Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم قزوین در مجلس گفت: در صورت ارائه گزارش‌های نقطه به نقطه توسط وزرا و دستگاه‌های مسوول به مردم، احتمال کم و کاستی در گزارش‌های رسمی کاهش می‌یابد. آفتاب‌‌نیوز : سیده حمیده زرآبادی در گفت‌وگو با ایسنا به تعامل بیشتر وزرا با مردم و تاثیر این اقدام بر تلطیف فضای جامعه اشاره کرد و گفت: وزرا باید صادقانه به مردم گزارش دهند و این گزارشها در بازه زمانی ۴ - ۵ ماهه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گزارش نقطه به نقطه به جامعه را مورد تاکید قرار داد و افزود: موضوعی که قطعا بر عملکرد وزرا و دستگاه‌های اجرایی زیرمجموعه آنها تاثیر مستقیم دارد، گزارش نقطه به نقطه و به دور از کلی‌گویی یا تعاریف کلی است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: گاهی در گزارشهایی که توسط دستگاه‌های اجرایی به مجلس یا سایر مراجع کشور داده می‌شود به بیان کلی از عملکردها پرداخته می‌شود یا به تعاریفی کلی از مفاهیم اقتصادی معطوف می‌شود که مورد تایید عموم جامعه نیست به طور مثال تعریف دولت از ایجاد اشتغال بیشتر معطوف به لیست وام‌های پرداختی برای ایجاد اشتغال است؛ صرف نظر از اینکه چه میزان از مبالغ پرداختی به بازار کار، تولید و خدمات وارد شده است، در حالی که ایجاد اشتغال در عرف جامعه به رفتن یک نفر به سر کار و پرداخت حق بیمه اطلاق می‌شود.
نماینده مردم قزوین در مجلس در پیشنهادی خواستار مشخص شدن اهداف و برنامه‌های وزرا در گزارشهای نقطه به نقطه دوره‌ای ۴ - ۵ ماهه شد و افزود: گاهی شاهدیم که در گزارش‌های مسؤولان به مجلس یا سایر مراجع هیچ کمی، کاستی و نقصی مشاهده نمی‌شود در حالی که گزارش‌های کامل باید هم کاستی‌ها و ضعفها را مورد توجه قرار دهد و هم میزان موفقیت‌ها و درصد فائق آمدن بر کاستی‌ها را گزارش کند و اساسا این نوع گزارشدهی به مردم است که موجب احیا و جلب اعتماد عمومی می‌شود.
زرآبادی ادامه داد: اگر گزارش‌دهی وزرا و سایر مسؤولان به جامعه مستمر و نقطه به نقطه شود، اولا این گزارشها در دفعات بعد هم تکرار می‌شود و ثانیا این گزارشها علاوه بر مقایسه با گزارشهای دوره‌های قبل و روشن و شفاف شدن ضعف‌ها و قوت‌های دستگاه‌های اجرایی برای جامعه، از ارائه گزارش‌های تکراری و فاقد حقیقت پیشگیری می‌شود چون مسؤولان گزارش دهنده می‌دانند مخاطب گزارشها که مردم هستند هوشیار و حساب‌گر هستند و کلاه سرشان نمی‌رود.
کد خبر: ۵۵۶۶۳۳ تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۳

منبع: آفتاب

کلیدواژه: زرابادی تعامل وزرا مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۸۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم ظهر یکشنبه در مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر و تجلیل از منتخبان اظهار کرد: نگاه اسلام به کارگر، نگاه قدرشناسانه است ولی نگاه نظام‌های سرمایه‌داری به کارگران نگاه بهره‌گیرانه و استثمارگرانه می‌باشد.

وی با تاکید بر اینکه جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد، افزود: این احترام باید تنها مختص یک روز در سال نباشد بلکه در طول سال این تکریم باید صورت پذیرد. کار و کارگر باید به یک ارزش جاری تبدیل شود و همه خود را به معنای واقعی مدیون کارگر بدانند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه ارزشمندی کارگر در مرحله اول ناشی از کار است، خاطرنشان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم که توسط مقام معظم رهبری به‌عنوان شعار سال جدید نامگذاری شده است بدون تلاش کارگران امکان‌پذیر نیست.

وی ادامه داد: دولت و مجلس برای بهبود کسب و کار توان مضاعف را به‌کار گیرند و برای تحقق این امر شعار کافی نیست و کارگران انتظار دارند اقدام عملی رخ دهد. تأمین امنیت شغلی جز مسائل مهم جامعه کارگری است و حقوق و مزایای کارگر متناسب با شرایط اقتصادی باید در نظر گرفته شود.

آیت‌الله آل‌هاشم با بیان اینکه معیشت یکی از دغدغه‌های جامعه کارگری است، تصریح کرد: باید به تأمین مسکن کارگران و ساماندهی قراردادهای کار توجهی بیشتری کرد. کارگر و کارفرما ۲ بال پرواز هستند که دولت و مجلس باید با سیاست‌گذاری درست رابطه منصفانه بین این ۲ بال را ایجاد کند.

کد خبر 6097648

دیگر خبرها

  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است؟
  • شهرکرد خنک‌ترین مرکز استان کشور
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • هشدار نگران‌کننده یک اقتصاددان نسبت به تشدید تورم/ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند