Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@02:26:22 GMT

شاخص های آموزشی در استان بوشهر رو به رشد است

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۱۹۹۲۹

شاخص های آموزشی در استان بوشهر رو به رشد است

بوشهر- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: هرچند به دلیل مشکلات متعدد گذشته و حال، آموزش و پرورش در این استان از نظر آموزشی جزو استان های برتر نیست اما شاخص های آموزشی در استان پس رفت نداشته و روبه رشد است.

به گزارش ایرنا، ناصر کرمی روز سه شنبه در نشست با تشکل های غیردولتی و خبرنگاران افزود: ضعف امکانات و کمبود فضای آموزشی، وجود کلاس های تخریبی، کمبود معلم، تناسب نداشتن حقوق معلمان با شرایط اقتصادی از جمله مشکلاتی است که باعث شده آموزش و پرورش استان بوشهر نتواند به هدف های خود برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: هرچند در زمان حاضر تعداد کلاس های تخریبی از یکهزار و 330 به 700 کلاس کاهش یافته ولی همین تعداد برای استانی با این جمعیت و ظرفیت های مهم اقتصادی بالاست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر بیان کرد: بیشترین کمبود امکانات آموزشی شامل تجهیزات و مواد مصرفی کارگاه ها و آزمایشگاه ها در هنرستان ها و مقطع متوسطه دوم باعث شده مشکلاتی در بخش آموزش داشته باشیم.
کرمی در باره کمبود نیروی انسانی اظهار داشت: خروجی نیروی انسانی مجرب در آموزش و پرورش استان بوشهر بیش از نیروهای ورودی است و بیشتر آنان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی استان تقاضای انتقال به مناطق خوش آب و هوا را دارند.
وی اضافه کرد: با توجه به کمبود نیروی انسانی ردیف های استخدامی که برای جذب نیرو گرفته می شود بویژه در بخش آقایان کامل نمی شود.
کرمی یادآور شد: از 14 هزار نیروی آموزش و پرورش استان بوشهر 9 هزار نفر معلم هستند و باید 3 درصد معلم ذخیره داشته باشیم که چندین سال است این اصل به دلیل کمبود نیرو رعایت نمی شود ولی با این وجود تلاش شده هیچ کلاسی بدون معلم نباشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: تنها نقطه قوت ما در نهاد تعلیم و تربیت دلسوزی و همراهی مردم و مسئولان است و در صورت نبود برخی کارشکنی ها می توان کارهای بزرگی انجام داد.
وی یادآور شد: پوشش تحصیلی دانش آموزان مقطع ابتدایی در استان بوشهر از میانگین کشوری بالاتر است و در متوسطه دوم به دلیل داشتن برنامه پیشرفت، دستاوردهای خوبی از جمله پوشش تحصیلی مناسب، ارتقای میانگین نمره و نمره نهایی ثبت شده اما در متوسطه اول به دلیل نداشتن برنامه پیشرفت خاصی حاصل نشده است.
کرمی، ارتقای رتبه کنکور استان بوشهر از رتبه 22 به 16 و رسیدن به میانه های جدول با همکاری مردم، مسئولان استان و شهرداران و دهیاران را ازجمله موفقیت های آموزش و پرورش این استان عنوان کرد.
وی تاکید کرد: برای بهبود وضعیت آموزشی استان بوشهر باید گفتمان آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت عمومی در این استان همه گیر شود و تا این امر محقق نشود اجرای برخی طرح ها فایده ای ندارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: در زمان حاضر این اداره کل 25 پروژه نیمه تمام دارد که برای تکمیل و بهره برداری از این پروژه براساس قانون حضور سرمایه گذار بخش خصوصی ضروری است.
وی یکی از مشکلات معلمان را پرداخت نشدن مطالبات آنها عنوان کرد و افزود: تاکنون یکهزار و 680 میلیارد ریال مطالبات فرهنگیان در سال 97 پرداخت شده با این وجود یکهزار و 520 میلیارد ریال از مطالبات آنان مربوط به سال های گذشته هنوز باقی است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در باره توزیع شیر رایگان در مدرسه ها گفت: مسئول توزیع شیر وزارت جهاد کشاورزی است که در 2 سال گذشته این طرح اجرا نشد و امسال وعده هایی برای اجرای آن داده شده که بموقع اطلاع رسانی می شود.
6047/6043

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش و پرورش روبه رشد بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۹۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم

وضعیت معلمان باتجربه که به صورت خرید خدمت آموزشی، ۱۰ سال است در خراسان جنوبی مشغول فعالیت در موسسات طرف قرارداد با آموزش و پرورش هستند، نامطلوب است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، طرح خرید خدمات آموزشی حدود یک دهه است که در کشور در حال اجرا شدن است.

دولت قبل در راستای جبران کمبود معلم در مناطق کم برخوردار و محروم اقدام به اجرای طرحی به نام خرید خدمات آموزشی کرد؛ در این طرح معلم مورد نیاز برای مدارس دوردست توسط شرکت‌ها و موسسات مورد تایید آموزش و پرورش از بین دانش آموختگان دانشگاه‌های مختلف انتخابات و پس از گذراندن گزینش و مراحل مختلف مورد انتظار توسط ادارات کل آموزش و پرورش با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی به سرکلاس‌های درس فرستاده شدند.

این طرح حدود یک دهه است که در کشور اجرایی شده و برخی نیرو‌های جذب شده در این طرح حالا سابقه تدریس حدود یک دهه‌ای در کلاس‌های شلوغ بالای ۳۰ نفر را دارند.

معلمان با تجربه و دوره دیده‌ای که با کمترین حقوق و دستمزد و آن هم تنها ۷ ماه و نیم در یکسال تحصیلی، علاوه بر مشکلات معیشتی و عدم امنیت شغلی با پرداخت‌های نامنظم روبرو هستند که مشکلات فراوانی را برای زندگی این افراد ایجاد کرده است.

یکی از این معلمان خرید خدمات آموزشی استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه حدود ۷ سال است که به عنوان معلم خرید خدمات آموزشی به کلاس درس می‌روم، گفت: هیچگاه حقوق اندک ما توسط موسسه به موقع واریز نشده است، به طوری که تاکنون فقط سه ماه و نیم حقوق دریافت کردیم و مایقی همچنان مانده است.

وی با اشاره به اینکه حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی حتی از قانون کارگری هم پایین‌تر است، افزود: سال‌ هاست که مسئولان و دولت‌های مختلف به ما قول و وعده جذب و تبدیل وضعیت را دادند، اما هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته و همه این وعده‌ها در حد حرف و شعار مانده است، چرا باید من معلم که با آینده سازان کشور سرکار دارم به جای دغدغه تعلیم و تربیت دغدغه کرایه منزل و معیشت داشته باشم.

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه بیشتر همکاران بنده متاهل و دارای فرزند هستند، افزود: شان و منزلت یک معلم نیست که صبح به مدرسه برود و عصر در تاکسی‌های اینترنتی و ... برای تامین معیشت کار کند، کی فرصت مطالعه و آمادگی برای کلاس درس می‌ماند؟

یکی دیگر از معلمان خرید خدمات آموزشی این استان نیز در گفتگو با دانشجو با گلایه از عدم پرداخت به موقع حقوق ها، گفت: شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش مدارس خصوصی و یا موسسات آموزشی هستند که در تامین منابع مالی مدرسه خود مانده‌اند، این‌ها چطور می‌توانند حقوق ما را تا زمان واریز حقوق‌ها توسط وزارت که معمولا نزدیک اسفند ماه است پرداخت کنند؟

او با اشاره به اینکه چرا در آزمون‌های استخدامی به ازای سنوات خدمت معلمان خرید خدمات آموزشی هیچ امتیازی قائل نشدند، گفت: بنده که هر روز باید هم به کلاس درس بروم و هم برای تامین معیشت شغل دوم داشته باشم، بدون هیچ امتیازی باید با افرادی رقابت کنم که در خانه فرصت خواندن و مطالعه برای آزمون استخدامی دارند؟

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه واقعا از این وضعیت سخت و بغرنج خسته و کلافه شده است، اظهارداشت: همه این‌ها یک طرف مصاحبه‌های روزانه معاونین وزیر آموزش و پرورش که هر روز خبر از تعدیل نیرو‌های خرید خدمات می‌دهند ما را بیشتر آزار می‌دهد و انگیزه را از ما گرفته است.

 

به گزارش دانشجو، وضعیت معیشتی معلمان خرید خدمت آموزشی در مناطق محروم کشور، به واسطه عدم تامین اعتبار به موقع توسط این موسسات برای پرداخت حقوق، در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نیاز به تصمیمات منطقی در خصوص تغییر وضعیت این دست از آموزگاران کشور هستیم.

دیگر خبرها

  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • استخدام ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در استان بوشهر
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد