Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، علی بهادر، رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز شب گذشته، 22 آبان‌ماه در مراسم افتتاحیه كنگره بین‌المللی «سلامت برای صلح» كه در شیراز برگزار شد، گفت: کجروی و انداختن كشورها به جان هم موقعیتی را فراهم كرده كه سلامت انسان را مورد هدف قرار داده است.
وی با بیان اینکه خداوند در ١٤٠ آیه قرآن از صلح سخن گفته است، گفت: خشونت و جنگ ناشی از دوری از خداوند، دین و اسلام است پس آیا می توان این دین را جنگ ستیز دانست؟
بهادر با تصریح اینكه ادیان ابراهیمی، مسیحیت و یهودیت دین آرامش و دعوت به صلح هستند، افزود: كسانی مانند ترامپ و داعش دركی از انسانیت ندارند چه برسد به درك از دین خود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با طرح این پرسش که چگونه انسان‌هایی كه پیرو پیامبر مهربانی هستند جنگ‌‌‌طلب می‌شوند؟ گفت: امروز کسانی که درکی از انسانیت ندارند، فرد یا افرادی كه برخلاف معیارهای انسانی رفتار می‌كند را صلح‌طلب نامیده می‌نامند.
بهادر بیان كرد: نیروهای بخش سلامت در فضای ناعادلانه خون‌ریزی و جنگ نقش مهم مهیا كردن ارائه خدمات سلامت در مواقع بحرانی ناشی از جنگ و خشونت را بر عهده دارند.
وی با بیان اینكه جنگ تنها خشونت و خون‌ریزی و لشكركشی نیست كه تحریم‌های اقتصادی در بخش غذا، تجهیزات و دارو نوعی جنگ و خشونت است، گفت: دانشگاه علوم پزشكی شیراز برای اولین بار در ایران نقش حرفه‌ای متخصصان سلامت در كاهش خشونت و گسترش صلح گستری را ایجاد كرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ابراز امیدواری کرد که با ایجاد یك دبیرخانه دائمی گامی برای شناساندن نقش ضابطین سلامت در مواقع جنگ و بحرانی تثبیت شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي علي بهادر صلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۰۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی گفت: در راستای دستور وزیر بهداشت و با توجه به ماموریت مهم و جدید جوانی جمعیت (دستیابی به نرخ باروری ۲.۵) تقویت ساختار تشکیلاتی متناظر مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور امری ضروری بود که پس از بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته توسط معاونت‌های توسعه و بهداشت به جمع بندی نهایی رسید و ابلاغ شد.

وی بیان داشت: از جمله مواردی که در ساختار جدید به آن توجه ویژه شده است موضوع بازنگری گروه‌های سنی بود که با توجه به این اقدام و تقویت ساختاری صورت گرفته انتظار می‌رود شاهد رشد و شکوفایی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور باشیم.

مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت پیش از این با عنوان دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس در معاونت بهداشت وزارت بهداشت فعالیت داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • نقش ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری کلیدی است
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد