Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمود نبویان معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی که متولی برگزاری جشنواره عکس «وحدت» است در نشست خبری این رویداد که به ارایه ۶۰ اثر اختصاص دارد به جایگاه وحدت در میان کشورهای اسلامی اشاره کرد و گفت: قرآن کریم نسبت به وحدت دو نگاه به مسلمانان داشته است؛ خداوند در این کتاب آسمانی هم امر به وحدت کرده و هم ما را از تفرقه نفی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وحدت امری فردی نیست بلکه اجتماعی است و باید کل جامعه وحدت داشته باشند.

معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با تاکید بر وحدت جوامع اسلامی اظهار کرد: اگر وضعیت ایران را در نظر بگیرید و تحریم شدن را بررسی کنید می‌بینید که اگر کشورهای اسلامی متحد بودند تحریم آمریکا چنین فشاری به مردم ایران وارد نمی‌کرد. کشورهای اسلامی با وحدت می‌توانستند روابط خود را با کشورهای سران کفر قطع کنند و از فروش نفت به آنها ممانعت کنند.

وی اعلام کرد: اگر بخواهیم جامعه را از زیر فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها بیرون بکشیم باید کشورهای اسلامی با هم متحد شوند.

حجت‌الاسلام نبویان یکی از برکات وحدت را رفاه دانست و گفت: اگر کشورها با هم متحد شوند هیچ تعرضی به کشورهای اسلامی نمی‌شود همچنین اگر کشورهای اسلامی یک ارتش مشترک تشکیل دهند و پول واحد داشته باشند دچار بحران اقتصادی نمی‌شوند. اگر به لحاظ اقتصادی اتحاد وجود داشته باشد تحریم بر ملت ایران معنا پیدا نمی‌کند.

وی همچنین بیان کرد: اگر ملت ایران بخواهد امنیت و اقتصاد خود را حفظ کند باید کشورهای اسلامی را به وحدت دعوت کند.

معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب تصریح کرد: کنفرانس وحدت ثمرات بسیار زیادی خواهد داشت و ما می‌توانیم با ایجاد اتحاد در زمینه تبادل دانش با دیگر کشورها ارتباط برقرار کنیم.

وی اظهار کرد: معنای وحدت این نیست که سنی شیعه شود یا شیعه سنی شود بلکه بحث ما وحدت است. ما معتقد به دست کشیدن از ایده و مذهب هشت‌گانه کشورهای اسلامی نیستیم بلکه بحث ما دست گذاشتن روی اشتراکات است. در فقه ۹۰ درصد اشتراک‌ اعتقادی وجود دارد که از جمله آن قرآن، پیامبر اسلام(ص) اهل بیت رسول خدا است.

نبویان با تاکید بر اینکه فشاری که امروز بر ایران، یمن و فلسطین است نشان از نبود وحدت میان کشورهای اسلامی است، گفت: وحدت مسلمانان و سران کشورهای اسلامی برکات مختلفی مثل امنیت، شکوفایی علم و پیشرفت اقتصادی را به دنبال دارد.

به گفته حجت الاسلام نبویان، امنیت، شکوفایی علم و پیشرفت اقتصادی از برکات وحدت میان کشورهای اسلامی است.

در دومین جشنواره عکس «وحدت» از میان ۳۲۷۰ اثر ارایه شده به دبیرخانه ۶۰ عکس با موضوع سبک زندگی، قدس و فلسطین، وحدت و دستاوردهای نظام از ۲۳ آبان برگزار شده و تا ۲۹ آبان ماه در حوزه هنری به نمایش در آمده است.

کد خبر 4458308 فاطمه حامدی خواه

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره عکس وحدت نمايشگاه عكس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۰۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار

به گزارش خبرگزاری مهر، شایسته مراد زاده معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در دیدار با علی‌اکبر صفای مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بر علاقه‌مندی دولت این کشور برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در بندر چابهار تاکید کرد.

معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در این نشست افزود: روابط دو جانبه تجاری و اقتصادی بین تهران و دوشنبه در سطح خوبی قرار دارد.

وی با اشاره به سوابق تاریخی و فرهنگی مشترک بین ایران و تاجیکستان، اظهار داشت: در ۲ سال گذشته سطح روابط اقتصادی و جابه‌جایی کالا بین دو کشور رو به رشد بوده و افزایش یافته است.

مراد زاده همچنین از علاقه تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار خبر داد.

اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه روابط تجاری با کشورهای فارسی زبان

در این دیدار همچنین علی‌اکبر صفایی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی نیز با اشاره اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و بازرگانی با کشورهای همسایه به ویژه با کشورهای فارسی زبان، تاکید کرد: رویکرد تهران در توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و ترانزیتی با کشورهای همسایه، منافع برد- برد و اشتراکی برای همه فعالان اقتصادی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مطابق برنامه‌ریزی انجام شده و اهتمام وزیر راه و شهرسازی ایران برای اتصال بندر چابهار به راه‌آهن سراسری کشور در یک سال آینده، تاکید کرد: با حضور دولت هند و سرمایه‌گذاری یک شرکت هندی در بندر چابهار، علاوه بر ارتقای ظرفیت‌های زیرساختی و تجهیزاتی این بندر، عملکرد تخلیه و بارگیری بندر چابهار نیز به بیش از پنج میلیون تن افزایش یافته است.

صفایی با بیان اینکه آینده تجاری و بازرگانی بسیار خوبی در انتظار بندر چابهار است، افزود: هم اکنون کشتی‌های لاینر به صورت مستقیم از هند و چین در بندر شهید بهشتی چابهار پهلوگیری می‌کنند.

وی با استقبال از سرمایه‌گذاری زیرساختی دولت و شرکت‌های خصوصی مورد تأیید تاجیکستان در بندر چابهار برای ساخت محوطه لجستیکی در این بندر تاکید کرد: مدل اقتصادی و بازرگانی مد نظر دولت تاجیکستان، میزان و مدت قرارداد سرمایه‌گذاری این کشور در بندر اقیانوسی چابهار را تعیین خواهد کرد.

به گفته صفایی، سرمایه‌گذار تاجیکی این امکان را دارد با ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار، از آن برای ترانزیت کالاهای کشورش و کالاهای سایر کشورها استفاده کند و از تسهیلات و تخفیف‌های ترانزیتی بندر چابهار بهره ببرد.

کد خبر 6087361 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • نمایش وحدت و همدلی با برگزاری جشنواره اقوام در بندرترکمن
  • توانمندی‌های تئاتر ایران ناب است/ در حال رایزنی با کشورهای شرق آسیا و اروپا برای اجرا هستیم
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • افتتاح ۳ مگاپروژه حوزه انرژی سریلانکا توسط سید ابراهیم رئیسی/ امضای ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا/رئیسی: تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده است/ رئیس جمهور سریلانکا: از حمایت های ایران تشکر می کنیم
  • اخبار سیاسی ۵اردیبهشت؛ تاکید رهبر انقلاب بر حال خوب کارگران/افتتاح «اومااویا» با حضور رئیسی
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • تعطیلی پنجشنبه ها از موانع اصلی عدم تحقق شعار سال است