Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از ایلام، کریم همتی در نشست مشترک هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اصحاب رسانه استان ایلام اظهار داشت: پیشنهاد می‌شود بخشی از پولی که بابت خروج زائران از کشور اخذ می‌شود، در اختیار استاندار ایلام و یا دانشگاه علوم‌پزشکی قرار بگیرد تا زیرساخت‌های استان برای پذیرایی از حجم عظیم زائران حسینی مهیا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او تصریح کرد: با توجه به شرایط جوی استان در ایام اربعین که از این پس به سمت فصل گرما می‌رود و مشکل اسکان زائران، یک فضای فیزیکی مناسب و ثابت در اختیار دانشگاه علوم پزشکی ایلام قرار بگیرد تا خدمات رسانی آن مکان علاوه بر ایام اربعین، به صورت مداوم و در طول سال نیز انجام بگیرد.

همتی عنوان کرد: از مسئولین نظام جمهوری اسلامی می‌خواهیم که به این مهم توجه کنند.

او یکی از اتفاقات خوب در ایام اربعین را اهداء 150 میلیارد ریال تجهیزات توسط وزارت بهداشت به استان ایلام اعلام کرد که این موضوع می تواند به بهینه کردن شرایط بهداشت و درمان استان کمک کند.

ارائه 600 هزار خدمت به زائران اربعین 97

رییس دانشگاه علوم‌پزشکی ایلام اعلام کرد: در ایام اربعین امسال 600 هزار خدمات به زائران ارائه شد که بیشتر این خدمات توسط دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته است.

او گفت: همچنین در این ایام 78 هزار و 661 زائر به بیمارستان های علوم پزشکی در مرز مهران مراجعه کردند که از این تعداد 818 نفر خارجی بوده و 70 هزار و 668 نسخ دارویی نیز ثبت شده است.

همتی با بیان اینکه وزارت بهداشت و استانداری ایلام در راستای خدمت رسانی به زائران از حوزه سلامت حمایت کردند، افزود: یک هزار و 200 نیروی عملیاتی در مرز مهران و مسیرهای ورودی حضور فعال داشتند و تمام جناح های سیاسی، اجتماعی و همه مردم در این مدت فعالیت گسترده ای داشتند که از سال 83 تاکنون در نوع خود بی نظیر است.

او در خصوص فوتی‌ها و جراحی‌های ایام اربعین افزود: در این مدت 9 زائر در حوادث جاده ای در راه های مواصلاتی به مرز مهران فوت شدند و تعداد یک هزار و 221 مورد عمل جراحی نیز در سطح بیمارستان های استان صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: همچنین 150 دستگاه آمبولانس،10 اتوبوس آمبولانس و 9 هلی کوپتر نیز به زائرین اربعین ارائه خدمت کردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اتوبوس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی دانشگاه علوم پزشکی سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۱۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی

محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه بزرگ ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. بنابر این کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن ها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت بزرگ جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد