Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-25@17:44:54 GMT

تقاضای نفت اوپک در سال ۲۰۱۹ کاهش می یابد

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۰۴۳۲

تقاضای نفت اوپک در سال ۲۰۱۹ کاهش می یابد

اوپک در گزارش ماه نوامبر (آبان-آذر) خود، تقاضای نفت این سازمان در سال ۲۰۱۸ را ۳۲ میلیون و ۵۹۰ هزار بشکه در روز برآورد و پیش بینی پیش بینی کرد، این میزان در سال ۲۰۱۹ با کاهش یک میلیون و ۵۰ هزار بشکه در روز، به ۳۱ میلیون و ۵۴۰ هزار بشکه در روز می رسد.

 

سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) در تازه ترین گزارش خود، تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۱۸ را ۹۸ میلیون و ۷۹۰ هزار بشکه در روز برآورد کرد که نسبت به سال گذشته ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۴ درصد افزایش دارد.

بنا به این گزارش، ۶۶ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه از مقدار یاد شده توسط تولیدکنندگان غیراوپک و نفت غیرمعمول اوپک و بقیه با عرضه نفت اوپک تامبن می شود.

این کارتل نفتی همچنین، تقاضای نفت این سازمان در سه ماهه چهارم امسال را ۳۳ میلیون و ۵۰ هزار بشکه در روز برآورد کرد که نسبت به سه ماهه سوم ۴۰۰ هزار بشکه در روز افزایش پیدا می کند.

بر اساس گزارش ماه نوامبر اوپک و مطابق اعلام منابع ثانوی، این سازمان در ماه اکتبر (مهر-آبان) ۳۲ میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرده است که از ماه گذشته ۱۲۷ هزار بشکه بیشتر است.

این در حالی است که تولید نفت سنگین ایران از سه میلیون و ۴۵۲ هزار بشکه در روز در ماه سپتامبر (شهریور-مهر) به سه میلیون و ۲۹۶ هزار بشکه در روز در ماه اکتبر(مهر-آبان) کاهش یافته است.

کاهش روزانه ۱۵۶ هزار بشکه ای نفت ایران و ۴۰ هزار بشکه ای نفت ونزوئلا به طور عمده توسط امارات متحده عربی و عربستان به ترتیب با ۱۴۲ و ۱۲۷ هزار بشکه در روز جبران شده است.

همچنین بنا به اعلام اوپک، هر بشکه نفت این سازمان در ماه اکتبر به بهای ۷۹ دلار و ۳۹ سنت معامله شد که نسبت به ماه گذشته ۲.۹ درصد افزایش دارد.

نفت سنگین ایران نیز در ماه اکتبر با ۲.۳ درصد افزایش قیمت نسبت به ماه گذشته، به طور متوسط به بهای ۷۷ دلار و چهار سنت در هر بشکه معامله شد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۰۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو‌های تسلا کاهش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری علم  و فناوری آنا به نقل از رویترز، شرکت تسلا پس از کاهش قیمت خودرو‌های خود در ایالات متحده آمریکا تصمیم گرفته است این کاهش قیمت را در کشور‌های دیگر نظیر آلمان و چین نیز اعمال کند.

این شرکت که با کاهش فروش و تشدید جنگ قیمت خودرو‌های الکتریکی (EVs) میان شدکت‌های سازنده دست و پنجه نرم می‌کند، تصمیم دارد با افت فروش خودور‌های خود مقابله کند و به همین دلیل قیمت را در تعدادی از بازار‌های اصلی تسلا از جمله چین و آلمان کاهش می‌دهد؛ قرار است این کاهش قیمت در برابر خودرو‌های برقی چینی به صورت ویژه اعمال شود.

این کاهش قیمت پس از آن صورت گرفت که تسلا به مدیریت ایلان ماسک، در ماه آوریل گزارش داد که تحویل خودرو‌های جهانی آن در سه ماهه اول سال جادی میلادی برای نخستین بار در نزدیک به چهار سال اخیر کاهش یافته است.

ماسک در پستی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرده شرح داده، قیمت‌های تسلا باید مرتباً تغییر کند تا تولید با تقاضا مطابقت داشته باشد.

براساس داده‌های موجود، تسلا به عنوان رهبر بازار خودرو‌های برقی، بیش از یک سال است که با کاهش فروش خودرو‌های خود مواجه شده است. از طرفی، سرعت پایین این شرکت در به‌روزرسانی مدل‌های قدیمیِ ارزان‌تر در عقب‌افتادن آن نسبت به شرکت‌های چینی مؤثر بوده؛ تسلا به دلیل بهره‌بردادی از نرخ بهره بالا نسبت به بروزرسانی مدل‌های قدیمی بی‌توجهی کرده و در این بین با تغییر سلیقه مشتریان خود مواجه شده است.

به گفته سخنگوی تسلا، در بسیاری از کشور‌های دیگر در اروپا، خاورمیانه و آفریقا نیز قرار است کاهش قیمت اعمال شود.

متخصصان حوزه خودرو باور دارند، تسلا در به‌روزرسانی مدل‌های قدیمی خود آهسته عمل کرده، در حالی که رقبای این مدل از خودرو در چین، به عنوان بزرگترین بازار خودروی جهان، مدل‌های بروز و ارزان‌تری را عرضه می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱
  • قیمت خودرو‌های تسلا کاهش می‌یابد