Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علی جهانگیری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی اظهار کرد: در زمستان 1396، استان آذربایجان شرقی در رتبه 22 بهبود فضای کسب‌وکار در بین سایر استان‌های کشور قرار داشت. با توجه به پتانسیل استان این رتبه برای جذب سرمایه‌گذاری غیرقابل‌قبول بود. لذا موضوع ارتقا فضای کسب‌وکار استان در دستور کار کارگروه امور اقتصادی استان قرارگرفته و هدف‌گذاری برای رتبه زیر 15 صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین راستا کمیته تخصصی بهبود فضای کسب‌وکار استان با برگزاری جلسات مستمر هفتگی ضمن بررسی موضوع، اصلاح فرایند و حذف فرایندهای موازی و زائد دستگاه‌های اجرایی استان را در دستور کار خود قرارداد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان شرقی  با اشاره به آخرین آمار موجود در این حوزه گفت: بر اساس گزارش مرکز آمار و اطلاعات اقتصادی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران که مرجع قانونی پایش محیط کسب‌وکار در کشور است، رتبه فضای کسب‌وکار استان در بهار 1397 با 17 پله بهبود به 5 ارتقا یافت و الحمدالله با پیگیری‌های جدی و ادامه روند کار در تابستان 1397 به رتبه اول در بین سایر استان‌های کشور رسیده است.

جهانگیری خاطرنشان کرد: برنامه کارگروه امور اقتصادی استان ادامه روند جاری و حفظ جایگاه استان تا پایان سال و طی سنوات آتی است.

وی با اشاره به‌ضرورت پیگیری مستمر فضای کسب‌وکار در سطح استان افزود: امروزه افزایش رقابت‌ها در سطح بین‌المللی برای کسب جایگاه مطلوب در جذب سرمایه‌گذاری ، موضوع بهبود فضای کسب‌وکار را در کانون توجه دولت‌ها قرار داده است. بدیهی است که پیامدهای ناشی از بهبود فضای کسب‌وکار، تأثیرات مستقیم، غیرمستقیم و درعین‌حال قابل‌توجهی را برای شاخص‌های اقتصادی و به‌تبع آن رشد اقتصادی خواهد داشت.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی استان آذربایجان شرقی زمستان شاخص صنایع و معادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۱۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل قرارگاه آموزشی برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد نایب‌رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی این استان نیاز به تشکیل قرارگاه آموزشی است.

«سید ریحان ناجی‌مقدم» در جمع خبرنگاران افزود: وضعیت فضای آموزشی در شهرستان بویراحمد سیاه و کیفیت آموزشی در این شهرستان پایین است. 

وی اظهار کرد: باید مسئله آموزش دغدغه همه مسئولان شود تا از این بحران عبور کنیم.

نایب‌رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: وقتی در یک کلاس درس ۴۵ نفر دانش‌آموز در حال درس خواندن هستند، معلم وقتی که به وضعیت تحصیلی همه این دانش‌آموزان رسیدگی کند، با مشکل مواجه می‌شود.

ناجی مقدم تصریح کرد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۷۵ پروژه و فضای آموزشی خیرساز در استان کهگیلویه و بویراحمد با متراژ یک هزار و ۵۱۲ متر در استان اجرا شد.

وی ادامه داد: از این تعداد پروژه، ۳۸ پروژه در شهرستان بویراحمد،۳۶ پروژه در شهرستان کهگیلویه، ۲۸ پروژه در شهرستان مارگون، ۲۰ پروژه در شهرستان باشت، ۱۹ پروژه در شهرستان گچساران، ۱۱ پروژه در شهرستان بهمئی، ۱۰ پروژه در شهرستان چرام، ۱۰ پروژه در شهرستان دنا و سه پروژه در شهرستان لنده احداث و به بهره‌برداری رسید.

نائب رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در جشنواره آبان ماه ۱۴۰۲ بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تعهد خیرین بوده که ۷۷ میلیارد تومان این میزان تحقق پیدا کرده است.

ناجی مقدم تاکید کرد: در همین چند روز گذشته نیز پروژه‌های خیری در شهرستان‌های کهگیلویه و باشت کلنگ‌زنی شده است.

وی با بیان اینکه تا مهرماه آینده همه این پروژه‌ها به اتمام می‌رسند، اظهار کرد: برای برون رفت از وضعیت نامطلوب فضای آموزشی استان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه در شهرستان بویراحمد باید به شکل کار تیمی و گروهی اقدام کنیم.

نائب رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه برخلاف استان‌های دیگر مجمع خیرین مدرسه ساز استان هیچ جایگاهی در شورای آموزش و پرورش استان ندارد، گفت: برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی استان کهگیلویه و بویراحمد نیاز به همدلی، کار و تلاش است که باید در همین راستا قرارگاه آموزشی در استان کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شود.

ناجی مقدم افزود: استاندار کهگیلویه و بویراحمد را فردی دغدغه‌مند می‌دانم؛ اما تاکنون نتوانسته‌ ایم وی را برای بحث مسائل آموزشی ببینیم و ملاقات کنیم.

وی با بیان اینکه ۴۲۲ مدرسه استان کهگیلویه و بویراحمد نیاز به بهسازی دارند و ۱۰۷ مدرسه باید در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد ساخته و احداث شود تا وضعیت فضای آموزشی استان به شرایط مناسب برسد، تصریح کرد: تا همه از جمله نماینده ولی فقیه در استان، نماینده مردم استان در مجلس خبرگان، استاندار، نخبگان و افراد دارای تمکن مالی و سایر مدیران و مسئولان استان زیر یک بیرق آموزشی قرار نگیریم و قرارگاه آموزشی تشکیل نشود، نمی‌توانیم مشکلات فضای آموزشی استان را برطرف کنیم.

نائب‌رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: فضای آموزشی شهرستان بویراحمد در وضعیت سیاه قرار دارد و کیفیت آموزشی در این شهرستان پایین است که باید مسئله آموزش دغدغه همه مسئولان باشد تا از این بحران عبور کنیم. 

ناجی‌مقدم با اشاره به اینکه سه هزار و ۱۹۰ فضای آموزشی در سطح استان داریم، تصریح کرد: ۱۸۳هزار و ۳۸۲ نفر دانش آموز در سطح استان کهگیلویه‌ و بویراحمد وجود دارد که فضاهای آموزشی جوابگوی آنها نیست. 

وی ادامه داد: ۷۱۷ مدرسه در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد حیاط ندارند که این شرایط روحی و نشاط دانش‌آموزان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، نایب‌رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز کهگیلویه و بویراحمد گفت: هشت هزار میلیارد تومان مجمع خیرین مدرسه‌ساز در سطح کشور هزینه ساخت فضای آموزشی و مدارس کرده است که از این مبلغ تنها ۶۰ میلیارد تومان سهم استان کهگیلویه و بویراحمد شد؛ درحالی‌ که این استان رتبه اول ناایمنی مدارس را در کشور دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمام دستاوردهای کشور با محوریت مردم بوده است
  • نقش مردم در بهبود وضعیت اقتصادی مهم و اثرگذار است
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزشی برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی کهگیلویه و بویراحمد
  • جهش تولید با مشارکت مردم زمینه ساز توسعه و پیشرفت اقتصادی کشور است
  • رونق بخش گردشگری، سیاست قطعی استان برای توسعه اقتصادی
  • کسب رتبه دوم کشوری در تامین مسکن از دستاورهای حوزه اقتصادی قم
  • تولید، کلیدواژه بهبود وضعیت اقتصادی کشور است
  • مشارکت مردم در جهش تولید با ارائه تسهیلات مالی به کسب‌وکار‌ها
  • تاکید امام جمعه تبریز بر لزوم بهره‌مندی از مشارکت مردم در امور
  • خراسان شمالی رتبه ۲۰ تورم را در کشور دارد