Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-19@20:31:30 GMT

سرمایه گذاری ایدرو در استانهای کمتر توسعه یافته

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۰۷۸۲

به گزارش ایلنا به نقل از وزارت صنعت معدن تجارت ؛ معاون وزیر و رئیس هیئت عامل ایدرو افزود: در این راستا ، سازمان تاکنون اقدام به انعقاد سه قرارداد مستقل پروژه یابی و مطالعه فرصت سرمایه گذاری صنعتی برای هفت استان کردستان ، کرمانشاه ، ایلام ، لرستان ، چهار محال و بختیاری ، کهگیلویه و بویر احمد و اردبیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصور معظمی تصریح کرد: در این مطالعات ضمن شناسایی فرصت های توسعه زنجیره ارزش در رشته صنعت‌های حائز اولویت در هر منطقه و استان های مورد نظر و برگزاری جلسات متعدد با نهادهای مختلف ملی و استانی ، نسبت به بازدید از صنایع استان و استفاده از دیدگاه های خبرگان صنعت اقدام کرده است تا در نهایت ضمن شناسایی فرصت های سرمایه گذاری ، مطالعات امکان سنجی ومقدماتی برای برخی از طرح های صنعتی منتخب صورت گیرد.

معظمی افزود: در این فرایند، ایدرو در نظر دارد از طریق فراخوان و ارائه طرح ها به مراجع استانی ، نسبت به مشارکت با بخش غیر دولتی جهت اجرای طرح ها اقدام و در اجرای چند طرح منتخب در چارچوب صنایع هدف سازمان از جمله صنایع حمل ونقل، صنایع نوین و نفت وگاز و پتروشیمی مشارکت کند.

معاون وزیر و رئیس هیئت عامل ایدرو همچنین با اشاره به برخی محدویت‌های قانونی و مالی ناشی از عدم بازگشت منابع حاصل از واگذاری شرکت‌ها و عدم تخصیص منابع بودجه‌عمومی گفت‌: حدود ۴۵ درصد از پروژه‌های سرمایه گذاری ایدرو ، در مناطق محروم کشور واقع شده و در دست اجرا است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۰۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال

مختار احمدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تعاونی‌ها را مصداق بارز تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» دانست که یکی از ارکان مهم اقتصاد مقاومتی به شمار می‌روند.

وی از اهتمام ویژه دولت سیزدهم به توسعه تعاونی‌ها یاد کرد و با اشاره به تدوین سند توسعه تعاون، خاطرنشان کرد: این سند تکالیفی را جهت تقویت و توسعه تعاونی‌ها بر عهده دستگاه‌های مختلف قرار داده است، با هدف اینکه بخش تعاون سهم ۲۵ درصدی خود را در اقتصاد کشور بازیابد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه سند توسعه تعاون در استان کرمانشاه نیز با جدیت دنبال می‌شود، افزود: شورای توسعه تعاون نیز به ریاست استاندار در کرمانشاه تشکیل شده و امسال نیز برنامه‌های خود را در این زمینه ادامه خواهیم داد.

احمدی سپس اشاره‌ای به وضعیت تعاونی‌های کرمانشاه داشت و از فعالیت ۳۲۰۰ تعاونی در استان یاد کرد که بالغ بر یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت استان عضو این تعاونی‌ها هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته در استان کرمانشاه ۶۰ تعاونی جدید با اشتغالزایی حدود دو هزار نفر ایجاد شد، عنوان کرد: برای امسال نیز برنامه داریم تعاونی‌های استان را توسعه دهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای امسال نیز ایجاد ۶۰ تعاونی جدید در استان با پیش‌بینی اشتغال ۱۶۰۰ نفر در دستور کار است، یادآور شد: تاکید جدی امسال بر تشکیل تعاونی‌های دانش‌بنیان در سطح استان است.

احمدی یکی دیگر از برنامه‌های امسال را تشکیل شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران در شهرستان‌های استان اعلام کرد و افزود: در حال حاضر این تعاونی در شش شهرستان سنقر، صحنه، کنگاور، سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و گیلانغرب تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: امسال نیز برنامه داریم این شرکت‌های تعاونی را در سایر شهرستان‌های استان نیز تشکیل دهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از مزایای تشکیل تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستان‌ها یاد کرد که باید حداقل نیم درصد جمعیت شهرستان عضو آن باشند و افزود: این تعاونی‌ها می‌توانند با جمع‌آوری سرمایه‌های خرد مردم در همه زمینه‌های اقتصادی، کشاورزی، خدمات، صنعت، عمرانی و... فعالیت داشته باشند و دستگاه‌های دولتی نیز مکلفند این شرکت‌های تعاونی را در مناقصات و مزایده‌ها در اولویت قرار دهند.

احمدی معتقد است، این تعاونی‌ها مصادیق واقعی افزایش مشارکت مردم و کاهش تصدی‌گری دولت هستند و باید نقش آنها در شهرستان‌ها پررنگ شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه یکی از رویکرد‌های مهم امسال استان تشکیل تعاونی‌ها با اتکا به فارغ التحصیلان دانشگاهی است، افزود: یکی از راهکار‌های کاهش بیکاری بین دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها، تشکیل شرکت‌های تعاونی است.

به گفته این مسئول، از آنجایی که عمده فارغ التحصیلان با مشکل تامین مالی و همچنین تضامین برای اخذ تسهیلات بانکی مواجهند، تشکیل تعاونی از یک سو به تجمیع سرمایه‌های خرد آنها کمک می‌کند و از سوی دیگر امکان استفاده از ظرفیت صندوق ضمانت بخش تعاون را نیز خواهند داشت.

وی تاکید کرد: به علاوه هر ساله خط اعتباری تسهیلاتی در کل کشور برای تعاونی‌ها از سوی بانک توسعه تعاون در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند به حل مشکل تامین مالی تعاونی‌ها کمک کند.

احمدی از دستگاه‌هایی که صادر کننده مجوز سرمایه‌گذاری هستند نیز خواست از یکسو متقاضیان سرمایه‌گذاری را به تشکیل شرکت‌های تعاونی سوق دهند و از سوی دیگر فرآیند صدور مجوز‌های مختلف برای تعاونی‌ها خصوصا تعاونی‌هایی که با رویکرد فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند را تسهیل کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • سفرای ایران از فرصت نمایشگاه کتاب تهران در توسعه دیپلماسی فرهنگی استفاده کنند
  • پیش‌بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات گاز ایران به عراق
  • صنعت نساجی استان زنجان جزو صنایع برتر کشور است
  • همایش بزرگ سرمایه گذاران استان سمنان آغاز به‌کار کرد
  • دسترسی آسان سرمایه‌گذاران خارجی به خدمات فراجایی در قم
  • تولید در واحدهای صنعتی استان سمنان کمتر از توان واقعی است
  • معرفی کسب‌وکارها در رویداد «معرکه» نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • «معرکه» محلی برای معرفی کسب و کار‌ها در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی هرمزگان به چرخه تولید
  • هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال