Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی حوزه علمیه کرمان گفت: روحانیت باید جریان ساز باشد و مدل های مختلف را طراحی کند چراکه نگاه رایج به حکمت، فقه و اخلاق جوابگو نیست و باید به سمت ارتقای دانش های دینی و فقه تمدنی حرکت کرد.

حجت الاسلام علیرضا انجم شعاع، معاون پژوهشی حوزه علمیه کرمان در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان ضمن تسلیت ارتحال حضرت علامه طباطبایی، گفت: حضرت علامه در میان اندیشمندان دینی از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند چراکه ایشان و سایر اندیشمندان با جانفشانی برای حفظ اسلام ناب از تمام توان و ظرفیت خود استفاده کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه علامه طباطبایی همواره به دنبال بیداری اسلامی بودند، افزود: در دوران حیات ایشان تفکرات مارکسیستی و شبهات دینی در حال گسترش بود در چنین شرایطی حضرت علامه طباطبایی به صحنه آمدند، در دانشگاه حضور پیدا کردند و در نهایت کتاب اصول فلسفه و روش رئالیسم را تألیف کردند و شهید مطهری نیز در همین مسیر حرکت کردند.

 

معاون پژوهشی حوزه علمیه کرمان با بیان این مطلب که علامه طباطبایی یک دوره تفسیر شیعه را تحت عنوان « تفسیر المیزان » تنظیم کردند، ابراز داشت: ایشان ورود خیلی خوبی به تفسیر قرآن داشتند چراکه تفسیر وی تاکنون یکی از بهترین تفاسیر قرآن کریم است و بطورکلی عامل ماندگاری علامه طباطبایی جریان سازی ایشان بود.

 

وی با اشاره به جمله حضرت امام رضوان الله علیه در منشور روحانیت که فرمودند: امروزه کفّار استراتژی دنیا را تهیه کرده اند، روحایت مأموریت دارد که دنیا را به سمت تحقق آرمان های اسلام پیش ببرد، بیان داشت: روحانیت باید جریان ساز باشد و مدل های مختلفی را طراحی کند چراکه نگاه رایج به حکمت، فقه و اخلاق جوابگو نیست و  باید به سمت ارتقای دانش های دینی و فقه تمدنی حرکت کنند.

 

حجت الاسلام انجم شعاع با بیان این مطلب که علامه طباطبایی نگاه تحولی داشتند و معتقد بودند که المیزان هر ساله باید تحولاتی به نسبت شرایط جامعه داشته باشد، تصریح کرد: نظام معرفتی باید متحول شود و به الگوهای اجتماعی و مدیریتی بیشتر توجه شود.

 

وی بیان کرد: در همه ارگان ها روحانیت حضور دارند اما ساختار مالی، اقتصادی، دیپلماسی و غیره، اسلامی نیست لذا باید به سمت ساختارسازی در سطوح اجتماعی و مدیریتی ورود حرکت کرد.

 

 

پایان پیام/480

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان همدان اردبیل شیراز خوزستان هفته کتاب و کتابخوانی بیرجند کردستان طرح 550 هزار هکتاری اجلاس جهانی گردشگری افتتاح پروژه ارتحال علامه طباطبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۹۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به وضعیت امکانات آموزشی خوزستان گفت: بعضا امکانات متوازن توزیع نشده است یا مدرسه‌ای در جایی ساخته شده است که دانش‌آموز ندارد.

عبدالله حبیبی با تاکید بر لزوم برگزاری مستمر جلسات این شورا اظهار کرد: انتظار می‌رود اعضای اصلی این شورا در جلسه حضور پیدا کنند.

وی با اشاره به برگزاری ستاد برزرگداشت روز معلم و جشنواره‌های قرآنی در ماه مبارک رمضان افزود: در حوزه پرورشی، جشنواره‌های قرآنی در سه شهرستان و همچنین ۸ هزار محفل انس با قرآن در مدارس برگزار شد و در محفل انس با قرآن که در آرامگاه علی بن مهزیار اهوازی برگزار شد، ۷۰۰ نفر حضور داشتند. البته تعهد می‌دهیم در دیگر ماه‌های سال هم محافل انس با قرآن برگزار شود.

حبیبی با بیان اینکه رتبه علمی آموزش خوزستان، آموزش دغدغه اداره‌کل آموزش و پرورش شده است، گفت: در حوزه آموزش نیز معاونان اداره‌کل را کدبندی کرده‌ایم و هر معاون شش شهرستان بر عهده گرفته است و امتحانات شهرستان‌ها را ارزیابی می‌کند.

وی بیان کرد: این معاونان، وضعیت هر شهرستان ارزیابی می‌کنند و مشاوره ارائه می‌دهند و در صورت نیاز مداخلات را انجام می‌دهند. امیدواریم رتبه علمی شهرستان‌ها ارتقا یابد.

حبیبی با اشاره به وضعیت امکانات آموزشی خوزستان گفت: بعضا امکانات متوازن توزیع نشده است یا مدرسه‌ای در جایی ساخته شده است که دانش‌آموز ندارد.

‌سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در حوزه ابتدایی دانش‌آموزان لازم‌التوجه شناسایی شده‌اند، افزود: این دانش‌آموزان در پنجشنبه‌های طلایی آموزش‌های لازم را می‌بینند. قطعا پوشش این طرح صددرصدی نخواهد بود، اما بخش زیادی از این دانش‌آموزان را پوشش می‌دهیم.

وی بیان کرد: در حوزه متوسطه دوم که دغدغه بیشتر ما است، از طریق فضای مجازی کلاس‌های آموزشی برگزار می‌شود. کلاس‌های فوق برنامه هم برای توانمندسازی معلمان و دبیران برگزار شده و همایش‌های جمع‌بندی نیز در تمام شهرستان‌ها در حال اجرا است.

حبیبی با اشاره به برگزاری کلاس‌های رفع اشکال و مرور درس‌ها برای دانش‌آموزان گفت: با توجه به وجود اشکالات اساسی، نمی‌توان پوشش صددرصدی دانش‌آموزان را در برگزاری این کلاس‌ها ارائه داد. آموزشگاه‌هایی (خصوصی) در نوبت صبح فعال هستند که تخلف بسیار بزرگی است که در خوزستان رخ می‌دهد و باید جمع شوند. این آموزشگاه‌ها، دانش‌آموزان را از کلاس فاصله می‌دهند و خانواده‌ها به ما فشار می‌آورند تا دانش‌آموزان بتوانند در این آموزشگاه‌ها حضور پیدا کنند؛ اما ما چه ابزاری داریم؟

‌سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: باید بپذیریم فضایی ایجاد شده است که خانواده‌ها برای نیامدن به مدرسه، کنار دانش‌آموزان آمده‌اند و می‌گویند مدرسه چیزی برای گفتن ندارد، زیرا در مدرسه، معلم کتاب و دانش را درس می‌دهد، اما در آموزشگاه‌ها چهار نکته تست و راه‌های میان‌بر جذاب را ارائه می‌دهند و این مسائل، موجب می‌شوند دانش‌آموز به مدرسه نیاید.

وی افزود: از سوی دیگر آموزش و پرورش محدودیت دارد در حالی که این آموزشگاه‌ها محدودیت ندارند. به طور مثال در استان خوزستان یکی از بهترین اساتید زیست‌شناسی، زن است که ما در این زمینه محدودیت داریم.

حبیبی با اشاره به در پیش بودن روز معلم گفت: دستورالعمل شناسایی معلمان نمونه از دی‌ماه سال گذشته ابلاغ شد و در فرآیند شناسایی معلمان، ۴ هزار همکار واجد شرایط در استان خوزستان مشخص شدند و پس از برررسی، ۱۳۰ نفر از آنها انتخاب شدند و در نهایت ۱۴ معلم نمونه انتخاب شدند که در مرحله کشوری نیز ارزیابی می‌شوند و امیدواریم معلم نمونه کشوری هم داشته باشیم.

وی افزود: در سال‌های گذشته بیشتر بر اساس ارائه مستندات معلمان نمونه انتخاب می‌شدند، اما امسال علاوه بر این، ارائه تدریس هم مد نظر قرار گرفت.

‌سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان در خصوص برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: استقبال نکردن و نبود همراهی مناسب برخی نهادها، شرکت‌ها و ارگان‌ها برای بهتر برگزار شدن این برنامه‌ها یکی از چالش‌ها در این خصوص است. پیشنهاد می‌شود امسال تامین امکانات رفاهی، در نظر گرفتن تخفیفات، تغییر فضای تبلیغاتی شهر در هفته معلم و برگزاری اردوی‌های راهیان پیشرفت ویژه همکاران نمونه و سایر معلمان، در نظر گرفته شود.

وی بیان کرد: امسال برای اولین بار جشن منسجم بزرگداشت مقام معلم در پارک لاله اهواز با ۱۱۰ غرفه با پیوست‌های فرهنگی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • مربیان باید موضوعات را با ارزش‌های دینی تبیین و تشریح کنند
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • آیت‌الله العظمی دوزدوزانی تبریزی: روحانیت فقط به عبا و عمامه نیست/ اشتباه عالِم مانند اشتباه فرد عادی نیست، عده‌ای را منحرف می کند/ روحانی واقعی برای تربیت دینی و انسانی باید تلاش و تبلیغ کند‌
  • جشن عبادت وبندگی ۲۲۰ دانش آموز بادرودی
  • رونمایی از کتاب «آب، حیات‌بخش مقدس» در کاشان
  • دانشگاه علامه‌طباطبایی میزبان ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب کنکور سراسری
  • برپایی آئین جشن تکلیف دختران سرفاریاب
  • انتصاب مشاور استاندار بوشهر در امور روحانیت
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • مشاور استاندار بوشهر در امور روحانیت منصوب شد