Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-03-29@07:03:17 GMT

تجربه سفر در زمان روی صحنه تئاتر

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۱۸۴۷۸

تجربه سفر در زمان روی صحنه تئاتر

به گزارش جهان نيوز، محمد عبدی کارگردان نمایش «سفر به آینده» که این روزها ساعت ۱۹:۲۰ در تالار هنر اجرا می‌شود، درباره این اثر نمایشی گفت: این نمایش بر اساس انیمیشن «ملاقات با خانواده رابینسون» و طرحی از جان برنستین توسط صبا سلیمانی نوشته شده است. این نمایش داستان پسری است که در یتیم‌خانه زندگی می‌کند و برای یافتن پدر و مادر واقعی‌اش دستگاه زمان می‌سازد و در زمان به سفر می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این مسیر به آینده خود نیز سفر می‌کند.

این کارگردان تئاتر کودک و نوجوان افزود: نمایش «سفر به آینده» پیش از این در جشنواره تئاترشهر به صحنه رفت که جوایز برگزیده نویسندگی، بازیگری زن و بازیگری مرد و هچنین لوح تقدیر موسیقی، طراحی لباس و طراحی صحنه را از آن خود کرد.

وی درباره گروه سنی مورد نظر نمایش «سفر به آینده» گفت: گروه سنی مخاطب این اثر، ۴ سال به بالا است.

عبدی درباره شکل و شیوه اجرای این اثر نمایشی اظهار کرد: در این اجرا سعی کردم بچه‌ها و کودکان و نوجوانان را با درام آشنا کنم چون بچه‌های ما آنقدر انیمیشن‌های بزرگ و خوب می‌بینند که دیگر نمی‌توان با آثار سطحی آن‌ها را جذب کرد.

کارگردان «سفر به آینده» در پایان سخنان خود تأکید کرد: به زعم خودم با این نمایش سعی کردم باعث پیشرفت تئاتر کودک باشم. موسیقی‌های این نمایش برگرفته از آثار موتزارت و بتهوون به شکلی فانتزی است. به طور کلی فضای اثر فانتزی است و سعی کردیم سلیقه مخاطبان کودک و نوجوان را بالا ببریم.

بازیگران «سفر به آینده» به ترتیب ورود به صحنه عبارتند از: هیراد محمدی، سمن قناد، آناهیتا خسروی، توحید نوروزی، اعظم شکوفه پور، محمد عبدی، مهدی ملکی، حمیدرضا گودرزی، علی نوری و میثاق آقا مولایی.

منبع:مهر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۸۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیق جدید: حضور در طبیعت ظاهراً تأثیر عمیقی بر نحوه تجربه زمان دارد

آیا تا به حال این احساس را به شما دست داده است که ساعات کافی در روز وجود ندارد؟ زندگی شهری به نوعی مشغله‌های فراوانی را برای انسان‌ها به‌وجود می‌آورد که رسیدگی به همه آن‌ها شاید زمان زیادی بخواهد.

اما بعد از این مشغله‌ها، وقتی به حومه شهر و طبیعت می‌روید، ناگهان همه چیز کندتر و آرام‌تر به نظر می‌رسد؛ انگار که سرعت زمان کندتر شده است. این فقط یک احساس ساده نیست و از نظر علمی نیز ثابت شده است؛ تحقیقات اخیر نشان داده‌اند که طبیعت می‌تواند حس زمان ما را تنظیم کند.

برای بسیاری از ما، ترکیبی از مسائل کاری، خانه و خانواده به این معنی است که همیشه احساس می‌کنیم زمان کافی نداریم. فقر زمانی نیز توسط فناوری های دیجیتال تشدید شده است. اتصال دائم به اینترنت، ساعات کاری را افزایش می دهد و می‌تواند روی تفریحات و اوقات فراغت ما تأثیر منفی بگذارد.

به گزارش دیجیاتو، تحقیقات اخیر نشان می دهد که پادزهر کمبود زمان ما ممکن است در طبیعت نهفته باشد. روانشناس ریچارد کوریا، از دانشگاه تورکو فنلاند، بر این باور است که حضور در طبیعت احتمالاً می‌تواند نحوه تجربه زمان را تغییر دهد و شاید حتی این حس به ما دست دهد که در طول روز زمان زیادی داریم.

کوریا تجربیات افراد را برای انجام انواع مختلف وظایف در محیط‌های شهری و طبیعی، مقایسه کرد. این مطالعات نشان داد که مردم در مقایسه با زمانی که در یک محیط شهری بودند، احساس افزایش زمان را در هنگام حضور در طبیعت گزارش می‌دادند.

برای مثال، مردم بیشتر احتمال دارد که پیاده‌روی در طبیعت را طولانی‌تر از پیاده‌روی به همان طول در شهر درک کنند. به طور مشابه، مردم گزارش می‌دهند که در طبیعت و حین انجام وظایف، زمان را کندتر از محیط‌های شهری حس می‌کنند.

برنامه‌ریزی عمیق برای زمان آینده در طبیعت

این فقط حس ما از زمان آنی نیست که توسط جهان طبیعی تغییر می کند، بلکه احساس ما نسبت به آینده را نیز تغییر می‌دهد. تحقیقات نشان می‌دهند که گذراندن زمان در طبیعت به تغییر تمرکز ما از لحظه فوری به آینده کمک می‌کند. بنابراین، طبیعت به‌جای تمرکز بر استرس ناشی از زمان، به ما کمک می‌کند تا نیازها و اهداف مهم‌تری را برای آینده خود متصور شویم.

این موضوع می‌تواند به ما کمک کند تا اقدامات خود را اولویت‌بندی کنیم و به اهداف بلندمدت خود برسیم؛ درست برعکس زمان‌هایی که در محیط شهری «فقط برای رفع نیازهای اولیه» برنامه‌ریزی می‌کنیم.

این امر تا حدی به این دلیل است که احتمالاً گذراندن زمان در محیط‌های سرسبز باعث می‌شود کمتر تکانشگر باشیم و رضایت فوری را به نفع پاداش‌های بلندمدت به تاخیر بیندازیم.

این پژوهش در ژورنال British Ecological Society منتشر شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تحقیق جدید: حضور در طبیعت ظاهراً تأثیر عمیقی بر نحوه تجربه زمان دارد
  • پیش‌فروش بلیت‌ نمایش «توقف اتانازی» آغاز شد
  • مروری بر ۷ دهه حضور علی نصیریان در دنیای نمایش | از خاک حاصلخیز صحنه سنگلج
  • خاطراتی از «بلبل» شدن فردوس کاویانی و چند ماجرای دیگر
  • قدردانی از هنرمندانی که چراغ تئاتر را روشن نگه داشته‌اند
  • «آن‌ها دروغ می‌گویند» در پردیس تئاتر شهرزاد
  • تئاتر به مثابه تجربه تجلی همزمان تفکر و زیبایی
  • نمایشِ بهرام افشاری ۲ میلیاردی شد
  • استقبال مخاطبان از «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت»
  • نمایشِ بهرام افشاری قبل از آغاز، ۲ میلیاردی شد!