Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، علیرضا خندان رو مدیرکل هواشناسی استان در سفر به قاینات  با بیان اینکه ایستگاه هواشناسی خضری دشت بیاض یک مرکز خودکار بدون نیاز به دیده بان است  و ایستگاه هواشناسی خضری دشت بیاض سالهاست که ساختمان و تجهیزات آن آماده است اما نیروی انسانی ندارد،  گفت: مشکل نیروی انسانی در کل استان وجود دارد ما فقط 32% چارت سازمانی نیرو داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی با بیان اینکه دو سوم پست های سازمانی ما خالی است افزود: تا بحال  مکاتبات زیادی بابت تامین نیروی خضری دشت بیاض  داشته ایم و قول هایی به ما داده اند که به محض صدور مجوز، تامین نیرو خواهیم کرد  و ضمن اینکه در حال حاضر هم ایستگاه خضری به عنوان یک مرکز خودکار بدون نیاز به دیده بان، کاملاً فعال است.

 

مدیرکل هواشناسی استان با بیان اینکه  در شهر نیمبلوک نیاز به ایستگاه نداریم گفت: استاندارد بین مراکز هواشناسی 85 کیلومتر هست که حتی ما ایستگاه خضری دشت بیاض  را بین اسلام آباد و خضری احداث کردیم و شرایط اقلیمی آن هم نسبتاً یکی است پس عملاً نیاز به ایستگاه مستقل نیست.

 

وی نیز با توجه به قرار گرفتن در مسیر جادۀ اصلی استان و شرایط اقلیمی، نیاز به یک ایستگاه هواشناسی جاده ای در گردنۀ خونیک احساس می شود،  افزود:  در گردنۀ خونیک نیاز هست و در برنامه های ما هم احداث ایستگاه در آنجا هست و مصوب شده و در صورت تامین اعتبار در پایان برنامۀ ششم ایستگاه در خونیک خواهیم داشت.

 

 مدیرکل هواشناسی استان خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل بالای کشاورزی در برنامه ششم پیش بینی شده که برای چند شهر استان ایستگاه هواشناسی کشاورزی خاص بزنیم یعنی روی محصولات اصلی و استراتژیک هر شهرستان به طور ویژه کار کنیم  که البته این هم مستلزم تامین اعتبار است.

 

وی ادامه داد: این نهاد تفاهم نامه هایی با وزارت نیرو و جهادکشاورزی بسته است  و در نقاطی که آنها ایستگاه ندارند ما احداث خواهیم کرد وبا توجه به شرایط اقلیمی منطقه نقاط جدیدی برای قاینات تعریف کرده ایم که در برنامۀ ششم انجام خواهد شد. ضمن اینکه به زودی جهت احداث ایستگاه باران سنجی در شهرک قدس اقدام خواهد شد.

 

"خندان رو "توسعه و ارتقاء ایستگاه های هواشناسی در قاینات را منوط به همکاری مسئولان خصوصاً فرمانداران دانسته و عدم همکاری فرماندار سابق گلایه مند بود و با گلایه از  برخی مسئولان خصوصاً فرماندار سابق قاینات گفت:  در قاینات کمترین توجه به بحث هواشناسی در سطح استان نمی شود.

 

وی تصریح کرد: ما شهرستانی داشتیم که با اولین تماس بنده فرماندار فوراً 200 میلیون اعتبار اختصاص داده اما در قاینات تا زمان آمدن آقای "عابدی "هیچ گونه همکاری احساس نمی شد و البته امسال آقای "عابدی " اعتباری تخصیص داده و امیدواریم همین روند با حضور آقای "کریمی" فرماندار فعلی هم ادامه داشته باشد.

 

مدیرکل هواشناسی استان  گفت: از مسئولان شهرستان تقاضا دارم که به کار هواشناسی اهمیت بیشتر داده چون ما اعتبارات محدودی داریم و بیشتر پروژه های ما از طریق اعتبارات شهرستانی که در اختیار فرمانداران هست انجام می گیرد و همچنین از مردم خواهشمندم نسبت به صرفه جویی در منابع آب خصوصاً در بخش کشاورزی جدیت به خرج دهند.

 

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۹۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان

فردوس کریمی در نخستین سفر استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی در سال ۱۴۰۳ به بخش ناغان، اظهارداشت: در قالب طرح پمپاژ آب ناغان سه ایستگاه پمپاژ، دو باب مخزن، هفت کیلومتر خط انتقال اجرا شده و در حال تملک اراضی هستیم.

وی افزود: طرح پمپاژ آب ناغان ۴۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای این طرح هزینه شده و جهت تکمیل و بهره‌برداری از طرح به هزار میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است.

بیشتر بخوانید

تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری

کریمی اضافه کرد: تخصیص جدیدی به نیاز آبی ناغان اضافه شد و هم‌اکنون۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات ناغان زیرپوشش آبیاری قرار داده شده است.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم ۸۵ مورد ساماندهی پرورش ماهی برای نخستین بار و همچنین تخصیص دو هزار و ۱۵۴ لیتر آب برای پرورش طیور، گلخانه‌ها و دامداری‌های ناغان انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی یزد
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است
  • حاجی آباد زیرکوه در صدر جدول بارندگی‌های خراسان جنوبی
  • تمدید اعتبار سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی سینما آزادی
  • بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد
  • گندم مورد نیاز چهارمحال و بختیاری تا خردادماه تأمین است