گرفته است هر چه زودتر عوض کند، آینده‌ای درخشان در انتظار ما خواهد بود.»

یک مقام بلندپایه انگلیس روز سه شنبه اعلام کرد اتحادیه اروپا و ترزا می، نخست وزیر انگلیس، به انعقاد توافق نامه در خصوص خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) نزدیک شده اند و احتمالا ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده، آن را منعقد خواهند کرد.

دیوید لیدینگتون وزیر امور کابینه انگلیس که دست راست نخست وزیر انگلیس محسوب می‌شود در گفتگو با رادیو بی بی سی ضمن اعلام این خبر، افزود: «توافق برگزیت هنوز حاصل نشده است، اما این اتفاق به زودی خواهد افتاد.»

وی در پاسخ به این که آیاد این توافق نامه ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده امضا خواهد شد، گفت: «این امر ممکن است، اما هنوز مشخص نیست و من در این خصوص محتاطانه خوشبین هستم.»

لیام فاکس وزیر بازرگانی انگلیس که از طرفداران سرسخت برگزیت محسوب می‌شود اعلام کرد از چند روز پیش تلاش‌های گسترده‌ای برای انعقاد توافق برگزیت صورت گرفته است چرا که جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا بدون انعقاد توافق نامه، برای هیچکس یک راه حل رضایت بخش نیست.

لیام فاکس در سخنرانی خود در لندن تصریح کرد منتظر است تا از محتوای این توافق نامه اطلاع حاصل کند سپس درباره آن اظهارنظر نماید.

وی افزود: «در روز‌های اخیر تلاش‌های زیادی برای انعقاد توافق نامه درباره برگزیت صورت گرفته است و من فکر می‌کنم که آن چه می‌توان گفت: این است که همه تلاش‌ها انجام شده است چرا که هیچ کس در میان ما بر این عقیده نیست که برگزیت بدون توافق راه حل خوبی است.»

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: انگلیس اقتصادی و سیاسی اقتصاد اتحادیه اروپا اسکاتلند وزیر امور خارجه توئیتر امور خارجه دولت بی بی سی لندن اتحادیه اروپا انگلیس لندن جرمی کوربین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۷۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،در آستانه سفر رافائل گروسی، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز چهارشنبه یکم مه (۱۲ اردیبهشت) با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران تلفنی گفتگو کرد.

آنها درباره موضوعات مختلف از جمله برنامه هسته‌ای ایران صحبت کردند.

بورل در فرسته‌ای که در ایکس همرسان کرد درباره موضوع این گفتگوی تلفنی نوشت که مجددا بر اهمیت خویشتنداری و تنش‌زدایی در منطقه صحبت کرده و گفته «همچنین باید بر روی منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای کار کرد».

او درباره تحریم‌های جدید اروپا نوشت: «درباره تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه پهپاد‌ها و موشک‌های ایران توضیح دادم.» و افزود: «من همچنین پرونده شهروندان اتحادیه اروپا را که خودسرانه در ایران بازداشت شده بودند مطرح کردم.»

وزارت امور خارجه ایران نیز در فرسته‌ای در ایکس نوشت که امیرعبداللهیان در این گفتگو «با یادآوری تلاش‌های صورت گرفته و گام‌های مثبت» ایران در دیپلماسی لغو تحریم‌ها، به «زیاده‌خواهی» برخی طرف‌های مقابل در مذاکرات اشاره کرده و گفته است: «همکاری آژانس و ایران در مسیر خوب قرار دارد و ما از سفر رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران استقبال می‌کنیم.»

وزیر خارجه ایران همچنین از اروپا خواسته به نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی «احترام» بگذارد.

در حالی که غنی‌سازی اورانیوم در ایران تا یک درجه فراتر از میزان مورد نیاز برای تولید سلاح هسته‌ای و نیز موضوع محدودیت بازرسی‌های بین‌المللی بر فعالیت هسته‌ای ایران به نگرانی‌های جهانی دامن زده است، رافائل گروسی قرار است روز ۶ مه (۱۷ اردیبهشت) به ایران سفر و با مقامات جمهوری اسلامی دیدار کند.

سفر رافائل ماریانو گروسی همزمان با کنفرانس انرژی هسته‌ای ایران در اصفهان برگزار می‌شود، شهری که میزبان سایت‌های حساس غنی‌سازی است و در حمله آشکار اسرائیل در ۱۹ آوریل مورد هدف قرار گرفت. همچنین این سفر همزمان با تنش‌های منطقه‌ای گسترده‌تر در خاورمیانه از جمله جنگ اسرائیل و حماس در نوار غزه و حملات شورشیان حوثی مورد حمایت ایران به کشتی‌ها در یمن، انجام می‌شود.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که مقر آن در وین، پایتخت اتریش است، اعلام کرد مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در روز‌های ۶ و ۷ مه به ایران سفر می‌کند، اما در مورد برنامه و جلسات او توضیحی نداد.

تلویزیون دولتی ایران روز چهارشنبه به نقل از محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت که گروسی در «کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای» شرکت کرده و با او و دیگر مقامات دیدار خواهد کرد.

اسلامی گفت: «مطمئنم که ابهامات برطرف می‌شود و ما می‌توانیم روابط خود را با آژانس در چارچوب پادمان‌ها و معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی تقویت کنیم.»

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به ادامه تعامل تهران با آژانس همچنین گفته که در حال حاضر بیش از ۱۳۰ نفر از بازرسان آژانس مجازند برای بازرسی در ایران حضور داشته باشند.

دیگر خبرها

  • واکنش کاردار ایران به سخنان وزیر دفاع انگلیس
  • واکنش معاون دومای روسیه به چراغ سبز لندن به شلیک موشک‌های انگلیسی
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • واکنش کرملین به اظهارات خطرناک کامرون در مورد حمله به روسیه با سلاح‌های انگلیسی
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • قرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجران
  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان