Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با تاکید بر ضرورت در نظر گرفتن بودجه مناسب برای اجرای نقشه جامع علمی کشور و نظارت دستگاه‌های ناظر بر روند اجرای آن، گفت: حتما همه نخبگان علمی و اقتصادی و صنعتی کشور در به روزرسانی نقشه جامع علمی به ما کمک خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر منصور کبگانیان با بیان این‌که در یکصد و یازدهمین جلسه ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گزارش رصد و پایش پیشرفت‌های علمی برخی کشورهای منطقه ارائه شد، افزود: هدف از این کار، ارائه اطلاعات به‌روز از فعالیت‌های علمی کشورهای رقیب در منطقه، به سیاستگذاران و دست‌اندرکاران علم و فناوری کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد گزارش وضعیت آماری اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیز گفت: با توجه به نگرانی‌های پیش آمده در این زمینه، اعضای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، بر روی این موضوع تمرکز کرده‌اند و گزارش‌های متعدد در این زمینه با استفاده از سایر داده‌ها راستی آزمایی می‌شود. به همین منظور چند دستگاه موظف شده‌اند تا آمار خود را در این زمینه ارائه کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبییر ادامه داد: نکته مهم دیگری که در این زمینه مورد توجه ستاد است، اشتغال فارغ التحصیلان در رشته تخصصی خودشان است. در گزارش ارائه‌شده توسط مرکز آمار ایران اشاره شد نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی در سال 1396 نوزده درصد بوده است.

وی افزود: البته ما حدس می‌زنیم رقم واقعی بیشتر از این است، چون کارشناسان مرکز آمار ایران، اشتغال حتی برای یک ساعت در هفته را نشانه شاغل بودن فرد می‌دانند که به نظر می‌رسد این معیار دقیق نیست.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و دانشگاه آزاد اسلامی هم درجلسات آینده گزارش خود را ارائه خواهند کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به موضوع بازنگری در نقشه جامع علمی کشور گفت: در سال 1389 نقشه جامع علمی کشور تصویب و ابلاغ شد که این سند در آن زمان با توجه اطلاعات آن روز تدوین شده بود و مولفه‌هایی مانند رقبای علمی، آینده نگاری علم و فناوری و ... امروز تغییر کرده است و این موضوع نیز در خود متن نقشه جامع علمی کشور مورد اشاره قرار گرفته است.

کبگانیان ادامه داد: البته این کار از چند سال پیش در خود ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور آغاز شده بود و امسال نیز رهبر معظم انقلاب «مدظله العالی» نیز این موضوع را مورد تاکید قرار دادند.

دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: ایشان مکررا هم از خود نقشه جامع علمی کشور و هم از نحوه اجرای آن بارها ابراز رضایت فرموده‌اند و این نکته مایه خرسندی ماست.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان این‌که گزارش نحوه تکمیل شاخص‌ها و به‌روز رسانی آن‌ها در جلسه ستاد نقشه جامع علمی ارائه شد، ادامه داد: برای تدوین سند چند نگاه با رویکردهای متفاوت مد نظر بوده و اعضاء با توجه به تحریم‌های دشمنان، مقاوم‌سازی اقتصاد کشور از طریق دانش‌بنیان کردن آن را مورد تاکید قرار دادند.

کبگانیان گفت: در جلسه ستاد در نظر گرفتن بودجه مناسب برای اجرای نقشه جامع علمی کشور و نظارت دستگاه‌های ناظر بر روند اجرای نقشه جامع علمی کشور هم مورد تاکید قرار گرفت.

وی افزود: حتما همه نخبگان علمی و اقتصادی و صنعتی کشور در این به روزرسانی به ما کمک خواهند کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: آسیب اصلی در این زمینه اقتصاد علم و فناوری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه جامع علمي كشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۹۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حبیبی در جلسه ستاد بازسازی عتبات عالیات اسلامشهر که با حضور مسعود اسماعیل بیگی جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تهران برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: با تلاش‌های رئیس و اعضای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات اسلامشهر و مشارکت اقشار مختلف مردم و خیرین شهرستان، سال گذشته تعهدی که برای کمک به ساخت صحن عقیله بنی هاشم (س) در کربلای معلی تعیین شده بود به طور کامل محقق شد.

فرماندار اسلامشهر با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در خصوص نحوه امکان مشارکت مردم در این امر مقدس افزود: مردم اسلامشهر دلباخته و شیفته اهل بیت علیهم السلام هستند و بحمدا… سال گذشته با اقدامات تبلیغی خوبی که در قالب پویش《دعوت به بهشت》صورت گرفت، شاهد مشارکت قابل توجه مردم در زمینه کمک به بازسازی عتبات عالیات بودیم.

وی افزود: امیدواریم این روند در سال جاری نیز تداوم یابد.

کد خبر 6088700

دیگر خبرها

  • اختصاص اعتبار برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • نمایش توانمندی‌های صادراتی نخبگان کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • گزارش جامع رابطه مالی نفت و دولت در اختیار تصمیم‌گیران اقتصادی قرار گرفت
  • گزارش جامع رابطه مالی نفت و دولت در اختیار تصمیم گیران اقتصادی کشور قرار گرفت
  • راه‌حل رفع خطاهای کارشناسی در سند تحول و تعالی قوه قضاییه